7. Bölüm: Kötü Son!!

6.8K 262 30
                                    

  Multimedya: Meriç

Denizden

Sabah yanımda kıpırtıyla uyandım. Sağ tarafıma döndüğümde Meriç tek gözünü açmış bana bakıyordu. İkimizinde uykusu hafifti. Ama kolay uykuya dalardık.

Saçlarımı okşayıp " Günaydın prenses " dedi. Gülümseyip " Günaydın " dedim. Aklıma Kumsal gelince bir hışımla yataktan kalktım. Meriç bana ' N'oldu?' dercesine bakınca " Benimki uyandı mı acaba? Ona bakıcam." dedim. Kafa sallayıp yastığa gömüldü.

Hemen banyoya girip elimi yüzümü yıkadım. Odadan çıkıp misafir odasının önünde durup kapıyı tıkladım. İçeriden ' gel ' komutunu duyunca içeriye girdim.

"İyi uyumuş mu benim gülüm?" dedim. Gülümseyip " Çok iyi uyudum. Sen bunu kafaya takma " dedi. Bana kafaya takma dedi ama bu kız çoktan hazırlanmış. Esneyip " Ben daha hazırlanmadım " dedim. " Beklerim. " dedi. Hemen kendi odama geçtim.

Kıyafetlerimi alıp banyoya ilerledim. Aklıma gelen şeyle yerimde zıpladım. Bugün cuma! Olleeeyyy! Neyse. Çok geçmeden hazırlanıp okula adımladım.

..................................................

Okul öğle arasına kadar normaldi. Kantinde bir masaya oturmuş Kumsalla sohbet ediyorduk. Kumsal bir anda kaşlarıyla arkamı işaret edince arkamı döndüm. Aras. Allah aşkına başka kim olabilirdi?

" İki dakka gelsene Deniz" dedi ve gitti. Hayır ben belki gelmek istemiyorum. Ne diye cevabımı dinlemiyordu? Aman her zaman ki Aras işte!

Zemin kata indiğimizde yani o Arasa özür dilediğim yere geldiğimizde bana bakıp " Akşam bize yemeğe geliyorsun. İtiraz yok " dedi. Ne diyordu bu! Aklını falan mı kaçırdı bu? Tam ağzımı açmıştım ki " Ben sana meraklı değilim merak etme. Akşam saat sekizde evden alırım seni hazır ol " dedi ve gitti. Hey! Neyin kafası bu?

Noluyoz ayq ?

Kafam karıştı!

Daha fazla orada beklemeyip sınıfa adımladım.

Veeeee çıkışa kadar da normal geçti.

...................................................................................

Eve gelince bir duş aldım rahatladım. Sonra birazcık soru çözdüm. 12. Sınıfın sonuçta dimi? Saatine bakınca 19:07 olduğunu gördüm kalkıp hazırlanmaya başladım. Siyah kot pantolon üstüne kırmızı bir gömlek ama gömleğin uçlarını pantolonun belimde  bittiği yerde bağladım. Siyah adidaslarımı giydim. Ve saçımı zaten düzdü ortadan ayırdım sadece. Yarım saat içinde hazırlanmıştım. Vay beee! Rekor.

Çok geçmeden Arası bekledim. 10 dakka içinde geldi zaten.

Telefonumu ve evin anahtarını alıp arabaya bindim.

Yol boyunca hiç konuşmadık. Eve geldiğimizde Aras Zile bastı. Çok geçmeden bir bayan kapıyı açtı. " Hoşgeldiniz Aras Bey " dedi. Ama o naptı. Tınlamadan içeri geçti. Ben kadına hafif gülümseyip Arasın gittiği yöne doğru yol aldım.

ARASTAN

Eve gelince direk koltuğa oturup babamı beklemeye başladım. Bu geceyi bir atlatalım da başka bir şey istemiyorum. Annemle Deniz kısa bir ' Hoşgeldin beşgittin ' faslından sonra Deniz koltuğa oturdu.

Bu kız kendini kasıyor mu, bana mı öyle geliyor?

Barış kulağıma yaklaşıp " Hani kız güzel değildi. Afet afet! Sen güzel bilmiyorsun canım. Bak şimdi nasıl tanışacağım kızla." dedi ve Denizin oturduğu koltuğa yaklaşmaya başladı.

OKULUN ARIZA KIZI 1Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora