F**ck Dig Hoseok

97 6 1
                                    

Jungkook åbnet døren og ind gik vi. J-Idiot var ikke at se nogle steder, sådan rigtigt. Namjoon gik forbi os og videre ud til køkkenet. Jeg lod som ingenting, og gik ind som om jeg bare var kommet tilbage efter at have handlet ind. 

Jeg gik lid forsigtigt ind. Jeg kunne mærke en gribe min hånd, jeg fik et chok og sprang imens jeg kiggede og så at det bare var Jungkook. "Oh, undskyld Jk!" Sagde jeg. "Gør ikke noget, men rolig!" Sagde han. Jeg nikkede. "Fjern din hånd fra hende, ellers fjerner jeg den med glæde!" Sagde en stemme. "Oh fuck!"  Tænkte jeg. Det var J-Idiot. 

Jeg kiggede ned på mig og Jungkook's hænder, han begyndte at holde strammere rundt om min hånd. "Hvad hvis jeg ikke vil?" Snarret Jungkook tilbage. "Jungkook." Hviskede jeg. Han kiggede på mig og jeg kunne tydeligt se på ham at han var bekymret og nervøs. 

Jeg nikkede til ham som et tegn med at han bare skulle give slip, hvilket han så også gjorde. Vi stod og kigget fjernt ud i luften. Da jeg begyndte at sige noget... "Jeg ved ikke om jeg kan klare det mere!" Sagde jeg og stormet mod mig og Idioten's værelse. 

Da jeg var derinde smækket jeg døren så HÅRDT som jeg kunne! "FUCK!" Skreg jeg. Jeg gled ned af døren og samlet mig sammen som en bold. Jeg begyndte at græde. 

*BANK BANK BANK*

Hørte jeg. "GÅ VÆK!" Råbte jeg. "Men, det er mig." Sagde Jungkook. "Gå væk." Sagde jeg. "Okay." Svaret han og gik. 

Jeg blev siddende og græd videre. 

(Jep, er en tude Marie)

30 Minutter Senere

Jeg sad og tegnet. Jeg var igang med at tegne et knust hjerte. 

Det banket på døren igen. "Hvem der?" Råbte jeg. "Mig." Sagde J-Idiot. "Okay, bliv væk!" Råbte jeg og tegnet videre. "Men det er jo ligesom også mit værelse." Svaret han. "Oh, god!" Sagde jeg og rejste mig for at åbne døren, men idet jeg gjorde det åbnet han døren, stormet ind, tog fat i min arm og kastet mig op ad væggen. 

Jeg blev så forbavset at jeg stod og stiret ind i hans øjne med store øjne. Han lænede sig tættere ind mod mit øre "Aldrig hæng ud med Jungkook igen." Hviskede han og jeg kunne tydeligt høre i hans stemme at han var jaloux. "Men det bestemmer du ikke!" Svaret jeg.

Jeg prøvet at undgå hans blik, men til min overraskelse så kunne jeg se nervøsiteten i hans øjne og bekymringerne. "Hvad er der?" Spurgte jeg om. "Lov mig det." Sagde han. "Hvad, hvorfor?!" Råbte jeg næsten. "Hvis du elsker mig, så stol på mig." Sagde han. 

Jeg stod og kigget ned i jorden. Han tog sin hånd under min hage og løftet den op. "Hvad er der?" Spurgte han om bekymret. "Jeg ved ikke om jeg elsker dig længere." Svaret jeg stille. Det kom som et chok for ham. "Hvad mener du?" Spurgte han. "Jeg mener at jeg ved ikke om jeg kan lide dig længere." Fik jeg endelig sagt. Han fjernet sin hånd fra min hage. Han tog nogle skridt bagud. 

Han blev sur at det jeg sagde. Han tog faste skridt hen imod mig, tog knytnæven op og slog den direkte ind i væggen lige ved siden af hoved af mig. "WHAT THE FUCK!?" Skreg jeg og begyndte at græde. Jeg troede nemlig at han ville slå mig, begrund af min mening og følser. 

Han gik tilbage og gik sin vej ud af værelset. Jeg blev så forskrækket at jeg lænede mig ned af væggen og grædt og grædt og grædt. 

Der blev banket på døren fucking igen. "Må jeg komme ind?" Spurgte Jungkook. Jeg svaret ikke. "Hallo?" Råbte han. Jeg begyndte at græde igen og det hørte han så. Fordi han STORMET ind på værelset. "HVAD FUCK!?" Råbte han og løb hen imod mig, faldt ned på gulvet og krammet mig. "Sshhh, der er ikke nogle der kan røre dig nu!" Hviskede han. 

BadBoy (Dansk)~BTSWhere stories live. Discover now