8. Bölüm: Aç Gözlerini, Nolur..

6K 250 30
                                    

Multimedya : Aras

Arastan

Deniz'i eve bırakınca eve geçtim. 3 - 4 saat sonra Tolga aradı. Gece bir şeyler yapmamamızı söyledi. Olur dedim.

....................................

Bu ne be! Arabayı park edecek yer yok resmen! Barın önüne gelince durdum. Tolga'ya dönüp " Sen in ben arabayı park edip geleceğim. "  Kafa salladı ve arabadan indi.

Ara sokaklara girdiğimde boş bir garajın önüne park ettim. Arabadan inip karanlık sokakta yürümeye başladım.

Arkamdan kısık bir şekilde öksürük sesi geldi. Belki yanlış duymuşumdur diye yürümeye devam ettim. Bir daha gelince yerimde durdum ve arkamı döndüm.

Sokağın sonunda ki lambanın altında biri yatıyordu sanki. Birazcık yaklaşınca yerde kan izi gördüm. 3 4 adım daha artığımda yağım bir şeye takıldı.  Ne olduğuna bakmak için kafamı eğdiğimde çakıyı gördüm.

Yüksek ihtimal yerde yatan kişiyi bıçaklamışlardı. Kim olduğuna bakmak için yaklaştım ve diz çöktüm. Kızdı. Kızın saçlarını yüzünden çekince donakaldım.

Deniz.

Ama bu olamaz. Şoktan çıkıp kendime gelince nabzına baktım. Çok az atıyordu hemen kucaklayıp arabaya yöneldim.

Arabanın arka kapısını açıp dikkatlice yatırdım. Kapıyı kapatıp şoför koltuğuna geçtim. Arabayı çalıştırıp hastaneye sürdüm.

Hastaneye gelince arabanın kapısını açıp dikkatlice Deniz'i aldım ve hastaneye koştum.

İçeri girince ' sedyeee ' diye bağırdım. Hemşire sedye getirince hemen ameliyathaneye götürdü ama beni kapının ardında bıraktı.

Yaklaşık yarım saat sonra doktor içeri girdi. Sonra telefonum çaldı. Ekranda 'Kardeşim' yazısını görünce Tolga geldi aklıma hemen aramayı onayladım.

Tolga telefonun ardından konuştu " Nerdesin sen ya kaç saat oldu ?" dedi. Derin bir nefes alıp " Hastanedeyim." dedim. Telaşla "
"Ne oldu? Bir şey mi oldu? Bekle hemen geliyorum. " dedi ve sonrasında telefonda şu sinir bozucu sesi duydum.

Telefonu cebime koyup beklemeye başladım. Deniz iyileşmeliydi. Belki babama değil de Salih Amcanın çocukluk arkadaşı olan Ali Amcalara emanetti Deniz ama ne olursa oldun iyileşmeliydi. O Ayla' dan sonra babamdan ilgi gören tek kızdı. İyileşmesi lazımdı.

Telaşla Tolga içeri girince ayağa kalktım. Koşarak yanıma varınca önce sarıldı. Bir iki saniye sonra benden çekilip nefes nefese " İyi misin kardeşim? Bir şeyin yok dimi? " diye sordu.

Yavaş bir şekilde kafamı olumsuz anlamda salladım. Daha fazla şaşırıp " Ne oldu o zaman? Niye geldin buraya?"

Derin nefes alıp yerine oturdum. O da yanıma oturup " Söylesen oğlum noldu?" dedi tekrardan.

Sessizce " İçerideki Deniz." dedim. Kaşlarını çatıp " O ne alaka " dedi. Derin bir nefes aldım ve her şeyi anlattım.
___________________________

2 saat tam 2 saat olmuştu. Tık yok. Çıldıracağım!!! Ha bu arada olayı anlattıktan sonra Tolga gizlice babamı arayıp annemi ve babamı da buraya dikmişti.

Doktor içeriden çıkınca hemen yanına gittik. Doktor söze başladı. " Hastanın durumunu siz sormadan söyleyeyim. " dedi. E bir zahmet.

" Hastanın durumu kritik. Yaralanmadan önce normalin üstünde alkol aldığı için bu durumu daha da zorlaştırıyor. Ve en zor kısım acil B Rh- kana ihtiyacımız var." dedi. Babam konuştu " Bu çok zor bulunan kan grubu." dedi. Doktor " En zoru da bu. Deniz hanımın yaşaması bu saatten sonra mucize gibi birşey. Geçmiş olsun." deyip gitti.

OKULUN ARIZA KIZI 1Where stories live. Discover now