H O O F D S T U K 3 (herschreven)

3.6K 61 4
                                    

Eerder: Ze is een hoer. Dat zie je zo haar kleding die ja ik zou het niet echt kleding noemen het is net kleding die iemand een paar maten te klein gekocht geeft. Maar ik denk wel dat ze vriendelijk zal zijn.

Ze loopt naar me toe als ze me ziet. En ze schenkt me een lieve glimlach. Ik herken haar van de foto's die ze publiceerde bij haar artikel waarbij ze een huisgenootje zocht. "Hey jij moet Blaire zijn niet?" Vraagt ze me lief.

Ja ik denk zeker dat dit helemaal gaat goed komen. Ze praat lief en is mooi, dus ik hoef me niet druk te maken dat mijn huisgenote een kreng is. Je weet zoiets natuurlijk nooit op voorrand. Het is altijd wel een beetje gokken dat je bij een lief iemand komt en gelukkig heb ik geluk.

"Eh ja en dan ben jij-?" "Jade, aangenaam. Ik ben je nieuw huisgenootje." Ze geeft me een vriendelijke glimlach en neemt een koffer van mijn karretje om me te helpen.

"Oh ja natuurlijk helemaal vergeten." Lieg ik. Ik ben natuurlijk niet vergeten dat ik een huisgenootje had, ik was gewoon haar naam vergeten en dat zou echt dom zijn van dat tegen haar te zeggen zo van 'hé dag huisgenoot ik ken je wel en zo maar wat is je naam?' Nee dat gaat niet.

"Het is even rijden tegen dat we er zijn. Ik moet wel zeggen dat ik verrast ben dat jij in mijn buurt komt wonen want meisje het is niet echt verstandig. Weet je heel zeker dat je bij mij wilt wonen?" Vraagt ze me een beetje aarzelend en met twijfel of ze me nou wel zeker bij haar laat wonen. Even ben ik bang dat ze me gaat afwijzen. Wat als ze me niet goed genoeg vind? Vind ze me niet leuk genoeg? Ik hoop van wel want ik weet echt niet hoe ik nu nog aan een ander huis kan geraken, ik heb dit echt nodig.

"Ja ik denk het, ik probeer zelfstandig te worden en als ik op mezelf wil worden dan moet ik ook kijken voor de woning en misschien is dit inderdaad niet het leukste huis, zal ik toch het beste ervan maken totdat ik wat geld bij elkaar heb kunnen sprokkelen. Ik zal wel voorzichtig doen en oppassen." "Oké we bespreken thuis wel verder met de regels. Je bent allen sinds een meisje die weet wat ze wilt, daar hou ik wel van. Een meisje met een plan. Zullen we dan maar gaan naar de woning?" "Ja." Was mijn enige antwoord en we gingen het vliegveld uit, toen we buiten kwamen wachtte er een gele taxi op ons zoals in de films. Ik dacht echt dat dat alleen voor in de films was maar blijkbaar bestaat dat echt.

Ik ben zo verwonderd als ik om me heen kijk. Al die gebouwen, huizen en palmbomenen vooral de warme blauwe heldere lucht. Het lijkt wel een fantasie, maar ik wordt al snel terug in de realiteit gebracht door Jade die me vraagt of ik ga instappen.

We stapten in en ik zag die chauffeur met een blik vol lust naar Jade kijken terwijl hij vroeg waar we naartoe moesten. Ik kan wel zeggen dat ze knap is vergeleken met mij, ik heb lang bruin haar dat golft, grijze ogen, ik ben niet dik en ook wel wat rondingen maar vergeleken met Jade is zij het perfecte beeld van iemand die uit der reclame is gestapt van een duur merk van parfum. Het is om jaloers op te worden en ze mag er echt trots op zijn. Ze heeft blond lang haar dat golft over haar schouders, ze heeft lichtblauwe ogen waar je zou van kunnen dromen, ze is mager en geeft mooie rondingen waar je trots op kunt zijn dus kort samengevat ze heeft een prachtig lichaam. En het mooie is dat ze volledig natuurlijk overkomt.

Ik mag zelf niet klagen ik heb ook een mooi lichaam, mijn vader zei altijd dat hij zo trots is dat hij zo'n mooie dochter heeft en misschien heeft hij wel gelijk al aarzel ik veel over mijn lichaam, ik mag blij zijn met wat ik heb en er niet teveel bij stil staan.

In de auto babbelen we met elkaar over van alles over hoe ze in de prostitutie is gekomen, ik was er ook wel benieuwd achter want ze is veel te mooi en te lief om zo iemand te zijn. De wereld ligt voor haar voeten.

Blijkbaar kwam het dat ze te vroeg was getrouwd en te veel naar haar hart luisterde, haar ex-man heeft er misbruik van gemaakt en ervandoor gegaan met al haar geld en heeft de echtscheidingspapieren opgestuurd. Ze had geen diploma dus ze kon niet anders, iemand had het haar aangeboden en zei dat het goed betaalde en dat ze zo haar schulden kon afbetalen.

Ik kwam ook te weten dat we al veel gemeen hebben met elkaar dus dat is al tof.

Als we na een tijdje rijden in een donkere buurt komen stopt de taxi bij een appartementsgebouw dat een beetje versleten is, maar het is te doen. We betalen de chauffeur en stappen uit. De taxichauffeur knipoogt naar Jade en geeft haar zijn nummer voordat zij ook uitstapt. Z gooit het papiertje direct weg en steekt haar middelvinger uit naar hem en de meneer rijdt dan snel weg.

"Nou welkom bij ons thuis nu." Zegt ze als we in ons appartement binnen komen. Het is schattig ingericht het is klein maar we zijn ook niet met veel en eigenlijk ik hoef ook niet meer te hebben ik ben het zo gewoon. Met een grijze stoffige zetel met een tapijtje, een klein keukentje en houten tafeltje is het verder niet erg gemeubileerd maar dat is niet zo'n probleem.

"Zet je koffers maar in de kamer rechtover mijn kamer, dus de eerste deur links." Wijst ze me toe terwijl ze mijn koffers tegen de muur aanrolt. Ik doe wat ze zegt en loop de eerste deur links in. Als ik er ben vind ik het er wel leuk uitzien. Het is er schattig klein maar mooi ingericht met een tweepersoonsbed, een houten kleerkast en een houten nachtkastje. Ik steek mijn kleding in de kleerkast en mijn bad gerief in de badkamer schuin over de mijne. Ik deed mijn pyjama al aan want het was wel al laat en ik was moe van het vliegen. Een jetlag kan zwaar wegen met het uur verschil die kan komen. Ik ging even op mijn bed zitten en hij lag echt heerlijk, ik stak mijn gsm in de oplader en stuurde een berichtje naar mama en papa dat ik veilig aangekomen ben en dat mijn huisgenote erg lief is.

Als ik de woonkamer binnen stap zit Jade op de bank in haar pyjama naar tv te kijken.

"Hey Blaire kun je even komen zitten ik moet even iets met je komen bespreken over de regels hier." Vraagt ze me. Ze zet de tv op pauze en gaat in kleermakerszit zitten.Ik ga naast haar op de bank zitten en sla een deken over me heen. "Kijk er zijn een paar dingen die je van mij moet weten." Ik knik als teken dat ze verder mag gaan.

"Ik werk in de prostitutie maar dat wist je al natuurlijk. Maar je moet weten dat ik dit echt niet voor mijn plezier doe. Net als heel de buurt hier met de meiden ze zijn allemaal zo terecht gekomen maar de meeste zijn wel lief. Dit is nog niet zo erg maar beloof je me dat je alstublieft zal uitkijken voor de mannen die hier rondlopen, ze hebben allemaal wat last van losse handjes en ik vind dit eerlijk echt geen geschikte buurt voor je." Ik weet dat ze bezorgt om me is maar dit schrikt me echt niet af. Ik dit allemaal wel aan. Desnoods loop ik met een knuppel over straat, ik zal en wil dit kunnen. "Ik beloof je Jade, dat ik echt zal oppassen en dat ik s 'avonds niet alleen over straat zal lopen of helemaal niet en dat vanaf er iemand me lastig valt ik de politie zal bellen." Stel ik haar gerust.

"Oké ik begrijp je, maar er is nog iets waar ik met je over wil praten."

Over dat begon ze een beetje te twijfelen ik zag dat ze nerveus werd. Ik legde een hand op de hare om haar wat steun te geven. "Oké eh het kan dus zijn dat er hier soms mannen binnen komen voor mijn werk en ik zou dan graag hebben dat je hier dan weg bent voor je eigen veiligheid. Ik wil het echt niet op mijn geweten hebben dat je hier plots verkracht wordt. Dat zou ik mezelf nooit vergeven."

"Tuurlijk als ik daarmee kan helpen."

"Ik voel me opgelucht, ik dacht dat je me niet leuk ging vinden omdat ik een hoer ben." Ze kijkt me wat onzeker aan. "Tuurlijk niet, jij kan er zelf niet aan doen hé." Ik gaf haar een knuffel en troostte haar een beetje, ik denk dat ze dat wel nodig heeft, iemand die bij haar is een haar troost als een echte vriendin of iemand die er geen bedoelingen mee heeft.

Later op de avond hebben we nog een film gekeken en een beetje gelachen. Ik ging naar mijn kamer en ging in mijn bed liggen, ik sloot mijn ogen en maakte me klaar om morgen naar mijn eerste werkdag te gaan.

My stupid boss (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu