15.

1.2K 152 4
                                    

Felszabadultam ugráltunk a túlfűtött bárban, szigorúan a pult közelében maradva. Jae, az egyik srác, aki a felszolgált és aki már betért hozzám a kis közértbe is, mosolyogva osztogatta az italokat és kajánul felénk kacsingatott, hogy elkaphassa a rajongó mosolyomat, amivel üzenem neki, vigyen haza. hasonló vigyorokat küldtek a barátnőim a pultosokra, akik Jae mellett szolgáltak fel. A srácok is egytől egyig viszonozták a csábításokat, ami arról árulkodott, hogy ma mind a négyünknek remek éjszakája lesz. Legalábbis nekem biztos, hiszen én innen már nem megyek úgy haza, hogy beérjem egy kis mosolygással. Hozzám nem mehetünk, pedig sokkal jobban szerettem, ha a saját ágyamban kelhetek fel és én lehetek az, aki otthonosan mozog, nem kell kimozdulnia, minthogy engem rúgjanak ki reggel és még kómásan szedhessem össze a cuccaimat a lakás különböző részeiről, aztán találjak haza valahogy, vagy hívjak taxit. De mivel Yoongi otthon volt és nem lehettem akkora dög, hogy hazatelefonálok neki, hogy menjen már egy két órácskára valahová. Így maradt a lehetőség Jae kuckójára vagy egy közeli hotelra, nekem mindegy volt, de már piszkosul kívántam a csávót.

Alig telt bele pár órába, mire a négyünk közül kettő barátnőm már el is tűnt és varázslatos módon két pultos srác is felszívódott. Csak mosolyogtam, de folytattuk a táncot az ott maradt lánnyal. 

- Iszunk valamit? - Ordítottam az arcába, hogy hallja a zenétől.

Ő csak bólogatott, hogy ne erőltesse meg magát szavakkal, hiszen fölösleges volt, úgyse hallottam volna és egy egyszerű, igenlő bólintásból is megértettem. Kikászálódtunk az idő közben körénk gyűlt tömegből, átverekedve magunkat izzadt testek között, hogy végre fellélegezhessünk. Odaléptünk a pulthoz és egy pillanatra lehunytam a szemem, hogy élvezhessem a légkondit, amit a parketten egyáltalán nem lehet észrevenni, annyi ember szívja el a frissen érkező levegőt. Mosolyogtam, amikor Jae odalépett elénk. Fekete ingbe volt bújtatva a felsőteste, gondoltam itt ez a munkaruha, hiszen minden felszolgáló fekete inget vagy blúzt viselt. Felső két gombja ki volt kapcsolta, az ujjai a könyökéig feltűrve. Letámaszkodott a belső pultra és felnézett rám, hiszen út közben megérkezett a munkatársa is, aki a barátnőmmel foglalkozott.

- Mit hozhatok? - Kérdezte egy észveszejtő mosollyal.

- Valami hideget - Feleltem. 

- Alkohol?

- Jöhet - Bólintottam rá azonnal. - Nem terveztem egyedül hazamenni.

- Ó, csak nem? - Nézett fel rám egy féloldalas mosollyal, miközben megforgatott egy nagy poharat az ujjai között. - És mit terveztél?

- Inni - Sóhajtottam. - Szórakozni - Vállat vontam és egy kissé kihúztam magam, hogy kecsesebb legyen a tartásom, na meg a ruhám is jobban kiemelje a melleimet. - Szórakozni társasággal.

- Ugrálni? - Töltötte bele már vagy a negyedik hozzávalót valami misztikus koktélba.

- Ha lehet - Mentem bele a kétértelmű játékába, mire neki csak szélesebb lett a mosolya.

Letette a pultra a poharat és lehajolt, hogy a lábánál lévő kis hűtőből előhúzzon egy üdítőt. Szétnézett maga előtt és pár másodpercig csak tehetetlenül turkált az elől hagyott kupakok, poharak és szalvéták tengerében, mire előhúzott egy sörnyitót, hogy lepattinthassa a narancslé tetejét és beleönthesse utolsó hozzávalóként a kotyvalékba. A jégdarabkák már bepárásították a poharat és megnyaltam a számat, ahogy a gondolat is elégedettséggel töltött el, hogy hideg ital csúszik le a torkomon.

- A szép hölgynek - Nyújtotta át a poharat, miután belecsúsztatott egy fekete szívószálat.

- Igazán kedves - Vettem át és belekortyoltam. - Mennyivel tartozom?

Jae lekönyökölt a pultra, ezzel kissé előre dőlve, egyrészt közelebb kerülve hozzám, másrészt meg kis belátást engedve a szabadon hagyott gombok miatt a felsőtestére. Nem titkoltan és visszafogottan levezettem a tekintetem a mellkasára, majd egy mosollyal visszanéztem rá.

- Egy órával legalább az idődből - felelt dörmögve, amit alig értettem a hangos zenétől, de máris elindított bennem valamit.

Oldalra nézett, ahol megjelent az egyik munkatársa, aki valószínűleg az egyik barátnőmet vette kezelésbe. Egymásra mosolyogtak, a másik srác biccentett egyet hátra a fejével és Jae visszafordult felém. 

- Most? - Kérdezte.

- Úgyse szeretek sokáig tartozni - Feleltem játékosan.

- Gyere - Nevetett fel és kinyújtotta felém a kezét, a másikkal meg leírt egy félkört, mutatva a helyet, ahol menjek a pult mögé.

Nem teketóriáztam, hiszen erre vártam egész éjszaka. Ittam még egy kortyot a koktélból, majd lehuppantam a székről és sietős, mégsem feltűnően kiéhezett tempóban surrantam be a márványozott pult mögé. Jae elkapta a kezem és hátravezetett egy folyosón. Kezdődik az éjszaka.

Földre szállt angyal /Yoongi FF/Where stories live. Discover now