23.

1.2K 163 13
                                    

Megnyalta a száját és mély levegőt vett, amit aztán szépen, lassan eresztett ki a tüdejéből.

- Yoongi, kezdek megijedni - Közöltem vele mosolyogva.

- Elnézést kérek - Motyogta. - Nem akarlak megijeszteni, semmi gond nincsen. Csupán nehezemre esik ilyen témában szót ejteni.

- Aha - Bólogattam.

Néztem, ahogy kihúzza magát és erőt gyújtva kicsit megemeli a szemöldökét, majd felém fordul megint. Végre a szemembe nézett és figyeltem, ahogy a csokoládé barna szempár lassan megrebbent, majd kissé kitágulva nézett rám.

- Szóval, mint te is tudod, nem létesíthetek szexuális kapcsolatot.

- Igen - Bólintottam.

- Ámde - Vett egy mély levegőt és egy pillanatra megint félre nézett, majd vissza, rám. - Ha nem a férfiasságomat használom, az tulajdonképpen nem jelent szeretkezést.

- Úgy érted, hogy meg akarsz...

Bennem rekedt a szó, amikor Yoongi feltartotta elém a hatalmas tenyerét, amivel éppen a mondatomat akartam befejezni és megállított. Hosszú ujjai máris megkérdőjelezték a döntési képességeimet és nagyot nyeltem, ahogy a fejembe villant egy mocskos kép, ami nagy valószínűséggel nem volt méltó Yoongi-hoz.

- A kezemet használnám - Motyogta maga elé, majd bólintott egy aprót. - természetesen, amennyiben szeretnéd elfogadni a segítségemet.

- Csináltál már ilyet? - Mosolyodtam el a zavarán.

- Dehogy, Yon! - Ámult el és megrázta a fejét. - De az elmúlt napokban rengeteg kényes tartalmú oldalt és videót láttam, amíg megoldást kerestem. 

- Pornót néztél? - Kérdeztem rá és már tényleg nehezemre esett visszafogni a röhögést.

Yoongi arca pirosban úszott és teljesen kivehető volt a zavara és a kényessége ebben a témában, ugyanakkor nagyon értékeltem a figyelmességét és az igyekezetét. 

- Átugorhatnánk kérlek a tudásom szerzéséül szolgáló eszközöket és rátérhetnénk a lényegre? - Kérdezte rekedtes, visszafogott hanggal.

Mély levegőt vettem és hirtelen nem tudtam megszólalni. Yoongi felajánlotta, hogy segít nekem kielégülni, holott egy igazi őrangyal. Ha nem lett volta bennem erkölcs és morál, azonnal ráugrottam volna és igent mondok, de sajnos amióta itt van, rengeteget fejlődött az ítélő képességem. Nyeltem egyet és megpróbáltam figyelmen kívül hagyni a hevesen dobogó szívemet. Yoongi egy mérhetetlenül helyes férfi volt, aki ellopta a szívemet a kedvességével, a bátortalanságával, a zsenialitásával és az angyali mivoltával. Nem szerettem volna bonyolítani a saját magam dolgát ilyen közeli élményekkel, hiszen tudtam magamról, hogy nem tenne jót a belsőmnek, ha most felrobbanna miatta. Ugyanakkor kézzel-lábbal tiltakozva is tudtam, hogy szükségem van rá. Szükségem van Yoongi közelségére, a segítségére, a kezeire és az ártatlan mocsokra, amire készül. 

- Természetesen nem kötelező, én csak felvetettem - Szólt közbe, mire nekem ki kellett ugranom az álomvilágomból.

- Persze - Mosolyodtam el zavartan, ami kissé megcsavarta a helyzetet, hiszen eddig ő volt felettébb kínos helyzetben.

Mély levegők sorát árasztottam a tüdőmbe, majd magam elé, miközben idegesen tördeltem az ujjaimat. Nem szabad bemocskolnom, nem szabad felhasználnom őt a saját vágyaimhoz és a koszos fantáziámhoz. Mormogtam egy halkat és leejtettem a fejem.

- Lezuhanyzom - Motyogtam magam elé és szétbontottam a törökülésben lévő lábaimat.

- Rendben - Mosolyodott el Yoongi. - Menjek ki addig?

- Maradj! - Néztem rá. - És megtennéd, hogy...

Elnyílt a szám, de nem jött ki rajta hang. Megköszörültem a torkom és megingattam a fejem.

- Semmi - Sóhajtottam és mosolyogva befogtam.

- Mondd bátran - Mosolygott rám bátorítóan. - Szeretném, ha jó lenne neked. Ez a dolgom, hogy segítsek. Így is tudatlan vagyok, de ha van bármi, amivel jobb lehet, akkor mondd el!

Halkan felnevettem és nem hittem el, hogy komolyan arra készülök, hogy egy gyors zuhany után Yoongi kezei alá vessem magam egy teljes kielégülés végett. Megdörzsöltem a szemeimet és megingattam a fejem.

- Legalább a pulcsidat levennéd, kérlek? - Néztem rá, ahogy egy melegítőnadrágban, pólóban, pulóverben ült az ágyamon.

- Persze - Bólintott és azonnal lehúzta magáról a szétcipzározott anyagot.

Mély levegőt vettem és úgy éreztem, hogy azonnal ki kell mennem a szobából, ha tényleg meg akarok ejteni egy zuhanyt előtte.

Földre szállt angyal /Yoongi FF/Where stories live. Discover now