53.

991 51 11
                                    

Moju postavu zdobia bordové stredne dlhé šaty. Sú sexi, no nie priveľmi vyzývavé. Elegantné, no dali by sa obliecť aj do klubu.
Kúpil mi ich Ian, keď bol na pracovnej ceste v Miláne. Musím uznať, má skvelý vkus. Keby ich vidím vo výklade, určite by som sa do nich na prvý pohľad zamilovala.
Zapla som si strieborné diamantové náušnice a ešte raz, poslednýkrát, som sa prezrela vo veľkom zrkadle. Fajn, vyzerám dobre.
Jemne natočené vlasy mi splývali na prsiach a spolu so vzadu vykrojenými šatami dokonale odhaľovali môj chrbát.
Na nohy som nastokla vysoké krémové lodičky, schytila kabelku a vybrala sa dole, kde ma už čakal Ian.
Jeho oči hneď vyskočili na mňa a pomaly si ma prezerali, keď som schadzala dolu schodami.
Asi prvýkrát za dlhú dobu mi jeho pohľad prišiel taký...láskyplný.

No možno sa mi to len zdalo.
Možno na mňa pozeral len nenásytným pohľadom a v mysli si hovoril, ako sa už teší na večer, keď sa vrátime a užijeme si to v posteli.

Pri týchto myšlienkach, ktoré mi vírili v hlave stále dookola, mi úsmev poklesol. No ani napriek tomu som sa neotočila a neutekala sa schovať pod posteľ ako malé dieťa. Hlavu som zodvihla, hruď pevne vzpriamila a kráčala ďalej, až nakoniec som stála tesne pred ním.
Ruky mi ovinul okolo bokov a zapozeral sa mi do očí.
,,Si krásna." pošepkal. ,,A moja. Len moja. Však?"
Prikývla som a na perách sa mi znova zjavil úsmev. Nie celkom úprimný, ale teraz sa ku mne správa dobre, tak musím byť milá aj ja.
Veď mohlo to byť oveľa horšie.

Vtisol mi na líce rýchly bozk a už mi chytil ruku a viedol ma do auta. Dokonca mi aj otvoril dvere. To snáď ešte nikdy nespravil.
Keď sa usadil na mieste šoféra, svoju ruku položil na moje stehno. Ani toto ešte nikdy nespravil.
Dnes sa správa naozaj zvláštne...

Keď sme dorazili do luxusnej reštaurácie, takmer mi padla sánka.
Rezervovať tu miesto muselo stáť snáď celý majland.
Drobná pani nás doviedla k nášmu stolu, ktorý už bol krásne prestretý. Nachádzal sa na poschodí, odkiaľ sme mali výhľad na celú reštauráciu.
Hore sa okrem nás nikto iný nenachádzal, tak sme mali súkromie. Určite Ian rezervoval horné poschodie len pre nás.
Je to však zvláštne, nikdy nebol na takéto veľké gestá. Nemôžem však povedať, že by sa mi to nepáčilo. Práveže som zostala milo prekvapená.
Až tam som si všimla, ako sa mu hodí oblek.
Ako majiteľ niekoľkých spoločností takto chodil oblečený pomerne často, no nikdy to nejak nepútalo moju pozornosť. No dnes som celú svoju pozornosť venovala len jemu.
Jedlo Ian vybral už dopredu, tak netrvalo dlho a na našom stole sa objavilo predjedlo, hlavné jedlo a na koniec aj sladký dezert.

Bolo to výborné.
Celá atmosféra tu bola veľmi príjemná, cítila som sa naozaj dobre. Až pokým sa Ianova ruka neocitla na tej mojej. Prešiel mnou nával mrazu. Vtedy som začala cítiť, že niečo nie je v poriadku. Aj výraz v jeho tvári sa razom stal vážnym. Bez slova som ho sledovala a čakala, čo povie.

Chce sa so mnou rozísť?

V mojej mysli práve teraz behala len táto jedna veta.
Je to to, prečo je dnes taký milý?
Chce mi dať kopačky.
Na perách sa mi však zjavil malý, nebadateľný úsmev.
Tieto tri roky boli pre mňa plné bolesti. Bolo tam i kúsok lásky, to je samozrejmé, no vedela som, že k Ianovi nič viac ako čisté kamarátstvo necítim. Bola to kamarátka láska.
Pomáhal mi, keď som to potrebovala. Keď som sa cítila zle kvôli Travisovi. Pomáhal mi, keď som nevedela čo si počať bez mojej pamäte. Bol ku mne milý a pozorný. Nechcela som ho raniť tým, že mu poviem krutú pravdu. Že k nemu proste nič viac ako kamarátstvo necítim a pravdepodobne ani nebudem, lebo moje srdce patrí len jednej jedinej osobe.
A tou on nebol.
No a keď som sa aj rozhodla, že mu to poviem, zľakla som sa.
No teraz to spraví on za mňa.
Rozíde sa so mnou, ale rozídeme sa v dobrom. A o to mi celý čas šlo.

Pozrel na mňa tými jeho modrými očami a usmial sa.
,,Kylie, moja Kylie. Jediná žena pre mňa. 
Musím povedať, že tieto tri roky s tebou ma napĺňali šťastím. Hovoril som si: ako to, že práve ja som taký šťastný muž, že ťa mám?" zasmial sa.

Prečo to hovorí? Prečo toto sakra hovorí, keď to vôbec nie je pravda?

,,Si úžasná žena, krásna a inteligentná. A v posteli väčšinou riadna dračica." znova sa zasmial a vtedy sa postavil a kľakol si predomňa. ,,A preto sa ťa pýtam, spravíš ma tým najšťastnejším mužom
a vezmeš si ma?"

V tom okamihu som zamrzla.

———————————————————————————

Tak čo poviete? Čakali ste takýto zvrat?
Čo sa bude ďalej diať?

Inak už by to asi chcelo aj Travisov pohľad, čo poviete? ❤️

Love u or hate u?Where stories live. Discover now