11

263 43 17
                                    

БОЖЕ! - извика Бекхьон и покри лицето си с ръце.

Оказа се, че филма беше страшен, а Бек не понасяше този жанр. Чаньол се изхили тихичко на реакциите на момчето до него и продължи да си гледа филма.

Бек не смееше да погледне към екрана. Чуваха се толкова ужасни звуци и писъци. Това му беше достатъчно. Не искаше да гледа онова грозно нещо с големите, дълги и остри сякаш ножове на пръстите на ръцете му.

Няколко минути по-късно, Чан тъкмо гореше от нетърпение онзи да излезе и да убие жената, когато Бек отново изкрещя, виждайки точно този изрод.

МАМКА МУ! - кошмара, преследващ хората в съня им и убиващ ги, се появи и Бек така се изплаши, че се скри в Чаньол.

Демона ококори очи, осъзнавайки, че Бьон го прегръща и то здраво. Онова проклето чувство отново се появи, а демона преглътна.

Вместо това прегърна треперещото тяло на ангела и се подсмихна.

Спокойно, няма да те убие. - засмя се Парк и придърпа Бек повече към себе си, карайки го да си качи краката на дивана и да се сгуши в него, заровил лицето си в гърдите му.

Страшен е... - измрънка Бьон. - Чака да заспиш и се появява в съня ти, а най-лошото е, че когато те убие в съня, те убива и реално. - затрепери още повече.

Бебе такова. - засмя се още веднъж Чан. - Тук съм, спокойно. Батко ти Чаньол ще те пази. - започна да го гали по гърба, а Бек настръхна и се изчерви леко.

Чаньол започна малко по малко да се променя към добро и то без да го осъзнае. Може би наистина се зараждаха някакви чувства в него към това момче. Може би то беше този, който може да го избави от мъките и злото, да му даде любовта си, да му покаже какво е да си обичан и да обичаш. Да му покаже доброто и да премахне злото.

И така неусетно филма свърши, а двамата не бяха помръднали от позата, в която бяха. В прегръдките на Чаньол беше топло и Бек по едно време беше заспал.

Когато демона забеляза това, вдигна Бекхьон булчинската и го заведе в стаята му. Сложи го на леглото като след това легна до него и ги зави с одеалото, пренасяйки се в страната на сънищата.

Телата им не бяха долепени едно до друго. Никакъв допир не се усещаше между тях. Гръб срещу гръб.

Защо Чаньол легна при Бек? И да го питате, той самия не може да отговори на въпроса ви.

Но какво ли ще стане, когато двамата се събудят в едно легло на сутринта?

The forbidden love |Chanbaek|Where stories live. Discover now