18. Bölüm : Kutlama Gecesi

3.3K 156 17
                                    

Merhaba sevgili okurlarım. Bu sefer sizlere bölümün başında selam vermek istedim... 6 sayfalık tarih yazmadan sonra hemen wattpad'e atladım. Tarih dersini hiç sevmem. Ama buraya gelince içim kıpır kıpır oluyor. Enerjim yükseliyor. Modum düzeliyor. Burası benim en sevimli dünyam oldu sanırım. Neyse çok uzatmadan bölüme geçelim.

18. Bölüm: Kutlama Gecesi

Eve gelip hemen Deniz'i aradım.

" Efendim? " telefonu açınca hemen konuşmaya başladım. " Deniz bize gel bak nolursun, bir şeyler oldu ama iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ama hemen bize gelmen lazım. "

Deniz beni sakinleştirmek adına " Dur tamam bir sakin ol önce, bir kaç dakikaya sizin evdeyim. Tamam mı? Sakin ol ama." diyince görmeyeceğini bilsemde kafa sallayıp " Tamam bekliyorum. " dedim. " Geliyorum . " diyince kapattım.

Deniz gelene kadar üstümü değiştirmeye karar verdim. Siyah tayt üstüne uzun siyah bir tişört giydim. Saçlarımı da topuz yaptım ve sarı çoraplarımı geçirip aşağı annemin yanına indim.

" Naber Bilge Sultan? " diye sordum. " İyidir Kumsal Hanım sizden naber? " diye bir arkadaş edasıyla sorunca kocaman gülümsedim anneme. " Bende iyiyim annecim teşekkür ederim. " diyip yanına oturdum. Sonra aklıma gelen şeyle " Ha bu arada Deniz yolda geliyor bir beş dakika içinde burada olur. " dedim.

Annem hışımla bana dönüp " Kızım bu şimdi mi söylenir? Hazırlık yapmadık. " diye söylenmeye başladı. Şaşırarak " Anne sakin ol ya yabancı biri değil. " dedim. Annem bana dönüp " Kız sen varya evine gelen misafire sırf tanıdığın diye bir kab yemek bile koymazsın he. " dedi annem. Kafa sallayıp " Öyle zaten. " dediğim sırada kapı çaldı. " Aha geldi kız. Kalk kapıyı aç. " dedi annem.

Yerimden kalkıp kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açtığımda karşımda Deniz duruyordu. " Hoşgeldin gülüm. " diyerek sarıldım. " Hoş bulduk gülüm. " dedi o da benim gibi.

Kapıyı kapatıp içeri geçtiğimizde annem ayağa kalktı ve Deniz'in karşısına geçti. " Hoşgeldin tatlım. Ben Bilge. Kumsal'ın annesiyim. " dedi. " Hoş bulduk efendim. Bende Deniz. Kumsal'ın en yakın arkadaşıyım. " diyip elini uzattı.

" O ne öyle kız el uzatmak falan yabancımıyız? " diyerek sarıldı annem Denize. Ve ben öylece ayakta dikilmiş onları izliyorum.

" Ay yeter artık selamlaşmaniz bittiyse bizim işimiz var anne biz odaya çıkıyoruz. " dedim ve Denizi kolundan çekiştirerek yukarıya çıkardım.

Odaya geldiğimizde denize yatağı gösterip " Otur önce bir. " dediğimde yatağa oturdu. Ben de odamdaki askılığa ilerleyip montumun cebinden notu çıkardım. Ve denize uzattım.

Notu okuyunca kaşları çatıldı ve bana dönüp " Bakabileceğin kadar yakınındayım ama beni göremeyeceğin kadar uzağındayım derken? " diye soruncaomuzlarımı silkip dudağımı
büzdüm.

" Bu daha hiç. Bak ne anlatıcam. " dediğimde bana döndü. Bende anlatmaya başladım .

" Bu notu okurken artık nasıl daldım bilmiyorum ama sağ tarafımdan hızlı bir şekilde araba geliyordu. Sonra simsiyah bir kol yolun ortasından çekti aldı beni. Sonra o simsiyah bedene çarptım. Kafamı kaldırdığımda ise sadece renkli olan tek şey gökyüzü mavisi gözleriydi. Sonrasında beni orada bırakıp uzaklaştı. "

Her şeyi bir bir anlattıktan sonra Deniz sorular sormaya başladı.

" Kaç yaşında gibi duruyordu? "

OKULUN ARIZA KIZI 1Where stories live. Discover now