Stop!

148 7 2
                                    

Vi var lige kommet hjem fra skole. "Tak." Sagde jeg og krammet min bror som hedder Dian. "Tak for hvad?" Spurgte han om nysgerrigt. "At hente mig!" Sagde jeg. "Det var fordi at du ikke var kommet hjem endnu, så jeg kørte hen på skolen for at se om du var der!" Sagde han og krammet tilbage. Jeg gik ind sagde hej til min mor og gik op på værelset.
             J-Hope's pov
Jeg stod stadig med drengene ude på gangen. "Jeg smutter lige på wc!" Sagde jeg og gik på wc.
Imellem tiden da J-Hope's var på wc.
"Drenge? Skal vi ikke lave et lille væddemål?" Spurgte Jungkook om. "Jo, hvad er det?" Spurgte RM. "Jo hør her. Hvis J-Hope nu ligger an på hende der nørden i ét år og halvanden. Så for han nogle penge? Også for vi et godt grin!" Sagde jeg. Jeg kunne se på de andre at de syntes at det var en god idé. "Jo, lad os gøre det!" Sagde RM. J-Hope kom ud fra toilettet. "J-Hope! Der er lige noget vi skal snakke med dig om" Sagde jeg og forklarede ham det hele. "Ja-jamen. Det kan jeg jo ikke!" Svarede J-Hope. "Det kan du da godt, husk nu på at du for penge ud af det!" Sagde Jungkook. J-Hope stod og overvejet det. "Hvorfor spørger i?" Spurgte J-Hope. "Du har jo næsten være sammen med alle piger,  så mange at det ikke kan tælles på en hånd!" Sagde Suga jaloux. "Er du jaloux? Suga!" Spurgte J-Hope og skulle til at flække af grin. "Er det ikke ligemeget? Tager du imod tilbudet?" Svarede Suga irriteret. "Der er en der er jaloux! Der er en der er jaloux!" Sagde J-Hope teasende. "Hold nu op! Hyung!" Svarede Jin. Jin kan ikke lide når vi driller hinanden men ligeså snart, det er andre så er han ligeglad. "Hvor meget for jeg?" Spurgte J-Hope. "Du for lige knap 3.000!" Svarede Jungkook. Ja, vi er rige. "Ik mere?" Spurgte J-Hope om. "Hvor meget vil du så have?" Spurgte V om. "Jeg vil sku da have 5.000!" Sage J-Hope. "Okay! Aftale!" Sagde Jungkook. "Hvornår starter jeg?" Spurgte J-Hope om. "Imorgen." Svarede Jimin. "Okay!" Svarede J-Hope. "Hvis du kan få hende til at gå i seng med dig! Så for du dobbelt!" Sagde Jungkook. Altså der var ikke nogle der grinte af det. Fordi at det er meget normalt at gøre sådan noget. Bare ikke normalt at gøre det med ALLE! "I gør det jo helt nemt for mig!" Svarede J-Hope. De andre grinte.
Næste dag. Min Yonna's pov
Jeg stod op, gik ud på badeværelset. Tog mit et bad og redet hår og børstet tænder. Jeg tog min skoleuniform på og gik nede under. "Godmorgen skat. Sovet godt?" Spurgte min mor mig om. "Ja! Det har jeg!" Svarede jeg hende. Jeg spiste bare lige min morgenmad og gik i skole.
                   Skole
Jeg trådte ind i skolen. Jeg så drengene sammen, stå og smile til mig... WAIT WHAT? SMILER DE TIL MIG??? Tænkte jeg. Jeg så de bankede på J-Hope's skulder og pegede over mod mig. J-Hope vendte sig rundt og smilede til mig. Han vendte sig rundt igen og sagde noget til de andre jeg ikke kunne høre.
              J-Hope's pov
Jungkook slog mig på skulderen og pegede over mod Yonna. Jeg vendte mig om og så nørden. Jeg smilte til hende og vendte mig om. "Drenge jeg gør det når klokken ringer ind til time! Så er der ikke nogle der ser det. Udøver jer." Siger jeg. "Det gør du bare!" Siger RM og smiler lusket til mig.

Klokken ringer lige pludselig ind til time. "Drenge gem jer!" Råbte jeg næsten og skyndte mig hen til Yonna og tage fat i hendes håndled og skubbede hende op af skabet.
             Yonna's pov
Jeg skulle ind til time. Jeg skulle til at gå men en holdte pludselig om mit håndled. Jeg blev skubbet op af skabet. "J-j-hope?" Stammet jeg. Jeg troede ikke at jeg ville se hans ansigt. "Shh! Rolig!" Sagde han og kære tegnet min kind. Jeg stod helt frosset. "Hvad siger du til at vi laver.. Noget andet?" Spurgte han mig om og smilet frækt. "Je-jeg.. Ok-okay?" Sagde jeg
"God pige!" Sagde han. "Hva-hvad har d-du tænkt dig?" Spurgte jeg ham om. Han kom tættere på mig så han stod op af mig. Han tog mine hænder så jeg ikke kunne gøre noget. "Hvad vil du?" Spurgte han. "Ha-have at du giver slip!" Sagde jeg. "Det er ikke en valgmulighed!" Hviskede han i mit øre. Han begyndte at kysse min hals. Jeg prøvet at vride mig ud fordi at det var ubehageligt. Men han var alt for stærk. "Stop. J-Hope!" Sagde jeg. "Hallo kitten. Altså, det er jo bare for sjovt!" Sagde han. "Men jeg syntes ikke det er sjovt!" Sagde jeg stille. "Kitten. Du er min kitten nu! Regl nummer et eller andet. Hvad jeg vil have for jeg!" Sagde han med et lusket smil. Jeg kunne ikke sige noget. Han gav slip på mig og gik.

Hvorfor mig? Hvorfor kitten? Hvorfor ham? Hvorfor nu?

Jeg havde så mange spørgsmål jeg nok ikke vil få svar på lige i forløbet.

BadBoy (Dansk)~BTSحيث تعيش القصص. اكتشف الآن