15

219 46 3
                                    

Пети ден на Земята

Бяха се изминали два дни от случката със сервитьора и още два дни оставаха до крайния срок.

Бек излезе два пъти с това момче. Прекара си страхотно с него, но просто усещаше, че не е за него. Нещо отвътре му казваше, че половинката му е в Сеул и го чака.

Чаньол се побъркваше от ревност по Бекхьон. Първоначално не знаеше какво му става, но в последствие осъзна, че всъщност го харесва. Не можеше да приеме този факт, но скоро се примири с него. Виждайки Бекхьон с този сервитьор, Чаньол се отказа от живота си. Просто щеше да прекара останалите два дни с него, наслаждавайки му се преди да умре.

Бек започна да усеща някакво странно чувство, когато е около демона. Чувство, което не усещаше със сервитьора. Виждаше ревността на Чаньол, не бе сляп, а и той не умееше да я прикрива добре.

Реши да остави сервитьора. Той бе просто един курвар, свалящ всяко едно момче, изглеждащо привлекателно.

Бек го разбра днес, виждайки го да се целува с някакво друго момче в парка на Сеул. Не почувства нищо, за разлика от демона, който искаше да смачка това сервитьорче.

Двамата отидоха при тях и пратиха момчето на майната му, разказвайки на другия какво е вършил зад гърба му. Гаджето на сервитьора се ядоса много. Удари му един шамар и си тръгна, оставяйки го сам.

Чаньол вече се чувстваше по-добре, когато този не беше вече около Бек. Това му даваше мъничка надежда, че може да се получи с ангела.

Двамата се разхождаха цял ден навън. Ходиха на най-различни места. Докосваха ръцете си без да искат, веднага след това Бекхьон изчервявайки се, а Чаньол усмихвайки се тайно като идиот.

Всичко беше идеално и вървеше идеално. Чаньол беше хлътнал по ангела, който след като се прибраха осъзна нещо. И това нещо беше, че всъщност това, което е изпитвал към демона е било нещо повече от приятелски чувства.

Дали и двамата ще си признаят?
Дали ще успеят да оцелеят?
Дали са един за друг?
Дали са половинките, които търсеха?
Ще се получи ли или не?
Как ще реагират като разберат какъв е отсрещния?

Това бяха въпросите, които и двамата си задаваха, откакто разбраха за чувствата си един към друг.

Това са все въпроси, на които можеха да отговорят само ако предприемат първата стъпка и опитат.

Но дали това щеше да стане?

The forbidden love |Chanbaek|Where stories live. Discover now