16.

1.2K 156 7
                                    

Jae hátravitt egy szobába, ami nagyon picike volt, csupán egy egyszemélyes ágy volt benne és egy kisebb éjjeli szekrény, semmi más. A maradék helyen ketten alig fértünk el, mintha egy aprócska raktár lett volna.

- Mi ez a hely? - Kérdeztem.

- Pihenő szoba, ha nagyon kikészülnénk a hosszú munka alatt - Felelt a srác.

Elmosolyodtam és utána néztem, ahogy az éjjeli szekrényhez lép. leült az ágyra és kihúzta a felső fiókot. Kivett belőle egy ezüstös, kemény tokot, ami hasonlított egy lapos kézkrémes dobozhoz. Feltette a szekrény tetejére és felém fordult. Kinyújtotta felém a kezét és biccentett is hozzá egyet, hogy menjek oda. Én csak elmosolyodtam és a magassarkúba bújtatott lábaimat, kecsesen egymás elé téve lassan odabattyogtam. Amikor megérkeztem elé, lezserül kiléptem a cipőmből, hogy az ölébe tudjak ülni, térdeimmel a matracra támaszkodva. Jae a kezeit a derekamra tette és azonnal simogatni kezdte a vékony, szűk ruhába passzírozott testemet. Mély levegőt vettem és nem akartam én sem játszani, azonnal az inge gombjaihoz nyúltam. Elmosolyodott és felnézett rám.

- Tudtam, hogy nem kell neked a finomkodás - Dörmögte mély hangon, amit végre hallottam a falak védelmező tompításától. 

- Szerintem mind a ketten tudjuk, mit akarunk - Feleltem, közben serényen ügyködtem, hogy minél gyorsabban bújjanak ki az apró karikák a lukakból. -És mivel nem várom el, hogy cuki és gyengéd legyél, én sem leszek az.

- Jól sejtettem, hogy te kellesz ehhez - Nevetett fel mély hangon, ami rekedtes volt, talán az egész éjszakás kiabálástól, hogy a zenét túlharsogva vegye fel a rendeléseket a pultnál.

Lehajoltam és számat azonnal az övére csaptam, nem gondolkozva csak cselekedve. Nem erkölcsös? Leszartam abban a pillanatban, hiszen hetek óta flörtöltünk egymással és tisztában voltunk, hogy egy pár jó kamatynál nem lehet több ebből. Én nem is vágytam rá, hogy érzelmekbe bonyolódjunk, csupán bejött, mint csávó. Helyes volt, izmos és döglesztően vonzó, csábító és játékos. Belement a szemezésekbe és az apróbb szójátékokba, lehetett vele flörtölni, mégsem jelentette ki, hogy szerelmet akar. És ez kellett nekem. Végre kielégíteni a felgyülemlett vágyaimat, kielégíteni a fantáziámat vele, hogy ne bánjak meg semmit az életemben. 

Szinte szétvágtam rajta az inget, majd tépő mozdulatokkal vonszoltam le a karjain. Jae elvette a kezeit a derekamról és a háta mögé téve őket segített leszedni magáról a fekete anyagot. Szánk közben tépte a másikét, nem finom, hanem vad és sebed csókokat hagyva a másik ajkán. Nem éreztem különlegesnek, nem éreztem mellkas szaggatónak, csupán a vágyat éreztem, hogy végre lefeküdjek ezzel az eszméletlen pasival, aztán tovább léphessek. Ujjai kitapogatták a ruhám cipzárját, és mint egy elvetemült vadállat a fogait az áldozatban, úgy húzta végig a zárat a ruhámon. Elvált a csókból és lihegve néztünk egymásra egy pillanatig. Oldalra hajolt és elmosolyodott, én meg leráztam a vállaimról a ruhát, hagyva, hogy a derekamig leesen az anyag, felfedve a pánt nélküli, rózsaszín melltartómat Jae előtt. Kettőnk közé néztem, amikor maga elé vette az ezüstös dobozkát, amit korábban húzott elő az éjjeli szekrényből. Megvontam a szemöldököm és felnéztem rá, majd vissza a dobozra.

- Szórakozunk - Nevetett fel és egy újabb csókra hajolt, amit viszonoztam neki.

Óvszert sejtettem a dobozkában, így nem is elleneztem, hogy tovább folytassuk a játékainkat. Kezei fogdostak, markolásztak, simogattak, én pedig csak sóhajtottam, nyöszörögtem és mormogtam az ajkaira, amit ő mosolyogva fogadott. Ismét elvált és kinyitotta a dobozt, amit eddig a kezében tartott. A tetejét letette és beletúrt az apró bogyókat tartalmazó tégelybe. Megfogott egyet és a szájába tette, majd egy másikat felém tartott. Felvontam a szemöldököm és némán kérdeztem tőle, hogy komolyan gondolja e, hiszen gondoltam, hogy nem vitaminokat tart itt hátul, eldugva.

- Most mutasd meg, milyen vagány vagy, Yon - Mormogta egy féloldalas mosollyal és még jobban felém tolta a bogyót.

- Be akarsz drogozni? - Kérdeztem és elcsaptam a kezét a szám elől.

- Csak jobban érzed magad tőle - Mosolygott továbbra is. - Mindenre emlékszel utána.

- Nem kell drog - Jelentettem ki.

- Vedd be és kezdjünk neki a mókának - Hajthatatlanul tolta a szám felé a kis bogyót.

- Nem - Mondtam és kikászálódtam az öléből.

Jae utánam kapott és majdnem elestem, de két kezemmel megtámaszkodtam az ágyon. Erejét használva megfordított, hogy a hátam legyen a matracon és fölém hajolt, egyik lábával a földön állva, másikkal a matracon térdelve, hogy közelebb lehessen hozzám.

- Nyisd ki a szád! - Mosolygott továbbra is és elém tartotta a világoskék, kerek tablettát.

Nem szólaltam meg, hiszen ha csak 'nem'-et is mondok, könnyen belém tuszkolja azt a szart, én meg akármennyire is érdektelen voltam, hogy mennyit iszok és lefekszem vele, a drogok messze álltak tőlem. Így csak megingattam a fejem és összeszorítottam a számat. Jae az ajkaimra nyomta a tablettát és mutatóujjával ránehezedve próbálta meg a számba erőszakolni a bogyót.

- Ne legyél már gyerekes, baszd meg! - Mormogta, én meg hiába rángattam a fejem, az ujja csak nem mozdult semerre. 

Másik kezével lefogta a csuklóimat, a lábaim meg tehetetlenek voltak, hiszen fölötte térdelt és mozgatni sem tudtam őket, csak a levegőbe rugdosni. Hirtelen kivágódott az ajtó, Jae meg úgy ugrott le rólam, mintha csak én löktem volna. Oldalra fordultam és végre elengedtem az ajkaim szorítását.

Földre szállt angyal /Yoongi FF/Where stories live. Discover now