•5•

2.8K 98 25
                                    


"Bravo, momci! Čestitam vam", iskreno im se osmehnem nakon što su upravo usrećili mene i hiljade drugih navijača pobedom protiv Radničkog iz Niša. Pozdravim se s njima, pa ih pustim da se raspreme, a ja se nađem sa Danicom ispred Marakane.

"Zaista su bili fenomenalni. Ali Joveljin gol s dvadeset metara. Prava bomba", uzbuđeno mi priča, kao da nisam sve vreme sedela pored nje i videla isto što i ona. Ali hej, to je ipak Danica.

Njeno brbljanje prekine moj telefon, pa ga ja lenjo dohvatim iz džepa. Unesem kratku lozinku pa ugledam notifikaciju sa Instagrama. Ruku dajem da je opet Danilo.

Tačno sam znala.

panticdanilo

Važi li dogovor za večeras? 🙈

Da li ćeš svaki put da proveravaš po deset puta da se nisam predomislila? 😒

Ti si komplikovana, tako da moram da proveravam 😝

Prevrnem očima i vratim telefon u džep.

"Problemi u raju?", Danica se namršti na samu pomisao na Danila, a ja nemo odmahnem glavom.

"Ideš kod njega večeras?", upita ozbiljno, pa nakon što ja klimnem glavom, ona ponovo počne da mi zvoca.

"Kad god te pozove ti trčiš kod njega. Nisi mi jasna ni najmanje."

"Kao prvo ne trčim, kao drugo mi se o svemu dogovorimo dan ranije i svaki put me pusti da ja odaberem kad i gde."

"Zaista mu treba orden dati za to", prevrne očima, tako dižući pritisak i meni.

"Ne mogu da slušam tvoje negodovanje. Vidimo se sutra."

Pozdravim se s njom i krenem kući. Već mesec dana je prošlo otkako sam u vezi sa Danilom, ali se on još uvek ponaša tako smotano oko svega toga. Uspeva da funkcioniše jer sem seksa nemamo drugih dodirnih tačaka.

Što se tiče drugih stvari, ne postojimo jedno za drugo. Niti ja ostajem kod njega posle toga, niti on ostaje kod mene. Pričamo isključivo kad su u pitanju viđanja. I mogu vam reći sviđa mi se ovakav odnos.

Najjednostavniji odnos koji sam imala u životu.

Spustim se peške sve do Slavije ne bih li uhvatila taksi. Kad su u toku utakmice, saobraćaj u ovom delu grada bukvalno ne postoji. Obično dolazim svojim autom, ali sam ovoga puta došla sa Danicom pa mi sad ostaje samo taksi.

Nakon par nesuspelih pokušaja, konačno zaustavim taksi i izdiktiram adresu, koja je na skroz drugom kraju grada. Kad sam ga kupovala gledala sam samo da bude blizu fakulteta, nisam ni sanjala o tome da ću jednog dana raditi u klubu za koji navijam.

Obradujem se kad konačno dođem kući, nakon sat vremena. Ne pamtim kad sam poslednji put zaglavila u ovakvoj gužvi. I sad nemam vremena ni za šta što sam planirala. Čak štaviše morala bih da krenem odmah, ako planiram da budem na vreme kod Danila.

Pošto ne nameravam da žurim, odlučim da mu se javim.

Kasniću

Kad bi neko pogledao naše dopisivanje, nikad ne bi rekao da između nas ima išta. Najčešće to sve zvuči kao da ugovaramo poslovni sastanak. Zato Danica valjda i ludi toliko.

panticdanilo

Da pogađam, ponovo si izgubila ključeve od automobila? 😝

𝑁𝑒𝑜𝑏𝑎𝑣𝑒𝑧𝑛𝑜 - 𝑜𝑏𝑎𝑣𝑒𝑧𝑛𝑖 ✅Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ