18

275 47 8
                                    

Ч-чаньол... Агх... П-по-бързо... - Бекхьон стенеше и превиваше тялото си под това на демона, който запълваше дупката му със своя масивен член.

По-бързо какво? - изръмжа Чаньол и плясна силно дупето на ангела, забивайки се рязко в него, защото го бе нарекал по име, а не така, както демона му бе казал.

Татенце! - изкрещя Бьон. - По-бързо, т-татенце!

Точно така. - подсмихна се Чаньол и засили тласъците си, хващайки члена на Бекхьон и започвайки да движи ръката си по него, в синхрон с тласъците си.

Щ-ще свърша... М-моля те, т-татенце... - изскимтя ангела през стенанията, не спирайки да гърчи тялото си под това на демона.

За какво ме молиш, бейби бой? - една дяволска усмивка се появи на лицето на Парк, който започна да се забива рязко и силно в дупката на Бек, усещайки, че е на предела си.

М-моля те... АГХХХ! - един силен, гърлен стон напусна устните на Бьон, известявайки демона, че е свършил.

Бекхьон се изправи рязко в леглото, целия плувнал в пот. Чаньол беше седнал на леглото му, опитвайки се да прикрие усмивката си.

Много добре знаеше какво е сънувал Бекхьон. Той бе изчакал ангела да заспи и се бе промъкнал тихо в стаята му, влизайки в главата му и създавайки този мокър сън, докато мачкаше члена му през плата на боксерките му.

Извика името ми и дойдох да видя какво има, но ти спеше и се гърчеше. Какво сънуваше и защо аз бях в съня ти? - попита Чаньол като се правеше, че знае и не разбира нищо.

С-сънувах кошмар... - Бек нямаше намерение да му казва за мокрия си сън с него. Усети нещо да му стяга долу и осъзна, че това е членът му.

Чаньол заби погледа си точно в издутината на ангела и се усмихна широко.

Щом е било кошмар, тогава не би трябвало да си надървен. - намигна му демона.

Бек се изчерви и стана от леглото, влизайки в банята за да оправи проблема си, а Чан си легна доволен.

The forbidden love |Chanbaek|Where stories live. Discover now