21.

1.5K 117 8
                                    

Ráno som už mala zbalený kufor a bola som prichystaná na cestu domov.
Sedela som na posteli a ťukala do mobilu, keď sa ozvalo tiché klopanie na dvere. Zdvihla som zrak od mobilu a vzápätí niekto vstúpil. Travis. Zrak som hneď upriamila naspäť na telefón.
,,Čo potrebuješ?" opýtala som sa nehľadiac na neho.
,,Chcem sa s tebou porozprávať Kylie, a všetko ti vysvetliť." prehovoril sklesnuto. ,,Nepáči sa mi, keď sa so mnou nerozprávaš."
,,Dobre, tak čo mi chceš povedať?" vyštekla som a telefón hodila na posteľ, niekde za mňa.
,,No nie je to tak, ako to vyzerá."
,,Mhm, jasné. A ja som Lady Gaga. Vypadni z mojej izby skôr, ako to schytajú tvoje gule." podráždene som sa na neho osopila.
Myklo mu kútikmi úst. ,,Vieš, že si sexy keď takto rozprávaš?"
Prevrátila som očami. On je snáď hluchý, alebo nerozumie mojej reči?
Znechutene som zvraštila obočie a prstom som ukázala na dvere. Potom už pochopil, že to nemá význam. Predsa viem, čo som videla, tak nech ma nepresviedča o opaku.
Už odchádzal, keď v tom spoza dverí vykukol John a tlačil sa do mojej izby.
,,Kylie, chcem sa ti ospravedlniť." povedal pokojným hlasom.
,,Je mi jedno, čo chceš ty, no ja už s tebou nechcem mať nič spoločné." odvetila som rovnako pokojne, dokonca s úsmevom na perách. Nakoniec som mu venovala znechutený pohľad a ukázala mu prostredník.
Možno si poviete, či som nereagovala príliš stroho, ale spomeňte si na to, aké veci o mne rozprával, a ako surovo so mnou zaobchádzal. Ako s handrou.

Časom mu určite odpustím, ale teraz moju myseľ naplno zábava Travis a všetko okolo neho.
Na riešenie Johna a jeho sračiek teraz nemám čas.

,,Ale ja ťa milujem, doriti, Kylie!" vykríkol John. Pri týchto slovách ma myklo.
Travis zastal a pozeral na neho, ako na blázna. A ja tiež. Nerozumiem tomu.

,,Ty ma čo?" opýtala som sa a neveriacky krútila hlavou.
,,Nikdy som ťa neprestal milovať." šepkal John a znova urobil pár krokov ku mne, no ja som sa postavila a posúvala sa čo najďalej od neho. Po včerajšku mám z neho celkom strach, nečudujte sa mi.
Travis kráčal bližšie k nám, pripravený zakročiť, keby na mňa John znova niečo skúšal.
,,John... čo odomňa čakáš? Podviedol si ma. Ja som ťa milovala a ty si spal s inými štetkami. A málo ich teda nebolo." pri spomienke na to sa mi nahrnuli do očí slzy. Cítila som sa ponížená. Najmä pred Travisom. ,,Moje city k tebe vyhasli v tú chvíľu, keď som ťa našla v posteli s tou mrchou." povedala som a pozrela na Travisa. Ten najprv môj pohľad nechápal, no po Johnových slovách mu to došlo.
,,A môžem za to, že ty si mi nechcela dať? Camila nenamietala, tak som využil príležitosť." rozhodil rukami, akoby to bolo normálne, ako sa zachoval. Akoby ja som bola tá zlá, keď som s ním nechcela mať sex každých 5 minút.
Toto, čo povedal bola posledná kvapka. Podišla som k nemu a strelila som mu poriadnu facku. Hlava sa mu otočila na bok a on si okamžite položil ruku na bolestivé miesto na líci a pošúchal si ho.
Travis ho však ihneď chytil za golier a ťahal preč, takže som nestihla schytať ranu, ktorú mi chcel dať, keď sa na mňa zahnal rukou.
,,Za toto mi ešte zaplatíš, ty naničhodná štetka!" rozkrikoval sa ešte z chodby.
Do izby hneď vletela vystrašená Kim. Keď si všimla, že mi z očí tečú slzy a na chodbe vykrikuje John, hneď pochopila o čo tu išlo.
,,Ja sa hanbím, rozumieš? Hanbím sa za to, že som s ním niečo mala. A teraz na to doplatí to chúďa dieťa." posadila sa Kim na posteľ a hlavu si skryla do dlaní. ,,Čo ti povedal tentokrát?" spýtala sa smutným hlasom. Viem, že ju mrzí, že je John takýto. Má ho rada, ale jeho správanie neakceptuje.
Tiež sa ho bojí.
,,Nič, nad čím by si sa mala trápiť. Vieš, niekedy to bol dobrý chlapec, naozaj. Ver mi. Len potom sa niečo zmenilo, a ja ani za ten svet neviem prísť na to, prečo."
Vo dverách sa zrazu zjavil Travis. Kim sa ihneď postavila a rukou mi naznačila, že keby som niečo potrebovala, bude dole. Travis podišiel bližšie a sadol si vedľa mňa.
,,Kylie, ja som s Camilou nespal."
Vyslovil vetu, ktorú som tak dlho túžila počuť.

Neverím, že sa mi dnes podarilo napísať ešte jednu časť.😍

Tak čo, čakali ste to? Je to celkom zvrat v príbehu.
Ako to bude pokračovať?
Cíti ešte Kylie niečo k Johnovi?
A ako zareaguje na novinku, že Travis s Camilou spolu nespali? Hovorí vôbec pravdu?

Dočítate sa v ďalšej časti, ktorá vyjde snáď zajtra. 😇

ŠŤASTNÉ A VESELÉ, ĽUDKOVIA!❤️

Love u or hate u?Where stories live. Discover now