Ny ven.

120 6 0
                                    

Efter at J-Hope gjorde det der kunne jeg ikke gøre noget som helst. Jeg stod helt frosset. Jeg mærkede pludselig en tage fat i mit håndled og træk mig væk. "S-stop!" Sagde jeg og prøvet at vride mig ud af grebet. "Hallo! Rolig." Sagde en stemme jeg tror jeg har hørt før. "Hve-hvem er du?" Spurgte jeg. "Bare rolig." Svarede stemmen. Jeg så at det var Jimin. "Hvad fuck vil du?" Spurgte jeg om da jeg så at det var en af de nye drenge. "Noget.." Svarede han koldt tilbage. Han træk mig ind i et rum hvor alle drengene sad.

"Hvad har vi her?" Spurgte en af dem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hvad har vi her?" Spurgte en af dem. "Det ved jeg ikke, i har mig, vel?" Svarede jeg nervøst. "Rolig nu Yonna!" Svarede en af dem. "Jamen, hvad laver jeg så herinde?" Spurgte jeg. "Rolig. Vi vil bare høre om du skulle noget efter skole." Svarede en af dem. HVAD? SPURGTE DE LIGE, OM JEG SKULLE NOGET EFTER SKOLE? Tænkte jeg. "Det skal jeg ikke!?" Svarede jeg. "Godt, vi mødes på den anden side af skolen!" Sagde en af dem. "Jamen der må vi jo ikke være!" Sagde jeg nervøst. "Ej seriøst! Har du nogensinde gjort noget du ikke måtte?" Sagde en af dem! "Nej?!!" Svarede jeg. "Når, men mød os deromme." Svarede J-Hope koldt. "O-okay?" Svarede jeg.

Klokken ringer og der er frokost

Jeg går ind i kantinen og sætter mig ned ved et bord for mig selv. Men inden jeg når hent til bordet, er der en der giver mig et skuldre skub så jeg falder med min bakke med mad på og får det ud over mig selv. Alle de andre flækkede af grin. De pegede fingre af mig, så jeg løb for jeg skulle være langt væk og jeg løb også langt væk.

Langt væk fra skolen

Jeg går stadigvæk udenfor. Jeg valgte at gå i parken, jeg satte mig på en bænk i parken. Der var en der satte sig ved siden af mig, men jeg gad ikke at kigge efter hvem det var.

"Er der noget galt?" Spurgte han om, ham der sad ved siden af mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er der noget galt?" Spurgte han om, ham der sad ved siden af mig. "Det er bare noget i skolen" Svarede jeg. Jeg begyndte at græde mere, så han træk mig ind i et kram. "Hvorfor så ked?" Spurgte han om. Jeg træk mig ud af krammet. Jeg kendte ham jo ligesom ikke. "Hvem er du?" Spurgte jeg om. "Når ja. Jeg hedder Minhyuk!" Svarede Minhyuk. "Når, dejligt at møde dig. Tror jeg!?" Sagde jeg. "Hvad hedder sådan en køn pige som dig, så?" Spurgte Minhyuk om. Jeg begyndte at smile fordi at han kaldte mig "køn". "Jeg hedder Yonna!" Svarede jeg. "Flot navn!" Sagde Minhyuk. "Ligemåde!" Svarede jeg. "Er vi venner nu?" Spurgte Minhyuk om. "Det er vi vel." Sagde jeg. "Vil du gå rundt i parken?" Spurgte Minhyuk mig om. "Det vil jeg sætte stor pris på!" Svarede jeg ham. "Nej! Du skal ikke sætte pris på noget. Du kan jo ligesom købe det!" Svarede Minhyuk. Vi begge 2 begyndte at flække af grin.

Senere

"Vil du med på café?" Spurgte Minhyuk mig om. "Meget gerne." Svarede jeg. "Jeg gir" Sagde Minhyuk. "Det behøver du altså ikke!" Sagde jeg. "Jo, det gøre ikke noget!" Sagde han. "Okay så," Sagde jeg.

Henne på cafeén

"Hvad vil du have?" Spurgte han om. "Jeg vil gerne be om en smoothie" Sagde jeg. "Okay, sådan en for du!" Sagde han. "Tusind tak for alt lige nu!" Sagde jeg til ham. "Det er mig der takker, nu er vi ligesom venner!" Sagde han og smilte til mig.

Jeg begyndte at smile helt vildt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg begyndte at smile helt vildt. "Du sød når du smiler!" Sagde han. "Tak, du også sød!" Sagde jeg til ham.

Lidt senere

"Kan jeg spørger dig om noget?" Spurgte jeg om. "Ja, hvad er der?" Sagde Minhyuk. "Kan du køre mig hen på min skole, jeg skal nok sige vejen!" Spurgte jeg. "Ja, det kan jeg godt." Svarede han. "Tak!" Sagde jeg og vi gik for at finde hans bil. Vi fandt bilen. Han åbnet en af døren. "Hop ind!" Sagde han. "Tak!" Sagde jeg og hoppede ind. "Kan jeg få. Dit nummer?" Spurgte Minhyuk mig om imens han smilte til mig.

"Det kan du godt!" Sagde jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Det kan du godt!" Sagde jeg. Jeg gav ham mit nummer og vi kørte.

Henne ved skolen

"Tak for at give et lift, og at være sammen med mig!" Sagde jeg til ham. "Du skal ikke takke!" Sagde han. "Jo jeg skal! Når jeg må løbe. Skal mødes med nogle drenge." Sagde jeg, og idet jeg sagde det kunne jeg se at han blev lidt jaloux. "Ja, men hvis de gøre dig ondt! Så er de FÆRDIGE! Okay?" Sagde han. "Whatever, ja ja." Svarede jeg. "Jeg mener det! Drenge knuser tit pigers hjerter!" Sagde han med en seriøs stemme. "Så kan du jo også knuse mit!" Svarede jeg. "Ja, men det ved du jeg ikke ville gøre!" Svarede han. Jeg gav ham en krammer og gik.

Henne der hvor de skulle mødes

Jeg gik om bagved skolen som vi aftalte. Jeg så nogle stå lidt længere nede så jeg gik hen til dem. Da jeg kom tættere på, så jeg at det var dem. "Hej!" Sagde jeg til dem. De kiggede bare på mig. "Så, hvad skal vi?" Spurgte jeg. Jeg så at en af dem nikkede og nogle tog fat rundt om mine arme så jeg ikke kunne gøre noget. "Hva-hvad laver i?" Skreg jeg næsten. De træk mig hen til deres bil og smed mig ind. Det var næsten ligesom at blive bortført. "Hvad er det i laver med mig?" Råbte jeg. "Hold nu kæft! Vi skal forandre dig!" Råbte en af dem tilbage. "Rolig nu Yoongi, nu skal du ikke gøre hende bange. Allerede!" Sagde en af de andre. "Yoongi?" Tænkte jeg. "Kan i, idet mindste sige hvem der er hvem?" Spurgte jeg om stille. "Ja, jeg hedder Namjoon eller RM" Sagde RM. "Jeg er Jimin" Sagde Jimin. "Jeg er international playboy, Jungkook." Sagde Jungkook. "Jeg er Jin" Svarede Jin. Osv....

"Tak, så ved jeg hvem i er!" Sagde jeg. "Så, nu ti stille." Sagde Yoongi. "Hallo! Nej jeg vil ej!" Svarede jeg tilbage. Yoongi vendte sig om og gav mig dræber blikket.

"Hvis du svare mig igen! Så slår jeg dig så HÅRDT jeg kan!" Svarede han koldt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hvis du svare mig igen! Så slår jeg dig så HÅRDT jeg kan!" Svarede han koldt. "Yoongi! Du skal ihvertfald ikke slå nogen endnu!" Sagde Jungkook. "Hvornår må jeg så slå hende?" Spurgte Suga irriteret. Han fik ikke noget svar og resten at køreturen forgik stille.

BadBoy (Dansk)~BTSWhere stories live. Discover now