hoofdstuk 18

2.9K 48 9
                                    

Eerder:  Dan neemt hij weer wat afstand. "Nou zullen we maar vertrekken?" Ik knik lichtjes. Hij steekt zijn arm uit en ik neem die voorzichtig aan. We stappen de lift in en ik zeg nog gedag tegen Marina en Carlo en bedank hem nog even en dan zijn we weg naar een avond waar ik niet weet wat ik er moet van verwachten. Zeker met zo'n man naast me.

Nadat we in de auto een uurtje gereden te hebben, zijn we aangekomen aan een gloednieuw gebouw. Waar er vooral veel glas vanbuiten te zien is, en dat het gebouw wel meer dan 100 meter groot is. Ik stap uit de auto door Tyler die me begeleidt. Als ik buiten sta blijf ik eerst even staan kijken naar het grote gebouw waar ik toch met een beetje verwondering naar kijk. Je moet echt wel verstand van je vak hebben als je dit uit de grond kunt stampen en er zoiets moois kunt van maken. Nu alleen maar hopen dat het draait. Maar dat zal vast wel goed wel goed komen daar ben ik wel zeker van.

"Zullen we?" Tyler steekt zijn arm naar me uit en zodat ik hem kan aannemen. We lopen samen naar binnen door de grote draaideuren die van glas zijn. Vol bewondering kijk ik naar de binnenkant van het grote gebouw, het is werkelijk prachtig.

"Ah meneer O'Brain wat ben ik blij dat ik u zie." Er komt een jonge man wel wat ouder dan mij, aan gelopen met zij armen gespreid om Tyler te kunnen omhelzen. " Meneer Black, het genoegen is aan mij. Uw nieuwbouw is schitterend, wat een vernieuwing en zo modern." Hij neemt meneer Black in een omhelzing en ze schudden elkaars handen even met alle twee een grote glimlach op hun gezicht.

"Ah, en wie hebt u bij zich? Wie is deze mooie dame." Ik voel mijn wangen gloeien en vanbinnen en waarschijnlijk vanbuiten ook word ik helemaal rood. Hij neemt mijn hand en heeft een kus op mijn knokkels. Ik voel de greep van Tyler verstevigen rond mijn middel waar hij zijn hand vasthoud. In mijn hoofd slaan mijn gedachten weer op hol. Waarom deed hij dat nu is hij jaloers misschien? Nee, vast niet ik heb het me vast ingebeeld. Ik kijk naar Tyler en zijn gezichtsuitdrukking is ook al wat stijver geworden.

"Deze dames zijn zeldzaam hoor meneer O'Brain draag er maar goed zorg voor want voor je het weet ben je ze kwijt." Het beetje glimlach dat op zijn gezicht te vinden was van Tyler is nu helemaal verdwenen. "Dat zal ik ook zeker doen, bedankt." Zegt hij met een fake-glimlach op zijn gezicht en met de nadruk op 'ik'.

Nadat ze nog even over professionele dingen hebben gepraat zijn we dan wat gaan drinken bij de bar. Allee ik toch Tyler was nadat hij zijn glas besteld had nog met wat zakenmannen gaan praten en ben ik maar gewoon in stilte op de barkruk gaan zitten en een beetje gedronken.

"En wat deze mooie dame hier zo moederziel alleen?" Een man van Tyler zijn leeftijd komt naast me zitten met een grijs pak aan en zwarte haren mooi naar achteren gekamd. Het is zeker geen lelijke man, hij zal vast en zeker ook een belangrijke functie hebben hier in deze business wereld. "Niet veel eigenlijk, een beetje drinken. En U?" Antwoordt ik beleefd zijn vraag.

"Ik kom hier ene belangrijke deal sluiten en net als u een beetje drinken. En U hoeft geen u tegen mij te zeggen hoor. Milan Williams is de naam en met wie heb ik genoegen te mogen ontmoeten." Ik voel me lichtjes blozen als hij zich voorstelt door zijn beleefdheid. "Eh B-blaire D-Davids aangenaam." Ik steek mijn hand naar hem uit om zijn hand te kunnen schudden maar ook neemt hij teder mijn hand vast en geeft een zachte kus op mijn knokkels. Nu moet ik nog harder blozen als daarnet.

"Aangenaam en bent u alleen gekomen of-" "Eh nee ik ben hier met mijn baas." "Ah en wie is uw baas als ik vragen mag." "Tyler O'Brain meneer." Ik zit wat zenuwachtig heen en weer te schuiven over mijn barkruk om dat ik niet weet hoe ik een houding moet aannemen. Ik zie hem slikken en zijn ogen groter worden. "Het was aangenaam kennis met u te maken maar ik denk dat ik nu maar moet gaan." Hij staat op van zijn barkruk en loopt dan vervolgens weg in de menigte. Verward laat hij me achter. Dit meent hij niet! Gaat hij me dit nu ook al aandoen mag ik al niet meer met mensen parten? Ik wil een antwoord en wel nu! Van Tyler moet ik geen antwoordt verwachten want hij antwoordt toch niet op mijn vragen hij laat me alleen met nog meer vraagtekens achter dan daarvoor.

My stupid boss (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu