2 évad 6 rész

1K 55 3
                                    

Amint felfogtuk, hogy mi történt, Derekék mát ott sem voltak. Nem tudom, mit vártam, de, mintha szomorú lettem volna. Csalódott. Annak ellenére, hogy megcsalt, hazudott, bántotta a barátaimat, és gyilkolászni akar egy nála erősebb lényre, szeretem. És hiányzik. Hiányzott, hogy minden veszekedésünknek, egy csók legyen a vége, hogy mindig a karjaiban kössek ki, és esetleg mellette aludjak. Tudjátok, hogy van: Egy idő után azért akarsz felkelni, mert a valóság végre jobb, mint az álmok.*

Allison hazaindult Lydiával, mi meg Scott-tal és Stilessal beültünk a jeepbe, és a kanima után hajtottunk. Legalábbis amerre gondoltuk, hogy ment. Valahogy, egy szórakozóhelyekkel teli, lezüllött környéken álltunk meg, egy keréktüske-sáv miatt.
-Most mi lesz?- kérdezte Stiles. Mi nem vártunk, hanem kiszálltunk a kocsiból, és már ott sem voltunk. Próbáltuk követni, de túl gyors, és ügyes volt hozzánk képest. Jesszus bele sem akarok gondolni, hogy milyen lesz, ha Jackson meg tudja mi is lett.  Egy nightclubb bejáratának a sarkán álltunk meg, mert elvesztettük a nyomot. Mindketten nagyon kerestük, ezért kisebb szívrohamot kaptunk, mikor megláttuk Stilest.
-Végre megvagytok! Bocs, bocs.- szabadkozott amiért ránk hozta a frászt.- Láttátok, hová ment?
-Lerázott.- felelte Scott.
-Mi nem fogtatok szagot?
-Nincsen szaga!
-Ez egy hüllő, Stiles!- szóltam rá.
-Van ötletetek, hogy hová ment?
-Megölni valakit.
-Aki nem mi vagyunk! Ez egy pozitív dolog!- próbálkoztam jobb színben feltüntetni a dolgokat, de csak két lesajnáló pillantást kaptam.
-Áhh, ez megmagyarázza, hogy miért vannak karmai, és hegyes fogai.- ironizált Stiles. De erre mi néztünk rá lesajnálóan. Beszéltek még valamiről, de engem lefoglalt egy ismerős hang. Légzés, vagy, sziszegés! A kanima, illetve Jackson sziszegése!
-Ő, srácok!-szóltam.
-Ő, haver!- vette észre Stiles is.
-Megtaláltuk!- mondtam a farkát nézve. Milyen hosszú.
-Odabent van.- mondta Scott.
-De mit fog csinálni?
-Tudom kit keres!- kiáltott ismét Scott.
-Kit?
-Itt van Dany!- mondtam, miközben kezdett bennem meghűlni a vér. Azért elég ijesztő.
A club-ba csak személyivel lehetett bemenni, ezért betörtük az egyik hátsó ajtót. Persze Stilesnak erre is volt egy szarkasztikus megjegyzése, de már nem törődöm vele. már kintről is beszűrődött a techno zene, amit mondjuk annyira nem utáltam, de a fülledt pia, és izzadság szag miatt nem igazán kedveltem meg a helyet. A táncoló tömeg felett voltak színes lézer fények, amik kiégették a retinámat. Meg gondolom Scottét is. Ez se kerül be a kedvenc helyeim közé.
-Halljátok, itt  csak pasik vannak. Azt hiszem ez egy meleg diszkó.
-Húha. Neked aztán tényleg jó orrod van az ilyesmihez Scott.- mondta Stiles pár, igen kevés ruhát viselő hölgy társaságából.
-Vegyüljünk el!- mondtam, mire mind a ketten bólintottak, és a bárpulthoz igyekeztek. Én a táncolók közé mentem, bár még csak egyszer táncoltam, azon a házibulin, ahova Jake rángatott el. Most tényleg jól jött a tapasztalat. A zene ütemére kezdtem el táncolni, mire pár srác körém gyülemlett. Óvatosan kioldalaztam a körből, és egy nagyobb tömegbe mentem bele. Nem volt kedvem még egy konfliktushoz. Szerencsétlenségemre itt is megtalált a "falkavezér", tehát az, aki a többit, csicskáztatja. Mögém állt, és elég feltűnően kezdte nekem dörzsölni a csípőjét.
-Túl szép vagy, hogy így elfuss előlem bogaram.- suttogta a fülembe. Mire én a sarkamat fellendítve lágyékon rúgtam, majd megfordulva orrba fejeltem, mire az vérezni kezdett. -Ribanc!- nyögte.
-Azok az egyéjszakás kalandjaid voltak. Nem én.- mondtam, és tovább sétáltam. Kezdett mardosni a bűntudat. Derek miatt. El kéne mondjam neki. De, biztos? Hogyan is állunk most? Annyira nincsen tapasztalatom, hogy az siralmas. Végül is nem történt semmi. A srác nyomult, én jeleztem neki, hogy nem, ő követett, én meg elintéztem. Egy helyen furcsán ájulni kezdtek az emberek. Nem is ájultak, csak összeestek. Kanima. Remek oda futottam, már amennyire lehetett egy ilyen helyen. Majd egy vörös szempár. Derek. Már tudtam mire, készül. Egy pillantása elég volt számomra, és tudtam, hogy meg akarja ölni. Már lendítette a karját, mikor hirtelen Jackson elé álltam. De Ő már nem tudott megállni.

A védelmező farkasNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ