19.

8.2K 227 32
                                    

Hlasitě jsem polknul a začal jsem zhluboka dýchat. To bude v pohodě Liame. Vůbec nemáš chuť ho ošukat hned teď. Ne vůbec ti právě nad představou, jak je jeho díra těsná nezaškubalo v ptákovi. Ne je to v pohodě. Hlavně zhluboka dýchej a třeba by pomohlo kdybys přestal zírat na jeho zadek v těch zkurvených krajkových tangách, které spíš nezakrývají než zakrývají jeho pokožku. Ale sakra, copak to jde?! Vždyť je přímo k sežrání! Já vím Liame, ale on sex ještě nechce. Kurva nechovej se, jako idiot. Musíš na něj pomalu je to prakticky ještě dítě tak nesmíš na nic spěchat, i když už jsi přes dva týdny nezasunul. Musíš to vydržet a když bude mít náladu tak ti ho třeba vykouří. Kurva, když si vzpomenu na tu jeho šikovnou pusinku. Bože, jak skoro zkušeně pohyboval hlavou nahoru a dolů, jak stahoval tváře. Kurva a zmínil jsem už jeho zkurveně šikovný jazyk?! Sakra Liama ty se máš uklidnit a ne se vzrušit! To už jsem, ale tak, jako tak. Kurva, co mám dělat? Mám ho nechat spát a jít pracovat do kanceláře? Nebo si mám lehnout k němu? Ne to je pro mě moc nebezpečný, protože si nejsem jistý, že bych se udržel. Nebo ho mám probudit? To je možná nerozumnější. Přece jen se zajímal, v kolik přijedu domů. Měl bych mu říct, že jsem přijel.

Pomalými kroky se vydám k mému Maličkému, který spokojeně leží na posteli a oddechuje. Vypadá tak nevině, ale kurva zároveň je neskutečně sexy. No tak Liame uklidni se. Už ti dávno není čtrnáct, aby se ti postavil jen při pohledu na holý zadek. Slyšíš? Sakra Liame nepředstavuj si, jak do něj přirážíš, když má na sobě ty kalhotky a už vůbec si nepředstavuj, jak vzdychá na celý dům tvé jméno.

Sednu si na mojí stranu postele a musím se usmát, když uslyším, jak blonďáček tiše zachrupká.

"Maličký..." zašeptal jsem tiše a naklonil jsem se k jeho uchu, které jsem polaskal jazykem.

"Hmmm..." zabručel ve spánku a když jsem ho políbil na tvářičku, automaticky se posunul dozadu směrem ke mě. Jenže to neměl dělat. Svou rozkošnou prdelku totiž natlačil na můj rozkrok a já se tak stal ještě tvrdším než před tím. Kurva kurva kurva. Liame uklidni se. Uklidni se. Bude to v pohodě. Hlavně dýchej. Dýchej a nemysli na to. Vůbec ho nechceš ošukat tak, že by si druhý den nesednul. Vůbec nechceš zasunout do jeho těsné díry. Vůbec ho nechceš slyšel vzdychat tvoje jméno tak nahlas, že by druhý den nemohl mluvit.

"Maličký...jsem domaaa..." promluvím trochu hlasitěji rozklepaným hlasem a můžu se zbláznit, když se Maličký zavrtí, jako vždy, když se probouzí a otře se tak hrubě o můj rozkrok. Do prdele...

"Ahoj." vydechne Maličký rozespale, ale jakmile ucítí, co ho tlačí na zadečku je hned vzhůru. "L-Li..." vydechne roztřeseně a otočí hlavu dozadu tak, aby se mi mohl podívat do očí hned potom přesune svůj pohled dolů k jeho prdelce a k mému plně naběhnutému rozkroku, na který byl natlačený svým zadečkem, který zakrývala jen tenká látka krajkových kalhotek.

Niall

Probudil mě Liamův hlas, který mi říkal, že už je doma. Přes samou únavu jsem skoro zapomněl, co jsem měl v plánu. No jakmile jsem ucítil Liamovu velkou erekci, jak mě tlačí do zadečku vzpomněl jsem si hned a můj mozek začal myslet na sto procent.

"Vidíš Maličký, co se mnou děláš? Vím, že jsem chtěl, aby sis ty kalhotky zkusil, ale to jsi nemohl počkat na mě? Tohle mi nemůžeš dělat." šeptal mi káravě a hlavně vzrušeně do ucha a při tom sem tam polaskal mé ucho jazykem.

"P-proč?" vydechnu roztřeseně, protože jeho problém tlačící do místa, kde je můj vchod mě více než znervózňoval.

"Protože jsem tě měl chuť ošukat už jen, když jsem vešel do pokoje." zavrčí, jako vzteklé zvíře a trochu hruběji zatahá zuby za můj lalůček.

Criminal and nerd - NiamWhere stories live. Discover now