17.

1.2K 165 8
                                    

  Hirtelen kivágódott az ajtó, Jae meg úgy ugrott le rólam, mintha csak én löktem volna. Oldalra fordultam és végre elengedtem az ajkaim szorítását. Az ajtóban egy dühös tekintetű Yoongi állt, számomra meglepő módon. Honnan tudta, hogy itt vagyok? Hogyan jutott be? Minden kérdés elhalványult a megkönnyebbülés és a hála alatt, amit éreztem iránta. Becsukta maga mögött az ajtót és az aprócska helyen megállva hol rám, hol Jae-re vezette a tekintetét. Én közben felültem és visszahúztam a ruhát a vállamra. Lábaimmal összekotortam a korábban ledobott cipőimet és kéz nélkül léptem beléjük. 

- Te ki a faszom vagy és hogy merészelsz ide jönni? - Mormogta Jae, miközben eltette a dobozkát, vissza a fiókba. - Ez magánterület.

- Az ő teste is magán terület - Felelt Yoongi nyugodt hangon. - Téged sem érdekelt.

- Ki vagy te? - Kérdezte még egyszer Jae.

- Min Yoongi - Mondta a nevét mosolyogva a férfi. - Örülök a találkozásnak, Kim JaeHae.

- Honnan tudod a nevem? - Húzta kicsire a szemét Jae.

Yoongi kinyújtotta felém a kezét és egy halvány mosollyal üzente, menjek oda. Nem teketóriáztam, átmásztam az ágyon, hely híján és botladozva megragadtam a srác kezét. A szívem hevesen vert és féltem a korábbi erőszakos cselekedettől, aminek az áldozatául estem. Hogy ismerhetek ennyire félre valakit? Nem is ismerem, végül is, de akkor is, hogy képes valaki ilyesmire? bedrogozni valakit, aki amúgy, önként is lefeküdne veled? Mi értelme van ennek?

- Sok mindent tudok - Felelt Yoongi, közben mögém lépett.

Ujjai libabőröket küldtek az egész testemre, ahogy a hátamhoz finoman hozzáérve húzta össze a ruhámat, majd végül a cipzárt végighúzva bezárta az anyagot. Sóhajtottam és megkönnyebbültem, hogy ott van. 

- Még egyszer kérdezem, hogy jutottál ide be? - Tette karba a kezeit Jae idegesen.

- Megvannak a módszereim - Felelt Yoongi.

- Hívom a biztonságiakat - Tett egy lépést Yoongi felé.

- Jó ötlet lenne? - Kérdezte Yoongi nyugodt, mély orgánummal, mire reszketegen beszívtam a levegőt. - Erkölcsös lenne, ha bevallanád nekik azt is, hogy be akartad drogozni a lányt. 

- Kurvára semmi közöd nincs ahhoz, amit csinálok! - Dühöngött a férfi.

- De van, amennyiben ez Yon-nal kapcsolatos - Tartotta a finom  hanglejtését, mintha semmi nem tudná felbosszantani őt. - Így tudom, hogy nem cselekszem helyesen és valójában le kéne, hogy csukassalak, de azt ajánlom, hogy elfelejtjük ezt, és soha többé nem látod Yon-t.

- Mi hasznom van ebből?

- Nem derül ki, hogy drogot rejtegetsz itt és nem derül ki, hogy erőszakoskodtál vele - Felelt Yoongi. - Mi meg nem sértettük meg a magánterületet és nem jutottam be ide erőszakkal.

Jae habozni látszott, Yoongi pedig a kezét a derekamra csúsztatta. Kissé megugrottam és felé kaptam a fejem, de ő csak egy halvány mosollyal nézett rám.

- Menjünk haza, oké? - Kérdezte.

- Persze - Bólintottam azonnal, engedelmesen.

Kifordultam az ajtón és elindultam vissza, a zajos bár felé. Magam mögött hagyva Jae-t és az egész próbálkozást, hogy valaha csinálja vele valamit. Undorító alak, megalázott és erőszakoskodott velem. Már csak remélni tudom, hogy a többi barátnőm rendben van és a többi csapos nem ekkora seggfej. Visszaevickéltem a pulthoz, ahol mind a három lány ott volt, akikkel jöttem. odaléptem hozzájuk és megöleltem őket.

- Minden oké? - Néztem rájuk egytől egyig.

- Persze - Nevettek fel és egymásra néztek vagy belekortyoltak az italaikba. - Veled?

Megingattam a fejem egy kisebb grimasz kíséretében, de elmosolyodtam utána, mert tudtam, hogy legalább ők jól vannak.

- Mi történt? - Kérdezte egyikük felvont szemöldökkel.

- Ez egy seggfej - Böktem a fejemmel a hátsó rész felé, ahonnan Jae még nem bukkant elő. - Be akart drogozni.

- Mi a fasz? - Hajolt előrébb mindegyik a széken.

Vállat vontam és mosolyogva felnéztem a mellettem álló Yoongi-ra.

- Ő itt Yoongi, amúgy - Mutattam be őt a barátnőimnek.

Az ,a kinek már elmondtam az egész angyalos sztorit, csak eltátotta a száját és mosolyogva rám nézett, majd kezet nyújtott a férfinak, hogy bemutatkozzon.

- Szerencsére kihúzott a szarból - Mondtam, amíg a férfi mindenkivel kezet fogott, illedelmesen. - Csak vigyázzatok magatokra, oké? 

- Hé, nem akarod feljelenteni? - Bökött felém, majd a pult felé az egyik barátnőm.

- Nem - Ingattam meg a fejem. - Nem történt semmi, csak egy igazi baromarc. Kérlek, ne flörtöljetek vele, oké?

- Nem terveztük - Nevettek fel. - Mész?

- Aha - Bólogattam és felnéztem Yoongi-ra, aki egy nyugtató mosolyt küldött felém. - Ha nem baj.

- Dehogy - legyintettek. - Vigyázz magadra - Öleltek meg egytől egyig.


Földre szállt angyal /Yoongi FF/Where stories live. Discover now