24.

1.5K 113 6
                                    

Na ďalšie ráno mi bolo zle už len pri pomyslení na to, že musím ísť do školy. Keď som si predstavila, že tam bude John, žalúdok sa mi obracal o 360 stupňov. Čo ak na mňa znova niečo skúsi, ako na chate? Už naozaj neviem, čo mám od neho čakať.

Ako vždy, vykonala som rannú hygienu, jemne som sa nalíčila a začala som sa prehrabávať v skrini. Nakoniec som si vybrala krátku rifľovú sukňu a voľný biely top.
Áno, je síce koniec novembra, no na Floride predsa nikdy nie je zima.

Raňajkovala som, no keď som si všimla, koľko je hodín, zabehlo mi. Dočerta. Zase nestíham.
Rýchlo som si obula biele tenisky na vyššej platforme  a ponáhľala sa k autu. Keďže je mama už dlhšie na materskej, väčšinou berie Ellie do školy ona, takže ja mám pokoj.
Všetci by sme si mali užívať pokoj, kým ho ešte máme. O necelé dva mesiace nás už bude o jedného viacej, a potom môžme dať zbohom tichu a voľnému času.

Zaparkovala som na poslednom voľnom mieste na školskom parkovisku. Ani som sa nemusela obzerať a hľadať Travisa, hneď som ho zbadala, ako fajčil s jeho partiou na našom bežnom "fajčiarskom" mieste. Stál tam aj John. Hneď si ma všimol. Uprene pozeral mojim smerom a mne z jeho pohľadu naskakovali zimomriavky všade po tele. No nie tie príjemné.

Pomaly som kráčala bližšie a keď si ma Trav všimol, vymenil si s chalanmi ten ich tipický pozdrav a prišiel ku mne. Ruky mi položil na boky a pritisol sa na mňa. Na pery mi vtisol sladký bozk.
,,Ahoj kráska. Dnes vyzeráš úžasne." usmial sa, priplietol si so mnou prsty a spoločne ruka v ruke sme sa vybrali do tej hrôzostrašnej budovy s názvom škola.

Čas v škole ubiehal na počudovanie veľmi rýchlo. Mala som s Travisom niekoľko spoločných hodín, takže sme spolu dnes trávili dosť času.
Chcel ísť za Camilou, aby jej povedal, že je koniec medzi nimi (aj keď to nebol celkom vzťah), ale bohužiaľ nebola v škole. Nevadí, aspoň máme zatiaľ o jednu starosť menej. Veď určite by kvôli tomu vyvádzala.

,,Bože, si neskutočne sexy v tej sukni." zašepkal Travis počas poslednej hodiny. Počula som ho zreteľne, pretože sedíme spolu v jednej ľavici. Len som nad ním pretočila očami. Snažím sa učiť, tak nech ma teraz neotravuje.
,,Nechceš ísť ku mne?" povedal a nahodil ten jeho typický provokačný úškrn.

Bože, ale keď on je tak strašne sexy.
Takže musím uznať, jeho ponuka je lákavá.
No chcem ísť na to pomaly.
Ale zase chcem zistiť, ako to medzi nami dvoma vlastne je a ako to celé vidí on.

,,Jasné, večer sa u teba zastavím."

,,Ale ja som myslel teraz hneď, že by sme odtiaľto vypadli." pozrel na mňa s očami plnými iskričiek.
,,Trav, som tu autom. Jednoducho pôjdem domov, zistím, či mama nepotrebuje pomôcť, a potom pôjdem k tebe." chytila som ho za ruku.
,,Inak, keď sme už pri tom aute. Zajtra, a vlastne aj všetky ďalšie dni, ťa prídem ráno vyzdvihnúť a pôjdeme spolu do školy." oznámil mi, akoby to bola už hotová vec.
,,Načo mi je asi auto, keď ním nemôžem chodiť do školy?" pozrela som na neho so spýtavým pohľadom.
,,Dobre, porozprávame sa o tom potom u mňa. Vyzdvihnem ťa o šiestej. Môže byť?" pozrel na mňa tými jeho krásnymi čokoládovými očami a mne sa nedalo mu povedať nie. Síce som chcela ísť svojim autom, lebo šoférovanie ma naozaj baví, ale on by nepovolil a ja tiež nie, takže ďalšia hádka by bola na svete. A to nechcem. Nechcem sa s ním hádať kvôli maličkostiam.

Doma som sa prezliekla do niečoho pohodlnejšieho. Vlasy som si stiahla do jednoduchého copu a už som len čakala, kedy budem počuť trúbenie. O pár minút som sa dočkala. Rýchlo som si obula čierne conversky a vybehla von, kde ma Travis už čakal operetý o auto a v ústach mu horela cigareta.
Neboli sme vôbec dlho od seba, no už mi chýbal. Veľmi.

———————————————————————————

Tak a je tu ďalšia časť.
Dúfam, že sa vám páči.

Mohli by ste sa prosím vyjadriť v komentároch a tiež dať hviezdičky, ak sa vám časť páči, nech viem, či chcete, aby som s príbehom pokračovala.

Bola by som vám veľmi vďačná.
A tiež ďakujem každému, kto môj príbeh pravidelne podporuje hviezdičkami a komentármi.

Už má tento príbeh viac ako 1000 reads, a to ma neskutočne teší.
Je to len vďaka vám. Ste úžasní!
Ani som nedúfala v toľko. Každému jednému človiečiku, čo číta tento príbeh patrí odomňa VEĽKÁ VĎAKA!❤️

Love u or hate u?Where stories live. Discover now