12

255 44 0
                                    

Трети ден на Земята

Бекхьон усети как лъчите на Слънцето нагло падаха върху лицето му и се размърда, сгушвайки се повече във спящия Чаньол.

Изведнъж дишането му секна, усещайки, че е в нечии прегръдки. Отвори бавно очите си, но секунди след това ги разшири, осъзнавайки, че това е Чаньол.

ААА! - изкрещя и избута Чаньол от леглото, като се чу едно силно тупване и охкане.

Мамка му! - изруга демона, а Бек се покри с одеалото, макар да беше облечен. - Защо ме избута, кретен!? - изсъска от болка.

Какво правиш в леглото ми! - изписка Бек и го погледна злобно, зачервявайки бузките си.

Чакай... Бекхьон? - Чан се огледа и забеляза, че наистина е в стаята на момчето. Внезапно го връхлетяха спомените от вечерта и той разтресе глава. - Оу... Ъм, снощи беше заспал и те пренесох тук, но явно и аз съм заспал. - реши да си спести частта, в която легна доброволно в леглото му, а не бе заспал случайно.

Аз, ъм, благодаря... - измрънка ангела и стана от леглото, вече по-спокоен.

Бек се запъти към банята, а Чаньол реши да го последва. Двете момчета започнаха да се бутат и да си викат един на друг, кой да се измие първи. В крайна сметка се разбраха и решиха да се измият заедно.

Чан обаче след това изгони Бек да направи закуска и се заключи в тоалетната. Отново се беше възбудил.

Толкова е секси, когато е сънен. - каза си Чан. - Ъгх, я се стегни, глупако! Сутрешна ерекция, сериозно ли!? - скара се сам на себе си. - Оправяй си разгонената патка и спри да се възбуждаш от някакъв идиот!

Свали панталоните и боксерките си, хващайки члена си. След секунди се чуваха куп стенания и въздишки, разбира се и името на Бекхьон, докато той беше в кухнята и приготвяше палачинки.

The forbidden love |Chanbaek|Where stories live. Discover now