34.

6.4K 198 20
                                    

"No..." začne a lépe si mě uvelebí v náručí tak, že ležíme na boku-já na tom zdravém-a mám hlavu opřenou o jeho ruku, kterou má nataženou před sebe.

Jemně hladí můj zraněný bok tak, aby mě to nebolelo a celkově je má dolní polovina těla přitisknutá na tom jeho. Jen hrudník mám od něj vzdálený několik centimetrů tak, abych mu viděl do očí. I přes to jsem ho u sebe měl, ale dost blízko na to, abych se cítil dobře. "Jeli jsme k tomu skladu. Byli jsme tam akorát na čas, ale bylo nám to k ničemu. Rundle a ani nikdo od něj tam nebyl. Byl tam jen prázdný sklad a přitom jsme měli potvrzené od hodně lidí, že tam měl být a přijmout nějakou zásilku zboží. Měli jsme podezření, že nás někdo prásknul a později se ukázalo, že to byl Malik." povzdechne si a uhne pohledem.

"Malik?" zamračím se. To jméno mi něco říká.

"Ten, co jsem s ním před tebou spal. Snědší pleť, černé vlasy..." začne ho popisovat a já přikývnu. Jo už vím. Koukal se na mě, jako bych mu snad něco udělal.

"Proč vás zradil?" zeptám se se zájmem. Mohlo se jim něco stát. Mohli tam na ně čekat připravení a hned, jak by se objevili je mohli odprásknout.

"Víš, když jsem tě ještě neznal..." odmlčí se jako by přemýšlel jestli mi to říct nebo ne "Prostě byl něco, jako moje kurva. Tak jako to říkal Markus. Ten idiot v klubu, kvůli kterému sis myslel, že s Malikem spím, i když jsem s tebou. Ale od doby, co spolu jsme, jsem se ho ani nedotkl nikoho jiného." celou dobu se mi díval do očí, aby mi dokázal, že mi nelže a pohladil mě po tváři. Věřím mu. Je mi jedno, že s ním měl něco přede mnou. To už je mi jasné od doby, co jsem byl v klubu, ale netíží mě to. Chápu, že někdo, jako Liam prostě sex potřebuje k životu. A pokud s ním od doby, co má mě nic neměl tak to nehodlám řešit. "No a nedávno, když jsme měli po jedné akci, se po mě začal sápat a prostě mi řekl, že se do mě zabouchl. Odmítl jsem ho a..."

"Počkej." přeruším ho vykuleně "Pokud to dobře chápu....ty jsi odmítl sexy kluka kvůli někomu, jako jsem já?" zeptám se nechápavě. Sakra vždyť Zayn je hodně sexy. A možná bych si ho vedle Liama dokázal představit líp než sebe. A on ho odmítl? Proč? Kvůli mě? Nebo ho odmítl jen třeba kvůli tomu, že neměl náladu?

"Ano odmítl jsem ho kvůli tobě a přestaň o sobě mluvit tónem, jako byl jsi byl něco méně nežv ostatní. Víš, že to není pravda." zamračí se na mě a nakloní se ke mě pro polibek, který mu rád dám. I přes to, ale nemůžu pochopit, proč kvůli mě odmítl sexy kluka, který je mnohem hezčí než já. "Ale abych ti to dopověděl, odmítl jsem ho a tím ho ranil. Chtěl se mi nejspíš pomstít a tak šel za Rundlem a řekl mu, co chystáme a on akci na poslední chvíli odvolal. Já a kluci jsme odjeli ze skladu a já jel, jako poslední. Objevilo se za mnou několik aut s Rundlovími lidmi a tak jsem zpomalil, abych klukům dal náskok a odbočil jsem na vedlejší silnici k přístavu. Nechtěl jsem je dovíst až k tobě nebo do klubu. Jenže to byla chyba. Mohlo mi být jasný, že mě Zayn zná až moc dobře a že tušil, že zamířím z přístavu, abych se jim ztratil v nepřehledných ulicích a proto mi za nějakou dobu odřízli cestu i z druhé strany." zalapám po dechu. Co se stalo, že mu nic není? Ne, že bych nebyl šťastný, že je se mnou, ale...myslel jsem, že se Rundle chce mstít. Měl jedinečnou příležitost Liama zabít tak, proč to neudělal? Co se stalo? "Byl jsem sám proti asi deseti chlápkům a tak jsem neměl šanci ani kdybych byl sebelepší. Zamkli mi ruce do pout a zavázali oči, abych nevěděl kam mě vezou. Nakonec mě dovlekli do Rundlovi kanceláře. Řekl mi, že už tě nemá v plánu zabít a já spokojeně odešel." řekne nakonec s úsměvem a já se zamračím, když mi dojde, že tak jednoduché to být nemohlo. Co mi tají?

Criminal and nerd - NiamWhere stories live. Discover now