2.0

2K 174 23
                                    

Jamie s-a ridicat de pe canapea, ducându-se repede la ușă. A privit-o pe Lauren uimit, neatingând-o. Nu avea curaj să facă asta. Lauren a oftat, dându-și ochii peste cap și și-a lăsat geamantanul jos, îmbrățișându-l pe bărbat.

— Acum nimeni nu o să mă mai poată lua de aici, a șoptit bruneta.

Jamie a înghițit în sec, îmbrățișând-o și el pe fată. Încă nu-i venea să creadă că era ea. Și-a băgat fața în scorbura gâtului ei și a inspirat adânc parfumul ei. Se simțea așa de bine. Parfumul ei îi era așa de familiar.

— Ce romantic, a spus domnul Mikaelson.

Cei doi s-au despărțit din îmbrățișare, uitându-se unul în ochii celuilalt, ignorându-l pe bătrân. Lauren și-a dus mâna la obrazul lui și i l-a mângâiat drăgăstos.

— Ce-a fost în capul tău atunci când m-ai trimis înapoi, tâmpitule? a întrebat fata.

Deșii îl făcuse tâmpit, lui Jamie nu-i păsa. Îi fusese al naibii de dor de ea și acum, era în brațele lui. Avea tot ce își putea dorea. Încerca din greu să-și stăpânească bătăile inimii care acum erau accelerate, dar nu putea. Era prea fericit.

— Am fost prea tâmpit, a spus accentuând ultimul cuvânt, ca să gândesc ceva, a continuat după aceea.

Bruneta a confirmat asta, clătinând ușor din cap.

— Spune-mi, te rog, că o să mă lași să stau cu tine, Jamie. Te rog.

Jamie s-a uitat ușor surprins la Lauren. Ea îl ruga. Îl ruga să o primească din nou în casa și inima lui. Și să fie el al naibii de nu ar face asta cu mare drag. Nu ar mai lăsa-o pe Lauren să plece deloc! Pentru un moment, Jamie se gândi cum ar fi fost viitorul lui cu Lauren. Câți copii vor avea? Nu vor avea copii? Se vor mărita? Asta clar o vor face, o voia pe Lauren numai pentru el!

— Părinții tăi... Ce s-a întâmplat în luna aceasta? a întrebat, curios. Lauren a înghițit în sec.

— Totul a fost ciudat. Din cauza ta am o soră vitregă și de fiecare dată când ieșeam afară, lumea se uita ciudat la mine și mă bârfeau. În fiecare moment al zilei, voiam să te revăd și să-ți dau un pumn în față pentru ceea ce mi-ai făcut! spusese Lauren, zâmbind.

Jamie și-a dat ochii peste cap.

Domnul Mikaelson plecase de mult din cameră, lăsându-i pe cei doi în intimitatea lor. Lauren și Jamie nici nu observase că el plecase.

— O să rămâi cu mine, a spus Jamie în șoaptă, mai mult pentru el. A oftat fericit. Acum nu mai era singur. Acum o avea pe ea.

— O să rămân cu tine, Jamie. O să rămân numai cu tine și nimeni și nimic nu mă poate lua de lângă tine. Nimeni.


ChemicalWhere stories live. Discover now