26.

2.5K 222 56
                                    

Oliver

Vein tyhjän jäätelöpaketin ja likaiset lusikat keittiöön, kun elokuva loppui. Hymy ei millään lähtenyt kasvoillani. Tunsin oloni onnelliseksi, ehkä liiankin. Olin haaveillut jostain Ethanin kaltaisesta jo kauan ja nyt minulla oli se joku.

"Oliverrr tuuuu!" Ethan vikisi huoneestaan. Edelleen hymyillen juoksin huoneeseen hypäten sängylle melkein Ethanin päälle. "Mikä kesti?" Ethan veti minut täysin itseensä kiinni. Pääni oli hänen rinnallaan ja loput vartalostani sängyllä. Kuuntelin silmät kiinni poikaystäväni sydämmen lyöntejä. Tunsin hellän käden selälläni, se hitaasti liikkui paitani alle. Säikähdin ensin hieman, mutta rentouduin sitten, kun Ethanin pysähtyi alaselälleni. Raotin hieman silmiäni ja näin Ethanin tummien silmien tuijottavan minua. Suljin silmäni nopeasti uudelleen. Hymyilin silmät edelleen kiinni, kun Ethan painoi nopean suukon otsalleni.

Makoilimme molemmat hiljaa toistemme lämmössä täysin hiljaa. Olin nukahtamisen partaalla, kun tunsin Ethan käden jälleen liikkuvan selälläni. Tälläkertaa se vain liikkui takamukselleni ja puristi sitä hellästi saaden silmäni rävähtämään auki. Ethan katsoi minua virnistellen, kun minä vain katsoin häntä takaisin "vihaisena".

"Tyhmä." Mutisin.

"Mitennii?" Ethan esitti viatonta. Hänen kätensä EDELLEEN oli takamuksellani, ja hän puristeli sitä hieman.

"Sä koskettelet mua tavalla mistä mä en tykkää." Sanoin mahdollisimman typerästi ja nousin istumaan Ethanin viereen sängylle. Hänen kätensä vihdoin irtosi takamuksestani, mutta nyt se oli vain lantiollani. Hän peukalollaan hellästi silitti paljasta ihoa, mikä näkyi paitani alta. Hieman laskin kasvojani Ethanin omia kohti, kunnes huulemme koskettivat toisiaan hellästi. Ensin ne vain pysyivät paikallaan, mutta sitten liikautin omiani hieman. Ethan onneksi vastas suudelmaani. Hänen kätensä lantiollani tiukensi otettaan. Omat käteni liikkuivat Ethanin rinnalle. Yritin pysyä siinä tasapainossa, mutten onnistunut, joka oli Ethanin syytä. Hän otti käteni pois rinnaltaan ja kaatoi minut sängylle alleen.

__

Odotin Ethania peiton alla väsyneenä. Hän lähti hakemaan meille ruokaa, kun olimme niin nälkäisiä. Kello näytti seitsemää illalla. Ulkonakin oli jo pimeää, joka pelotti. Ethanilla onneksi oli puhelin mukana ja käskin hänen soittaa jos jotain tulee. Silti omituinen olo velloi mahassani. Jos ulkona joku vaikka ahdistelisi häntä tai vaikka hakkaisi. Miksi edes mietin tämmöistä? Sen kyllä ainakin tiedän, että Ethan osaa tapella vastaan.

Selasin puhelintani ja katselin kuvia mitä joskus olen minusta ja Ethanista ottanut. Onnelinen ja lämmin tunne oli nykyään paljon tutumpi kuin ennen. Iida laittoi viestiä ja sanoi siinä ikävöimänsä minua. Tottakai minullakin oli häntä ikävä, mutta en halunnut lähteä kotiin. Tämä oli kotini, Ethanin kanssa. Oli mukavempaa tulla kotiin, kun siellä saattoi olla joku kuka odottaa sinua. Tai, kun itse odottaa sitä jotain tulevan kotiin.

Laitoin puhelimen sängylle ja hyppäsin lämpimästä sängystä ylös. Vedin Ethanin lattialla olevan mustan hupparin päälleni ja se päälläni lähdin käymään vessassa.

En jaksanut lukita ovea, koska eihän asunnossa ollut muita kuin minä. Olin pesemässä käsiäni ja huuhtelin kasvonikin viileällä vedellä. Tunsin kylmät kädet ympärilläni joten takana oleva henkilö sai aika kovasti nyrkistäni naamaansa.

"Oliver vittu sun kaa!" Ethan huusi pitäen käsiään nenällään. Paniikissa huusin anteeksi monta kertaa ja katsoin eihän Ethanille sattunut mitään.

"Anteeks." Sanoin vielä kerran hieman hiljempaa, koska huomasin selvän ärsytyksen Ethanin kasvoilla. "Ei mun ollu tarkotus. Mä vaan säikähin, ku en kuullu mitään ja yhtäkkii sä-" selitin itku kurkussa. Ethan keskeytti minut painamalla huulensa omilleni. Silmäni suurenivat ja nojauduin hieman taaksepäin säikähdyksestä. Törmäsin lavuaariin, kun Ethan vain jatkoi työntämistäni taaksepäin. Selkäni kastui edelleen päällä olevasta hanasta, mutten jaksanut välittää.

"E- ethan meijän ruoka". Työnsin poikaystäväni irti kasvoistani hellästi. Hymyilin hieman ja käännyin ympäri sammuttaen hanan. Lähdin sitten keittiöön missä pöydällä odotti pitsalaatikko. Ethan kiirehti perässäni ja otti laatikon käteensä.

"Me syödään tänään sängyssä." Hän ilmoitti. Onnellisena kipitin hänen peräänsä huoneeseen joka haisi ihan Ethanilta. Makasin sängylle Ethanin kainaloon. Valitsimme tarkasti illan toisen elokuvan mitä katsoisimme. Ethan halusi katsoa deadpool 2:sen, joten päätimme katsoa sen.

"Missä se nulikka on?!" Kuului hetken päästä eteisestä vihainen ääni.

Ootteko ylpeitä, ku sain tänään jo lisää kirjotettuu tähän :)

Kiitos muuten ihan hemmetisti teille kaikille! Tässä on jo yli 10k kukertoi mikä merkkaa tosi paljon mulle. Iso kiitos❤️ sanokaa jos haluutte jotain spesiaalii tän kunniaksi

Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte tästä osasta ❤️

Pojat ei pussaa poikiaWhere stories live. Discover now