Det Hele Er Svært...

128 5 0
                                    

Jeg vågnede op på sofaen, det var vidst tidligt morgen. Ingen af drengene var vågne. Jeg kom i tanke om det med igår, og hvor Hobi var henne. Jeg kan ikke klare at være her længere, så jeg skrev en sedl, og gik hen og tog sko og jakke på.

Jeg åbnet døren og gik ud. Jeg kan ikke klare noget lige nu. Jeg gik og gik og gik og gik. Jeg skulle bare væk, jeg ville væk fra alting. Jeg gik bare og vidste ikke hvor jeg var. Jeg kom til at gå ind i én.

 Jeg kom til at gå ind i én

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"oh, u-u-undskyld." Sagde jeg og bukkede. "Ja, se dig for!" Sagde han irriteret. Jeg bukkede igen. "Hvad er dit navn?" Spørger han om. "o-oh. Mi-mit navn er Yo-Yonna." Svarede jeg. Han sukkede. "Men jeg skal gå nu." Sagde jeg. "Nej det tror jeg ikke." Svarede han. Jeg stod helt stille. "Og hvad vil du gøre ved det?" Spurgte jeg om for ikke at virke bange. Han kom tættere på mig. "Du aner ikke hvem du taler sådan til!" Hviskede han. "Nej, det gør jeg lige præcis ikke. Så hvem er du?!" Spurgte jeg om hysterisk. "Jeg er Chanyeol." Sagde han.

Jeg tænkte mig godt om, jeg mener jeg har hørt om det-OH FUCK! Det er ham der har begået så tyverier og dræbt en 19 årig pige. "Ved du nu hvem jeg er?" Hviskede han igen. Jeg sank en klump i halsen og nikkede stille. "Jeg kan ikke høre dig!" Sagde han irriteret. "J-ja." Svarede jeg. "Når, men hvis du ved hvem jeg er. Hvad skal jeg så gøre med dig. Så du ikke går til politiet!?" Hvsikede han med hans dybe stemme. "Je-jeg svær-sværger ikke at for-fortælle nogle o-om dig!" Sagde jeg. "Men hvordan kan jeg stole på dig?" Hviskede han. "Det kan du!" Udbrød jeg. Han begyndte at smågrine.

Han tog fat stramt i min arm. Han begyndte at gå uden at slippe min arm. "Fuck, nu dør jeg." Tænkte jeg. Jeg vred løs og prøvede at slippe fri fra hans greb. "Stå nu stille!" Udbrød han. "Så slip mig!" Råber jeg. Han gav mig en lussing *slap* Jeg tog mig til kinden.

Jeg kneb 3 tåre. "HEY! JEG TROEDE DU VIDSTE AT MAN IKKE MÅ SLÅ PÅ PIGER!" Råbte en person, jeg kiggede hen i den retning af hvor stemmen kom fra, og der var det jeg så ham!

 "HEY! JEG TROEDE DU VIDSTE AT MAN IKKE MÅ SLÅ PÅ PIGER!" Råbte en person, jeg kiggede hen i den retning af hvor stemmen kom fra, og der var det jeg så ham!

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"HOBI!!" Tænkte jeg. Jeg kunne mærke redslen fra Chanyeol, så jeg slog min albue ind i maven på ham og løb hen til Hoseok. Men der var en der greb min fod idet jeg løb så jeg faldt ned til jorden. "Du skal ingen steder!" Kunne jeg høre Chanyeol sige imens han træk mig tættere på ham. "HOBI!!!" Skreg jeg. Han løb hen til mig og hev mig i min arm. Så nu hev den ene i min fod og den anden i min arm.

Chanyeol gav op, og slap mig og med det samme kravlede jeg hen i Hobi's favn. "Ho-hoseok!" Græd jeg. "E-er du stad-stadig sur på mi-mig?" Græd jeg. "Ikke længere, Taehyung har fortalt mig alt.

Tidligere Taehyung's POV

Jeg vågnede. "AHHH" Gabte jeg. Jeg rejste mig op fra sengen og tog tøj på. Jeg gik nedenunder, men jeg ser en sedl ligge på køkken bordet.

Kære BTS

Jeg er ikke mig selv længere, og jeg kan ikke klare det mere. Jeg er rejst, jeg kommer ikke tilbage. Det er ikke jeres skyld. Der er bare sket for meget... Så lad vær med at lede efter mig...

Jeg elsker jer! Kh. Yoona.

Nej, det kan ikke passe. Uden at jeg vidste det, græd jeg.

Jeg løb hen og tog mine sko på og jakke på, og løb ud af døren. Jeg var ved at glemme min telefon, så jeg løb ind i huset igen og tog den og løb ud for at finde Yoona.

Jeg løb, og løb. Jeg løb i så langt tid at jeg blev helt svimmel. Jeg gik hen til en væg, og satte mig ned på hug med min ryg og ad væggen og hoved nede.

"Er du okay?" Spurgte en stemme. Jeg kiggede op og så J-Hope. "HOBI!" Udbrød jeg og rejste mig op, han skulle til at gå men jeg tog fat i hans arm. "HØR PÅ MIG! Jeg kan forklare." Sagde jeg. Han stod stille. "Okay, så fortæl mig hvorfor dig og Yonna kyssede!" Sagde han. "Jeg kysset hende, fordi at jeg var jalous på jer 2. Jeg har i langt tid kunne lide hende. Jeg har bare ikke fået sagt det. Men jeg fortryder ALT hvad jeg har gjort!" Sagde jeg og begyndte at græde. Han begyndte lige pludselig at kramme mig. "Hvorfor græder du?" Spurgte han. "Yoona er rejst!" Sagde jeg. Hobi han frossede helt af hvad jeg sagde.

Han begyndte pludseligt at løbe. Jeg løb efter men gav op, efter jeg ikke kunne se ham længere.

J-HOPE'S POV

Jeg løb, jeg tror vidst at Tae prøvede at løbe efter men kunne ikke følge med. Jeg blev forpustet men nægtede at stoppe så jeg gik hurtigt istedet for.

Jeg så en eller anden gut stå og henne ved en pige der godt kunne ligne Yonna. Jeg valgte at holde mig ude af syne for dem, og udspionere dem.

Ham gutten begyndte at tage fat rundt om hendes arm, og der så jeg tydeligt at det var Yonna. "HEY! JEG TROEDE DU VIDSTE AT MAN IKKE MÅ SLÅ PÅ PIGER!?" Råbte jeg. Ham fyren så forskrækket ud. Det samme med Yonna.

Yonna slog lige pludselig hendes albue ind i ham gutten's mave. Hvorefter hun så begyndte at løbe i min retning, men ham idioten tog fat rundt om hendes fod så hun faldt. "Du skal ingen steder!" Sagde ham idioten og begyndte at hive hende hen til ham selv. "HOBI!!" Skreg hun, og der vidste jeg hvad jeg skulle gøre.

Jeg løb hen og tog fat i hendes arm, og træk så, ham gutten han gav op til sidst. Yonna hun kravlede straks op i min favn. "Er du stadig sur på mig?" Spurgte hun. "Ikke længere, Taehyung har fortalt mig alt." Svarede han.
--—---------------------—————
Her er det næste kapitel...
Jeg giver lige et shoutout til min ibf, fordi jeg har skrevet lidt af på hendes fan fiktion. oOM_V_JOo Gå ind og læs hendes fan fiktions da der ikke findes bedre nogle! 😉

BadBoy (Dansk)~BTSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum