28.

2.8K 219 86
                                    

Oliver

Kurotin Ethanin kainalosta pöydällä olevaan puhelimeen, joka soitti inhottavaa herätysääntään. Kello näytti kymmentävaille seitsemää ja kohta piti nousta, jotta kerkeäisi kouluun. Ethan pitää tänään vapaapäivän ongelmiensa takia. Eilisen tapahtumat vieläkin pyörivät mielessäni ja se näky, kun Ethan makasi melkein elottomana siinä lattialla. Kauheaa miten omat vanhemmat voivat tehdä niin. Minulla itsellä ei ole isää, eikä koskaan ole ollutkaan. Tuon jälkeen en edes halua omaa isää.

Nousin istumaan ja hieroin vaaleanruskeita hieman ylipitkiä hiuksiani. Olin väsynyt, todella väsynyt. En nukkunut kunnolla viime yönä. Tuijotin vain hämärässä Ethanin ruhjottuja kasvoja monia tunteja, samalla miettien kaikkea. Mietin jopa ehdotustani yhteen muutosta ja jos hankkisin työn. Tai ei nyt, mutta kesällähän voisin jotain töitä tehdä, kun koulukin on loppunut kokonaan. Jos edes koskaan aijon valmistua.

Vedin peiton vihdoin vartaloni päältä nousten sitten sängyltä. Asettelin peittoa vielä paremmin nukkuvan Ethanin päälle, ettei hän paleltuisi. Kävin hakemassa kaapista itselleni mustat polvista rikki olevat farkut ja valkoisen pitkähihaisen paidan missä oli mustia raitoja. Otin vielä alusvaatelaatikostani mustat bokserit ja ne käsissäni tallustelin pois huoneestani.

"Huomenta." Äiti hymyili lempeästi ruokapöydästä. Hän luki lehteä samalla, kun söi mysliään ja joi kahviaan.

"Huomenta." Hymyilin takaisin unisesti, kun viiletin kylpyhuoneeseen. Lukitsin oven ja heitin puhtaat vaatteeni pyykkiorin päälle. Heitin vähäiset vaatteet pois päältäni ja laitoin ne sitten pyykkikoriin, odottamaan pesuaan.

Väänsin suihkun hanan päälle ja odotin veden olevan tarpeeksi lämmintä, ennenkuin astuin sen alle. Lämmin vesi osui selkääni, kun vain seisoin siinä silmät kiinni. En jaksanut liikkua, väsytti liikaa.

En tiedä kauanko aikaa meni, mutta havahduin, kun joku koputti oveen. "Avaa Oliver. Haluun pestä hampaat ja päästä vessaan." Sammutin äkkiä suihkun ja vetäisin pyyhkeen vyötärölleni. Avasin oven jonka takana odotti väsyneen näköinen Ethan. Hän ilman mitään sanoja käveli vain ohitseni ja alkoi tekemään tarpeitaan. Suljin oven, lukiten sen uudelleen ja kuivaten itseni pyyhkeelläni.

Touhusimme Ethanin kanssa vessassa yhdessä. Tai enemänkin Ethan vain halaili minua takaapäin, kun laitoin hiuksiani ja harjasin hampaitani. Oli ihana nähdä Ethan hymyilemässä ja naureskelemassa. Luulin hänen makaavan päivän sängyssä ja nukkuvan, mutta toisin oli. Hän jopa lupasi tulla hakemaan minut koulusta ja mietimme jos menisimme vaikka elokuviin. Mutta se ajatus jäi, kun äiti huusi oven takaa, että saamme olla illan yksin.

Istuimme ruokapöydässä Ethanin kanssa vierekkäin ja äiti istui meitä vastapäätä. Hän tarkasteli meitä koko ajan syödessämme kulmiensa takaa.

"Mitä?" Naurahdin hieman vaivalloisena. Pöydän alla puristin Ethan kättä huomaamattani.

"Ei mitään, mietin vaan, että miten Ethan näyttää sua vanhemmalta." Äiti tuumi. Käänsin katseeni äidistä Ethaniin. Tarkastelin hieman hänen kasvojaan, mutta ei minusta meissä hirveästi eroa ole jos ikää katsotaan.

"Ei meissä mun mielestä ainakaa mitää eroo sillee oo?" Lauseeni kuulosti hieman kysymykseltä.

"No jotakin teissä on, mutta en tiiä mitä." Äiti sanoi ja keskittyi sitten puhelimensa näpyttelyyn.

"Ethanilla on enemmän lihaksia, kun sulla oliver. Oot vaa tommonen pikku luikku." Iida ilmestyi keittiöön puhelin kädessään. Ethan hieman hymyili huvittuneena Iidan sanoille. Äitiäkin hieman nauratti, mutta minua ei. Sanoiko Iida nyt minun poikaystävääni hyvän näköiseksi ja haukkui minut?

"Painu siitä helvettii." Nousin vihaisena pöydästä ja tallustin huoneeseeni. Paiskasin oven kiinni, istuen sitten sängyn laidalle. "Tyhmä Iida." Mumisin yksikseni, kun potkin jaloilla ilmaa.

"Mikä tuli?" Ethan avasi oven varovasti ja astui sen raosta eteeni.

"Ei mikään." Vastasin tuijottaen lattiaa. Suuni oli mutrussa ja kädet puuskassa. Ethan naurahti hieman joten nostin päätäni ja kohtasin hänen lumoavan katseensa.

"Oot sulonen. Mun oma pikku Oliver." Hän alkoi lässyttää ja nosti minut sängyltä syliinsä. Kasvoilleni heti nousi hymy, kun tunsin Ethanin kädet vartalollani. "Mitä sanosit jos et meniskää kouluun tänään vaan vietettäis päivä ihan vaan kahestaan lojuen sängyssä?" Ethan kuiskasi korvaani. Ajatus kyllä houkutteli. Kouluun meno ei kovin kiinnostanut, enkä halunnut mennä sinne yksin.

"Mm." Nyökkäsin päätäni haudaten sen sitten Ethanin kaulaan. "Rakastan sua." Mumisin.

"Mä rakastan myös mua." Ethan sanoi. Painoin huuleni Ethanin huulille ja liikautin niitä hieman. Ote takamuksessani tiukentui, kun aloin liikuttamaan huuliani hieman voimakkaammin Ethanin omia vasten. Kaaduimme sängylle edelleen suudellen. Olin Ethanin alla ja hän päälläni. Käteni olivat kiertyneet hänen kaulansa ympärille. Samalla ikään kuin kampasim sormillani Ethanin hiuksia. Tunsin hieman kuivat kädet poskillani. Ethanin peukalot liikkuivat hellästi ylös alas, samalla suudellessamme.

"Oliver äiti vie meijät kouluun!" Iida koputti oveen. Ethan irrotti huulensa omistani ja katsoi minua, kuin odottaen minun sanovan jotain.

"Ööhm mä jään kotiin tänää. En haluu jättää Ethanii yksin." Vastasin. Kuulin iidan lähtevän ovelta ja päädyin tuijotamaan Ethanin tummia silmiä. "Mä näin kerran unta missä sulla oli siniset silmät ja ne jotenki sopi sulle." Yhtäkkiä vain lipsautin. Poskeni hieman punoittivat, kum tajusin mitä sanoin.

"Hmm mähän voisin kokeilla sinisiä piilareita." Ethan virnisti yläpuolellani. Hymyilin ujosti ja silitin Ethanin pehmeitä niskahiuksia.

"Eii. Tykkään enemmän sun normaaleista nappisilmistä." Kurotuin hieman ylöspäin ja painoin suukon Ethanim nenänpäähän. Hän hieman nyrpisti nenäänsä, mutta hymyili sitten onnellisena. Päästin kohta hänet makaamaan viereeni, tai enemmänkin alleni. Pääni lepäsi hänen rintakehällään, kun hellästi hän silitti hiuksiani. Tuntui, että olisin vain voinut räjähtää onnelisuuden tunteesta.

"Harkitsin jos kävisin ottaa korviksen. Ja jonku tatuoinnin vois myös." Ethan sanoi yhtäkkiä pitkän hiljaisuuden jälkeen. Nostin pääni ja tarkastelin hänen kasvojaan, miettien samalla miltä korvakoru näyttäisi Ethanilla. Päädyin siihen tulokseen, että hän näyttäisi liian kuumalta. Aloin myös kuvittelemaan hänelle tatuointeja ja kuinka hän selittelisi minulle niiden merkityksiä. "Huhuu? Maa kutsuu Oliveria."

"Ai sori. Ois vaa tosi kuumaa nähä sut tatuoinmeilla ja lävistyksillä." Kuiskasin. Ethanin lempeä hymy vaihtui likaiseen virneeseen hänen kuultuaan lauseeni.

"Kerro mulle mitä sä mietit." Hän kuiskasi takaisin matalalla äänellään. Nuolaisin huuliani ja liikahdin paikaltani, jotta voisin suudella Ethanin huulia. Liikuin ihan kokonaan istumaan Ethanin syliin ja nojasin eteenpäin suudellessani hänen huuliaan.

"Anna mä näytän sulle." Ääneni oli oudon matala, kun puhuin. Hiljaa liikutin huuliani ympäri Ethanin kaulaa saaden hänen hengityksensä muuttuvan raskaaksi. Ja loput siitä kaikesta onkin sitten historiaa ;)

Hehhhheh :))

Vähä pöljä luku, eikö? Mutta halusin saada tän tänää kokonaa valmiiks ihan vaan teitä varten ❤️

Ja semmonen juttu, että tein tellonym:in. Jos joku haluaa käyä laittaa jotain sinne niin tuossa ois linkki 👇

tellonym.me/onpppaa

Jos tuo linkki ei satu toimii nii sama nimi on sielläki ku täällä :) oon myös tehny instagramin mihin voi tulla laittaa viestii ja sillee myös. (Ja seki on nimellä onpppaa)

Toivottavasti tykkäsitte tästä luvusta ja kiitos lun luit 💜

Pojat ei pussaa poikiaWhere stories live. Discover now