Fucked UP

120 7 2
                                    

"Okay, jeg siger det bare som det er... Jeg er jalous på dig og J-Hope" Udbryd Tae. Jeg sad helt ordløs. "Er det en joke?" Spurgte jeg om lidt efter. "Nej! Tror du ikke engang på mig! Ved du hvor svært det var for mig at sige!?" Udbryd han i gråd. "U-undsky-" Mere noget jeg ikke at sige før Tae allerede havde smækket sinde læber på mine. Jeg blev så overvældet af det han gjorde at jeg ikke kunne gøre noget som helst. Jeg kunne høre en stå i døren.

Det var Hobi! VENT SÅ HAN DET HELE?! "Bby?" Spurgte jeg om. "Aldrig kald mig det igen!" Sagde han og gik sin vej. Jeg sad helt knust. Det var som om at mit hjerte blev flået i 1 billion små stykker. "u-undskyld, Yonna." Sagde Tae. "Du har godt og vel lige ødelagt mit hjerte, tak for det Tae. Næste gang vi ses, skal du ikke snakke eller sige noget til mig!!" Sagde jeg og med det gik jeg. Jeg skal finde Hoseok nu, og forklare det hele.

Jeg gik nedenunder. Jeg så Namjoon og Jungkook, så jeg gik hen til dem. "Har nogle af jer set Hoseok?" Spurgte jeg. De kiggede bare helt ligeglade på mig. "Hvor vover du at knuse ham! Hvordan kunne du sådan bare kysse med en anden!?Også lige den dag i blev eller var kærester?!" Udbrød Jungkook. "Men je-" Sagde jeg men blev afbrudt. "Yonna, Hoseok er vores ven, og du har lige ødelagt ham! Inden og udefra!" Sagde Namjoon og med det efterlod de mig alene i køkkenet. Jeg stod også helt knust i køkkenet.

Tae kom ned i køkkenet. Han skulle til at vende om da han så mig, men jeg sprang op på hans ryg. "TAEHYUNG!!! VED DU HVAD FUCK DU LIGE HAR GJORDT?!" Udbrød jeg i gråd. Jeg råbt og skreg og slog ham.

Namkook eller Namjoon og Jungkook kom løbende. "HVAD SKER DER HER?!" Råbte Namjoon. Jeg fortsatte bare med at skrige og slå Tae imens alle mine tåre bare VÆLTEDE ned af mine kinder.

Jungkook løb hen og trak mig ned fra Taehyung's ryg, jeg prøvede at vride mig ud af Jungkook's greb. "FUCK DIG TAE!!" Råbte jeg imens Jungkook holdt mig. Jeg var så voldsom at han blev nødt til at ligge min ned på gulvet og derfra holde mine hænder fast ned mod gulvet.

Jeg valgte at give op med at kæmpe imod, så jeg lod mig falde lidt ned. "Fortæl mig så lige hvad der sker!" Sagde Namjoon. "Taehyung kysset mig foran Hoseok, og nu tror Hoseok at jeg er ham utro!" Udbrød jeg og begyndte at græde igen.

Jungkook og Namjoon så chokeret ud. De kigget på Tae som så ned i gulvet. "Er det rigtigt hvad jeg høre, Tae?" Spurgte Namjoon Taehyung om. Han nikkede ligeså stille. Jungkook gav slip på mine hænder/håndled og satte sig ned på gulvet og tog mig hen til ham og krammet mig. "Taehyung, hvorfor gjorde du det? Hvorfor vil du ødelægge mit hjerte sådan?" Spurgte jeg ham om da jeg var faldet lidt mere ned. "Fordi jeg var jalous!" Sagde han. "Og? Kan du ikke se hun er ked af det?" Sagde Jungkook. "JO MEN HUN FORTJENER BEDRE!" Udbrød Tae.

Jeg kigget op på ham. "Tae, du ved ikke hvor meget smerte jeg er i lige nu! Du må lære at styre dit handicap!" Sagde jeg og rejste mig fra gulvet og gik min vej.

Jeg skulle til at gå ud af døren da der var en der holdt mig. "HVA- SLIP MIG!" Udbrød jeg. "Ikke før jeg lige for at vide hvorfor denne her smukke tøs er ked!" Sagde Suga. Jeg kunne tydeligt høre at det var ham. "Suga, jeg er ikke flot, og slip mig så!" Sagde jeg og gad ikke at kæmpe imod. Han holdt bare stremmere. "Jeg giver op! Alt hvad der er godt i mit liv er bare forsvundet.. Jeg har intet tilbage at holde på, jeg er ingenting uden Hoseok!" Opgav jeg. "Stop med at sige sådan noget." Sagde Suga stille og beroligende. Han løftede mig op og gik ind i stuen og lagde mig ned på sofaen. "Hvad er der sket? Jeg hørte alle mulige råb hernede fra." Sagde han stille. "Tae... Kys... Hoseok... Væk..." Var det eneste jeg fik ud. "Kysset Tae dig også så Hoseok det?" Spurgte han. "Hvordan kan du bare gætte sådan noget?" Spurgte Jeg om. "Jeg smuglyttede måske lidt." Sagde han og smilt

Jeg smilt begrund af hvor sød han er når han smiler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg smilt begrund af hvor sød han er når han smiler. Jeg satte mig op og gav ham et kram. "Tak for at være så forstående!" Sagde jeg. "Alt for dig smukke!" Svaret han.

Jeg træk mig væk fra krammet, jeg kunne mærke mine øjnlåg blive tungere og tungere. Det endte med at jeg også faldt i søvn. Men jeg kunne ikke lade vær med at tænke på det der var sket, så det endte med at jeg fik mareridt om det.
______________________________

Hello igen... Langt tid siden sidst 'i know' men har bare ikke orket..... Sikke meget drama der pludselig er med. Puha.

BadBoy (Dansk)~BTSWhere stories live. Discover now