Hoofdstuk 36

1.8K 37 3
                                    

Eerder: "Wat!" Roep ik nu uit. "Jullie zijn met elkaar naar bed geweest!?" Na wat lawaai achter ons gehoord te hebben kijken we allebei om en zien we Tyler met Easton tegen de muur staan met Tylers handen om zijn nek.

Geschrokken sta ik op en kijk het schouwspel aan. Tyler is woest en ik weet niet eens waarom. Ik weet dat hij Easton niet mag maar om hem tegen de muur te drukken en hem te wurgen is wel een beetje overdreven.

Ik loop naar ze toe. "Tyler hou op hij krijgt geen lucht." Maar tevergeefs luistert hij niet. "Tyler!" Ik begin nu in paniek te raken en al snel beginnen de eerste tranen over mijn wangen te stromen.

"TYLER!" Roep ik nog eens maar hij negeert me compleet. Tyler ziet eruit alsof er iets bij hem geknapt is. Alleen weet ik niet wat. Direct begin ik te denken wat ik fout kan gedaan hebben maar ik kom op helemaal niks. Zijn ader in zijn nek bonst zoals altijd als een gek als hij woest is. Ik heb Tyler alleen nog nooit zo woest gezien. Ik zie dat Easton langzaam wit aan het trekken is en zijn greep om Tylers handen aan het verslappen is.

Dan loop ik naar ze toe. Ik leg mijn hand op de schouder van Tyler in de hoop hem te kunnen kalmeren.

"Tyler alsjeblieft stop hier mee. Als je er niet mee stopt dan ga ik weg en dan zie je me hier niet meer terug is dat wat je wilt een dode op je geweten en ik die je verlaat. Denk alsjeblieft goed na." Smeek ik hem nu rustiger in de hoop dat het iets uithaalt.

Dan verzakt Tyler zijn greep en laat hij hem los. Easton zakt direct op de grond en hapt naar adem en zit te hoesten en hijgen als een gek. Tyler draait zich naar me om en kijkt me dan aan. Ik kijk hem dankbaar aan.

Ik kan geen emotie meer van zijn gezicht lezen. Hij loopt rechtstreeks naar het balkon en steekt een sigaret op. Direct loop ik naar hem toe nadat ik heb gecheckt of Easton oke is. Daarna begint er woede in me op te borrelen. Wie denkt hij wel niet dat hij is?

"Sinds wanneer rook jij?!" Hij draait zich naar me om en haalt enkel zijn schouders op. "Sinds een paar dagen." Krijg ik als antwoord terug.
Waar slaat deze hele houding van hem op. Vanochtend en gisteren was hij zo lief en zacht maar nu is daar al helemaal niks meer van te merken. Het enigste wat ik nu voor me zie is de oude Tyler met een sigaret in zijn rechterhand.

"Daar spreek ik je straks over, eerst what the fock was de bedoeling van die hele vertoning daarnet. Je had hem wel kunnen vermoorden!"
"Maar ik deed het niet." Meent hij dit nu? Is hij nu echt serieus? "Nee dat zou er nog moeten aan mankeren!" Ik ben nu echt laaiend, wie denkt hij wel niet wie dat hij is.

"Ik snap echt wat jou probleem is Blaire? Je zit te janken dat ik hem niet mag vermoorden en dan ik doe het niet en heb ik me ingehouden en nu zit er een probleem van te maken dat ik hen gewurgd." Hij gooit zijn sigaret van het balkon en loopt hij terug naar binnen en niet veel later hoor ik een deur dichtslaan.

Hij is in zijn kantoor gekropen de lafaard. Ik loop zelf ook weer naar binnen en haal een hand door mijn haar en zucht dan diep.

Waar heb ik dit gedrag van hem toch aan verdiend? Jade en Easton zitten terug in de zetel en staren wat voor hun uit. Dat zou ik ook doen als ik hun was, ze zijn in shock. Je ziet duidelijk de rode vlekken in zijn nek. Ik loop naar de keuken om voor hun een glas water te halen. Dat is wel het minste wat ik kan dan voor hun.

Als ik ze de glazen met water aangeef dan mompelen ze allebei iets dat op een dankje moet lijken. Na 2 minuten ijzige stilte besluit ik toch iets te zeggen. "Het spijt me dat dat daarnet moest gebeuren. Normaal is hij helemaal niet zo agressief. Als we nu ergens anders hadden afgesproken dan was dit helemaal niet gebeurd." "Blaire stop." Easton kijkt op en kijkt me aan met een kleine glimlach op zijn gezicht. "Dit is helemaal jou schuld niet. Jij kon dit toch niet weten." Ik haal mijn schouders op. "Maar toch. Het voelt gewoon mijn schuld als ik jullie niet had uitgenodigd naar hier dan was jij niet zo toegetakeld en en." Ratel ik aan 1 stuk door.

Jade kijkt me nu aan en komt dicht tegen me aan zitten waarna ze haar schouder om me heen slaat. "Schat nu moet jij nu eens goed naar mij luisteren. Jij moet je absoluut niks verwijten. Het was en is jou schuld toch niet dat hij hier als een gestoorde zot hier binnen komt en om Easton zijn nek heen vliegt. Het is jou schuld niet einde discussie."

Waarna ik nu zeker weet dat ik niks terug moet zeggen want met Jade valt er geen discussie aan te gaan. Dus knik ik maar naar haar. Dan staat ze op en geeft ze me haar hand aan zodat ik die kan aannemen. Ze trekt me recht en ik zie een grote lach op haar gezicht. Oei wat heeft ze nu weer in gedachten want ik ken die lach, als ze die opzet dan is ze iets van plan. "Nou kom meid waar zit die verborgen drankkast van je mannetje want we zijn er flink aan toe." Ik moet lachen om haar uitspraak en volg haar naar de keuken waarna ze stil staat en haar hand in haar zij zet en me vragend aankijkt hopend dat ik haar de verborgen drankkast aanduid.

Als snel komt Easton ook aangelopen en staat er een enorme grijns op zijn gezicht. "Ik hoor drank? Waar?" Waardoor ik nu nog harder moet lachen. Ik loop ze voorbij en druk  op een knopje bij een houten want waarna er een glazen kast verschijnt met allemaal sterke drank. Tyler gaat zo woedend zijn als hij hier achter komt. Maar eerlijk gezegd kan het me geen ene fuck schelen wat hij denkt en doet. Als hij zo kan doen voor geen reden wel so am I.

Ik zie de pretlichtjes branden in de ogen van Jade als ze een grote fles vodka eruit haalt En Easton ziet eruit alsof wat er net gebeurd is nooit gebeurd is. Ik wist nooit dat drank zoveel invloed had op de mens.

Als ik na een halfuurtje Jade zie die haar hakken aftrekt en de luide muziek aanzet waarna ze begint te dansen op de maat van de muziek verbaast het me ook niet dat ze struikelt over haar voeten want ze is al redelijk wat aangeschoten. Achter mij hoor ik Easton in de lach schieten om Jade. Jade kijkt juist op waarna ze naar mij lacht en me mee trekt naar haar zelfgemaakte dansvloer zodat ik met samen zit te dansen als een gek. Dit gaat een langgge avond worden zo te zien.

Hey nieuw hoofdstukje! We hebben 25k!! Je kan niet geloven hoe blij ik ben. Ik had echt nooit gedacht dat ik al zo ver geraak eerlijk gezegd. Maar het is er wel en dat komt omdat jullie in mij blijven geloven en mijn boek blijven lezen en daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Wie heeft er van jullie ook examens? Want ik namelijk wel. :( Hopelijk lukt het goed en die van jullie ook.

Blijf stemmen! Veel liefs Eline. X

My stupid boss (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu