Hjælp...

130 6 0
                                    

Jungkook krammet mig stadigvæk. Jeg kunne mærke abs. "WTF!!!ABS!??" Tænkte jeg. Abs mod min ryg. "Jungkook har du ingen trøje på?" Spurgte jeg. "Nope!" Hviskede han i øret på mig. "Hvorfor har du ikke det?" Spurgte jeg om. Jeg kunne Namjoon kalde på mig. "Yonna?" Kaldte han. Jungkook tog sin hånd op til min mund, så han holdte for min mund. "Yonna?" Kaldte han igen bare højere. Jeg prøvede at vride mig ud af Jungkook's greb, men det kunne jeg ikke. Jeg kunne høre at nogle fodtrin kom tættere på. Jungkook stremte grebet om mig. "Jeg tager af mig af hende!" Hørte jeg en stemme sige. En ny person tog fat i mig. Jeg brugte alle mine kræfter, men måtte give op. Jeg blev trukketmed den nye person ind i et værelse. Der var også mørkt. Jeg blev skubbet ret hårdt og røg direkte op af en væg. Jeg kunne ikke se personen, fordi der var mørkt. "Jeg sagde jo at du ikke skulle være sammen med andre end mig!" Hviskede personen, og jeg fik et chok da jeg mærket en krop op af min. Jeg vidste det var J-Hope, eller skule jeg sige J-Dope? 

Jeg prøvede at skubbe personen væk, men var for svag og bange. "J-Hope! Stop dig selv!" Sagde jeg og sank en klump i halsen. "Bange?" Spurgte han. "Ohh nej! Hørte han da jeg sank?" Tænkte jeg. "Ne-nej!" Svarede jeg. "Du er bange!" Sagde han, og smilede skævt. Kunne jeg ihvertfald fornemme. "Du burde også være bange!" Sagde han med en skræmmende stemme. "Hvad vil du?" Spurgte jeg uden a lyde bange. "Jeg skal straffe dig efter at være sammen med en anden dreng!" Han sagde. "Men han skulle noget vigti-" Sagde jeg men han afbrød mig. "SÅ KUNNE HAN SIGE DET TIL OS ANDRE!" Råbte han ind i hoved på mig. Han tog fat i min arm, og træk mig hen til en stol, han skubbede mig ned i stolen og bandt mig fast. "Namjoon, kommer ikke til at rede dig!" Sagde han. "HVAD??!" Skreg jeg. "HVAD FUCK HAR DU GJORT???!" Råbte jeg igen. "Jungkook har taget sig af ham." Svarede han. "Din psykopat" Hviskede jeg. "Hvad sagde du?" Spurgte han og gik hentil mig. Jeg svaret ham ikke. Han løftet mit hoved med hans finger. Han smilte lusket til mig. Bagefter gik han. "Du bliver her i noget tid!" Sagde han imens han gik. Da han gik, begyndte jeg at hoppe og vride. Jeg kom fri. Jeg løb hen mod døren, åbnet den og skulle bare finde Namjoon.

 Jeg kunne høre nogle lyde som om der var en der blev sparket eller slået. "OH FUCK! J-Hope sagde jo at Jungkook nok skulle tage sig af Namjoon!" Tænkte jeg. Jeg kunne mærke vreden strømme indeni mig. Jeg løb efter lyden og kom til et åbent rum. "Hold dig væk fra Yonna!" Råbte J-Hope i øret på Namjoon. Lige pludselig kunne jeg mærke en hånd på min skuldre. Jeg vende mig rundt og slog ud imod personen. Jeg ramte ham. "Oh! Undskyld Tae!" Hviskede jeg da de andre ikke skulle høre mig. Jeg hjalp ham op på benene. "Er du okay? Du ligner en der har set et spøgelse!" Spurgte han. "Ja! Men Namjoon er ikke." Sagde jeg og pegede hen imod Namjoon blive slået og sparket næsten til døden. "Vi må hjælpe ham!" Græd jeg næsten. "Det der ligner ikke Jungkook" Sagde Tae og kigget lidt nærmere på Jungkook. "J-Hope har forgiftet ham!" Sagde han. "Han har hvad?" Spurgte jeg da jeg ikke kunne tro min egne øre. "J-Hope har forgiftet ham!" Gentog han. "Jeg hørte det godt første gang, pabo!" Sagde jeg. Han vendte bare øjne. "Vent lidt!" Sagde Tae. "J-HOPE ER OGSÅ FORGIFTET!" Udbrød han. "WHAT?" Sagde jeg. "Hvem fanden vil have forgiftet dem?" Spurgte jeg. "De er jo begge to, søde mennesker!" Sagde jeg. "Kom! Vi skal rede Namjoon!" Sagde Tae og begyndte at gå. Jeg fuglte med. "Når jeg råber NU så løber vi ind og reder ham!" Sagde Tae. "Okay."  Sagde jeg og var klar, men kom i tanke om at de er meget stærkere end mig. "NU!" Råbte Tae og vi løb ind til dem. Tae sprang op på Jungkook, så skal jeg slås imod J-Hope. "OH FUCK!" Tænkte jeg. Tae og Jungkook slås sadigvæk. De har bare rykket kampen ned på gulvet, åbenbart. 

Jeg så at J-Hope kigget lusket på mig og smilede uhyggeligt. "J-Hope, vi behøver ikke at gøre det her!" Sagde jeg for at prøve at få ham overtalt. Men ham og Jungkook var åbenbart blevet forgiftet. "J-Hope du er ikke dig selv!" Sagde jeg. "I know" Svarede han svagt, ligesom at han hviskede. Men der var underligt, for jeg kunne høre at det var den rigtige J-Hope der sagde det. "J-Hope jeg ved at du er derinde!" Sagde jeg og fik kræfter nok. "J-Hope jeg reder dig nu!" Råbte jeg og løb på ham. Men overrasket nok var han stærkere. Da jeg fik en arm fri, slog jeg ud efter ham. "Tae, har du Jungkook?" Råbte jeg hen til Tae, da han slås med Jungkook. "Ikke bekymre dig om mig, pas nu på!" Råbte han. Idet at jeg kigget hen mod J-Hope, så mødte hans knytnæve mit ansigt. Jeg røg tilbage, og landede på gulvet. Jeg blødte over hele ansigtet, jeg blev også svagere, meget svagere. "YOONA!!" Skreg Tae. Jeg kigget hen på ham og idet jeg gjorde det, slog han Jungkook bevidstløs. Han spurtet hen og gjorde det samme med J-Hope, det sidste jeg så var at han løb hen til mig. "Wait! Hvorfor kan jeg ikke se noget?" Tænkte jeg. "Yoona!" Råbte Namjoon som stadigvæk sad i stolen. "Yoona, mig og Namjoon skal nok rede dig!" Hørte jeg Tae sige som det sidste...

BadBoy (Dansk)~BTSWhere stories live. Discover now