Yonna og Hoseok

95 5 0
                                    

Vi var stadigvæk inde hos Yonna. Jeg blev krammet af drengene. Jeg kigget bag mig, og så hende stadigvæk sove. Jeg vendte mig mod drengene. "Lad os gå hjem." Sagde jeg og begyndte at gå. Så må de andre selv om de vil med eller blive. 

10 MINUTTER SENERE

Jeg stod nedenfor, og indåndede luft. Det var dejligt. "Det har været fucked up her på det seneste!" Lettede jeg ud. 

JIMIN' POV

Hoseok gik. Vi andre stod og kigget på hinanden men ingen af os rykkede. "Er han gået?" Hørte vi en sige. Vi alle vendte os forskrækket rundt og så Yonna side op. "Aha." Sagde jeg og nikket. Ja, jeg var i lidt chok. "Hvornår er du vågnet?" Spurgte jeg. "Jeg vågnede lige i starten da Hoseok tog fat i min hånd." 

Jeg løb hen til hende. "VIL DET SÅ SIGE AT DU HAR HØRT ALT HVAD HAN SAGDE?!" Råbte jeg. "Slap af, hyung!" Sagde Jungkook og gik hen til mig og tog hans arm rundt om minde skuldre. "Ja, det har jeg." Svaret Yonna. "Hvorfor gjorde du ikke noget?" Spurgte jeg. 

Hun begyndte lige pludseligt at græde. "Nej! Stop! Ikke græd!" Sagde jeg og trøstet hende. "Jeg havde ikke kræfterne til det." Græd hun. "Det er ikke rigtig! Den Yonna jeg kender er ALTID stærk, hun gør LIGE hvad der passer hende og lader ALDRIG noget ødelægge hende!" Sagde jeg. "Kan du få ham herind igen?" Spurgte hun. 

Jeg nikkede med det samme og ringede til ham. "Hyung, kom herop igen. Der er en der gerne vil se dig." Sagde jeg og før han noget at spørger om noget log jeg på. "Han er på vej." Svaret jeg. 

1 MINUT SENERE

Han kom ind af døren. "Hvad var det s-" Han stoppet, da han så Yonna side og kigge på ham med tåre i øjnene. "Yonna~" Hviskede han. Hun åbnet armene op, som et tegn til at han skule kom hen og kramme hende. "YONNA!" Skreg han grædende og tog imod det kramme tilbud. 

Hoseok træk sig fra krammet og kysset lyn hurtigt Yonna. Man kunne se at det var det rigtige kæreligheds kys! Det der kys kan INGEN par, slå! Det var et med SÅ  mange blandede følser. "Det føltes godt at kunne kysse dig igen!" Svaret Hoseok. Yonna nikkede. 

Vi andre gik ud, så de kunne få en snak om at få tingene på plads. 

20 MINUTTER SENERE

Lige nu sidder vi og venter på dem. Lige idet kom de faktisk ud. 

(Lige nu lades vi som om at Yonna er blevet udskrevet.)

De kom ud hånd i hånd. "Vi er okay igen!" Sagde Yonna med et smil og de kiggede i hinanden i øjnene med et smil og kysset hurtigt. 

PÅ VEJ HJEM 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PÅ VEJ HJEM 

HOSEOK' POV

Mig og Yonna har fået tingene glattede ud, så vi er gode venner igen. Vi sad ved siden i bilen og var meget kærlige, måske FOR  kærlige. "Kan i ikke snart stoppe deromme?" Spurgte en irriteret Suga. "Hyung! Du er bare misundelig!" Drillet Jungkook. "Vel er jeg ej!" Sagde han. Jungkook smilede af ham drillende. 

"JEG ER IKKE MISUNDELIG!" Råbte han

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"JEG ER IKKE MISUNDELIG!" Råbte han. Vi allebegyndte at være flade af grin, selv Suga. Det er dejligt at kunne være sammen sådan her igen, det har jeg savnet!

-----------------------------------------------------------------------------

Der var der et meget lille kapitel... Hvad syntes i om den indtil videre? Ved godt det her er noget værre lort! *flækker af grin*  Det er det efter mit hovedet, men ved ikke med jer. :D 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BadBoy (Dansk)~BTSWhere stories live. Discover now