9.

1.5K 192 8
                                    

Sorra vettük a kisebb és a nagyobb boltokat, hogy több száz ruhát felpróbáltassak Yoongi-val. Már három és fél órája kavarogtunk a hatalmas plázában és még csak három szatyrunk volt, egy tele zoknikkal, egy tele alsógatyákkal és egy, amiben egy cipő lapult. Még sem pólót nem találtunk neki, sem nadrágokat, pedig már kezdtem elfáradni. Sose gondoltam volna, hogy a vásárlás fárasztó lehet, hiszen amikor jókedvemből jöttem el a barátnőimmel, mindig felfrissülve tértem haza. De most, hogy egy komplett ruhatárat kell beszerezni, ráadásul egy férfinak, kicsit kezdett leereszteni a kezdeti lelkesedésem. 

- Gyere! - Ragadtam meg Yoongi csuklóját és megállítottam a folyosón.

Megvártam, amíg megtorpan és csak utána kezdtem el húzni befelé az egyik üzletbe. Mosolyogva forgattam a fejem egy eladó után, hogy megkönnyítse a dolgomat és ne kelljen minden egyes állványt átbogarásznom a megfelelő darabokért. Amint kiszúrtam egy piros pólóba öltözött lányt, ami az üzlet logójával volt kivarrva, magabiztosan léptem oda, kezemben még mindig Yoongi csuklóját fogva és úgy vonszolva szegényt magam után, mintha csak életképtelen lenne.

- Jó napot! - Köszöntem rá a lányra, aki azonnal meg is fordult és mosolyogva visszaköszönt. - Egy nagy segítséget kérnék. Neki szeretnék stílusos, de nem tömeggyártmány kinézetű felsőket, ingeket, pulcsikat, farmerokat és mindent, ami megtalálható ebben a boltban.

- Hú - Nevetett fel a lány, de bólogatott. - Gyertek, összeszedünk mindent.

Elindult a férfi részleg felé, mi pedig követtük őt. Út közben akaratlanul is rápillantottam pár gyönyörű felsőre, amiket megvehettem volna magamnak, de gyorsan kivertem a fejemből, hiszen nem vagyok milliomos és ez a körtúra is többe kerül, mint szerettem volna. De nem bántam, hiszen jó érzés volt, hogy segíthettem a srácnak.

- Elnézést a hangos zajokért - Állt meg egy asztal mellett a lány. - Felújítás van.

- Semmi gond - Legyintettem.

Lenéztem az asztalra és szemügyre vettem a színes pólókat. Ránéztem Yoongi-ra, majd az eladóra. Felvettem egy pólót és hozzámértem szemmértékkel a férfihoz.

- Ez a méret, ugye? - Néztem segítségkérőn az eladóra, hiszen valószínűleg nem hiába dolgozik itt.

- Egyel nagyobban vennék, csak a biztonság kedvéért - húzott ki egy nagyobb méretet a kupacból. - De próbáld fel és kiderül.

- Minden színből viszünk - Motyogtam és sietve átnyálaztam az összes textíliát, hogy a megfelelő méretet megtaláljam. - Fogd meg, kérlek - Nyújtottam át a pólókat Yoongi-nak, aki készségesen gyűjtögette az egyre csak nagyobb halmazt a kezében. - Ebből is! - Jöttem izgalomba, ahogy megláttam mellettünk az állványon egy felsőt. 

Nagyjából huszonöt pólóval traktáltam szegény srácot, hogy vigye be magával a próbafülkébe. Bár ha felpróbál egyet, akkor a többi is jó lesz valószínűleg, de szerettem volna látni rajta az összeset, mielőtt megvesszük, hogy hogyan is áll rajta. 

- Tudod, leveszed a pólód és ezeket mind felveszed - Suttogtam a próbafülke ajtajában állva, nem bízva a véletlenre Yoongi értelmi képességét. - Egyesével, nem egymásra mindet.

- Oké - Mosolygott, majd becsukta az ajtót. 

Sóhajtva leültem az egyik puffra és vártam, hogy végezzünk már. 

- Elnézést! - Jött hátra a fülkékhez az eladó, aki segített nekünk. - Közben hoztam pár farmert és nadrágot, hátha jó lesz valamelyik.

- Nagyon kedves, köszönjük - Vettem át a legalább tíz nadrágból álló kupacot tőle. 

Földre szállt angyal /Yoongi FF/Where stories live. Discover now