0.9

1.9K 151 8
                                    

Jamie a luat-o pe Lauren de pe pat, în brațele sale. A dus-o în baie, închizând ușa în urma lui. A pus-o pe un scaun - pe care Lauren nu-l văzuse până acum acolo. A dezbrăcat-o repede, Lauren nemaiputând să protesteze nimic. Acum stătea goală în fața lui.

A luat-o din nou în brațe, băgând-o încet în cadă. A luat buretele de pe marginea căzii împreună cu săpunul și a început să-i spele pielea fină și albă a fetei. Lauren gemea încet când îi atingea intenționat sânii, dar încerca din greu să se abțină. Nu putea să-și lase garda jos acum doar din cauza plăcerii.

Jamie a rânjit când a auzit-o. A coborât cu buretele, vrând să ajungă la coapsele fetei, dar Lauren și-a pus mâna peste a lui, oprindu-l. S-a încruntat și s-a uitat pe furiș la ea. Avea ochii închiși și capul dat ușor pe spate. Îi plăcea.

Mâna lui Lauren o ghida pe a lui spre umerii ei, pe lângă gât. Jamie a aruncat la o parte buretele și și-a apropiat buzele de porțiunea liberă dintre umeri și gât. A mușcat-o tare, lăsându-i o vânătaie mare. Spre surprinderea lui, Lauren începea să geamă mai tare. Îi plăcea la nebunie.

Lauren nu mai întâlnise niciodată o persoană care o făcuse să se simtă așa. Cu câteva minute mai devreme îl ura până la moarte și acum îl vrea, rău de tot. Deși era un străin pentru ea, îl dorea mai rău decât îl dorise pe Calvin, așa zisul ei iubit.

— Oprește-te, a șoptit bruneta, dar Jamie n-o asculta. Se citea în vocea ei că nici ea nu voia asta.

Jamie i-a sărutat maxilarul încet, depărtându-se mai apoi de ea. Lauren s-a încruntat. Jamie și-a descheiat nasturii cămășii pe care o purta, dându-și-o jos, procedând la fel și cu pantalonii și boxerii lui. Acum era gol în fața ei.

Lauren și-a acoperit fața cu mâinile rușinată când el a intrat în apă. Și-a depărtat degetul mijlociu și cel arătător, uitându-se pe furiș printre ele, la Jamie. Stătea liniștit, în partea opusă a căzii, uitându-se la ea cu un rânjet. Și-a adus picioarele la piept, încercând să-și ascundă sânii năzdrăvani de privirea insistentă a lui.

— Te intimidez, concluzionă Jamie. Și-a întors capul într-o parte, frecându-și bărbia. Cum te simți în preajma mea? Îți este frică? a întrebat. Lauren a pufnit disprețuitor. Era îngrozită de el. Nimeni n-a mai lovit-o niciodată, dar s-o strângă de gât? Întrecuse orice măsură!

Nu i-a răspuns, dar în schimb, încerca din greu să-i evite privirea. A vrut să se ridice, dar brațul lui o oprise. A tras-o spre el, întorcând-o, acum spatele ei fiind lipit de pieptul lui. Lauren a început să tremure și la acest gest, Jamie a început să râdă.

— Doamne, chiar îți este frică de mine! a concluzionat el. Doar pentru ce ți-am făcut mai devreme? Aia n-a fost nimic, Lauren. Dacă mă enervam cu adevărat, atunci acum ai fi fost îngropată la trei metrii sub pământ.

Lauren a tresărit și s-a mișcat, încercând să iasă din brațele lui. Jamie o strângea și mai tare, lipind-o cu totul de el. Îi simțea bătăile regulate ale inimii lui. Era așa de calm, nu-i păsa de nimic. Pieptul a început să îi tresaltă, urcând și coborând alert, în timp ce râdea. Râdea de ea.

— Ești un nenorocit, Jamie! mârâi Lauren nervoasă, încercând să-l stropească în față cu apă, dar nu putea. Dă-mi drumul! vocea ei răsuna prin încăpere ca un ecou.

— De ce aș face asta? Te am în brațele mele, ceea ce mulți băieți și-ar dori asta. Dar diferența este că eu sunt un bărbat.

— Ce treabă are asta? a întrebat fata.

Jamie a oftat, dându-și ochii peste cap. Lauren nu înțelegea nimic. Jamie era prea complicat pentru ea. Și faptul că nu știa mai nimic despre el, o frustra la nebunie.

— Pleacă de aici, Lauren, a rostit încet Jamie. Ea s-a uitat confuză. Ieși din cadă, du-te în camera mea, îmbracăte și du-te și fă ce vrei. În seara asta ai voie să te plimbi pe unde vrei, chiar și în grădină, dar nu intra în biroul meu, a rostit Jamie, sprijinindu-și capul de cadă.

Lauren a ieșit din baie, repede, nepăsându-i că Jamie îi mai vedea încă odată trupul gol. A luat prin fugă un prosop care era așezat pe suport. Și-i la înfășurat în jurul corpului. Nu știa dacă Mike sau Leila erau în camera lui Jamie, și nu putea risca ca altcineva s-o mai vadă goală.

S-a îmbrăcat cu hainele care erau așezate pe pat. Credea că Jamie o să iasă și el din baie, dar nu. El stătea în continuare acolo. Avea nevoie de relaxare? se întreba Lauren. Dar nu putea să stea să se gândească la asta acum. Putea să se plimbe liniștită prin casă și în afara ei.

Trebuia să profite din plin. Nu credea că ocazia asta se mai putea ivii vreodată.

ChemicalWhere stories live. Discover now