hoofdstuk 19

3K 51 7
                                    

Eerder: "In het vervolg wil ik dat je bij mij blijft als we ergens heen gaan begrepen?" Beveelt hij me weer hier heb ik toch zo'n genoeg van. "En ik zou graag in het vervolg hebben dat je me niet meer beveelt en ik mijn eigen zin kan doen en kan verhuizen, dat alles me duidelijk wordt met die stomme geheimen maar ja we krijgen nou niet eenmaal altijd wat we willen niet?" Ik voel met wel een beetje trots als ik dat heb gezegd want hij moet niet denken dat ik alles altijd doe wat hij zegt. Hij kijkt direct weer voor zicht uit met een strakkere blik vooruit en ik juist met een trotse blik. Ocharme degene waarvan zij later de vrouw van Tyler wordt want ik heb het dan echt met haar te doen.

Het is weekend en dat betekend voor mij rust! Geen werk, geen baas, geen bevelen en het meeste van alles geen Tyler. Tenminste dat hoop ik toch. Het is zaterdagochtend en ik lig in de zetel met mijn training en mijn haar slordig in een hoge knot met een heerlijke kop chocomelk in mijn handen. Vroeger was het bij ons traditie om dat elke zaterdagochtend te doen met ons gezin, ook al moest mama en papa veel werken voor wat ze kregen en mijn zus en broer aan het puberen zijn of nu er toch bijna uit zijn en hun eigen weg op willen gaan, toch houden we de traditie stand.

We zitten dan allemaal knus bij elkaar in de kleine zetel en zelfs al het zomer was en het heel erg warm was dan zaten we desnoods bij wijzen van spreken naakt om gewoon samen te kunnen zitten in de zetel en te kunnen lachen om de domste dingen en onze lompe herinneringen naar boven te kunnen halen. Al deden we alleen maar om mama blij te maken en haar te kunnen geven wat we konden geven. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik er terug aan denk.

"Mag ik erbij komen zitten?" Ik zie degene wie ik het meest niet miste en mijn weekend niet wou laten verpesten de woonkamer binnenkomen wandelen met een donkergrijze kamerjas en een stomende kop koffie. Toch knik ik uit beleefdheid. Hij komt naast me zitten in de zetel en drinkt een kleine slok uit zijn koffie en staart dan naar buiten. Na een lange stilte komen de eerste woorden uit zijn mond. "Over gisteren-." Begint hij maar ik stop hem daar direct.

"Tyler luister het spijt me en ik had niet zo lang moeten weg zitten zonder iets te laten weten." "Nee jij gaat luisteren, het gaat daar helemaal niet over ik wil het hebben over mij. Kijk ik weet dat je het niet graag heb als ik de controle neem en je beveel maar ik ben nu eenmaal zo en kan daar niet aan doen je moet me dat niet kwalijk nemen maar ik heb gewoon soms het gevoel dat ik moet de controle in handen nemen alsof iets in me zegt dat ik moet zeggen hoe het hoort en dat die andere persoon moet gehoorzamen, en je kan nu zeggen tegen me dat ik klink als een sadist maar ik beloof je dat ik niet zo ben en ik zal het je bewijzen ook."

Wow, ik weet nu even niet wat ik moet zeggen. Heeft hij nou net een hele andere kant van zich getoond? Ik hou wel van die zachtaardige kant maar ook wel van die dominante houding. Hij heeft nu net toegegeven dat hij inderdaad te veel mij beveelt maar ik snap nog steeds niet hoe dat komt. Waarom moet hij van zichzelf mensen bevelen? En hoe wilt hij zich bewijzen aan mij?

"I-ik." Ik neem een hap adem en probeer opnieuw aan mijn zinnen te komen met dit keer succes. "H-hoe wil je dat doen? W-wat bedoel je met je bewijzen aan mij? E-en hoezo moet je je van jezelf mensen bevelen?" Ik neem een slok van mijn lauwe chocomelk.

"Ik wil je meenemen op een date." Ik kijk hem met grote ogen aan en bestudeer zijn gezicht of hij geen grapje maakt maar hij blijkt bloedserieus te zijn en heeft zelf ene lieve glimlach op zijn gezicht en die is zeldzaam dus die moet je koesteren voor de korte tijd dat hij er is. "Mij meenemen op date?" Vraag ik hem nog steeds verbaasd. Hij knikt. "Ja en ik zal je dan je vragen die je over mij hebt beantwoorden want ik denk wel dat je met een paar vragen zit." Ik knik.

"Oke het is goed ik ga met je mee op date maar beloof je me dan dat je me de volgende dag niet zal negeren op het werk en doe alsof er nooit een date is geweest want dat kan ik niet meer aan." Stem ik mee in. "Is goed, ik haal je vanavond om 20.00 uur op zorg dat je klaar staat." Ik knik. Dan loopt hij weer weg en gaat hij naar boven waarschijnlijk  om zich klaar te gaan maken.

Op dat moment gaat mijn telefoon af. "Hallo met Blaire?" "Hey Blaire het is Jade. Ik ga vandaag verhuizen en ik vroeg me af of je misschien zin had om een handje toe te steken en me te gaan helpen want eerlijk gezegd heb ik nog niemand gevonden die me kan helpen dus pliez help me?" Klinkt ze wanhopig aan de telefoon. Ik begin te lachen. En daar gaat mijn zaterdagnamiddag denk ik in mezelf. "Is goed maar vergeet niet dan dat het jou schuld is dat ik mijn zaterdag kwijt ben dus als deze dag tegensteekt ik het allemaal op jou uitgooi afgesproken?" Zeg ik nogal lachend.

"Oke deal is goed dat trakteer ik je s'avonds wel op een etentje deal." "Nee sorry vanavond kan ik niet ik ga al met iemand anders iets gaan eten, wat dacht je van morgenmiddag?" "Wat! Jij een date! Laat me niet lachen met wie? O Blairetje ik ben zo trots op je. En morgenmiddag is goed dan kan jij me er alles van vertellen hoe je date was. O en als je kan vind pliez nog ene helpende hand want ik kan er wel meer of twee gebruiken." Ik begin weer hard te lachen en facepalm mezelf. Jade toch typisch. "Oke is goed doei." "Doei!" En dag leggen we af, ze is me er toch eentje.

Ik sta dan ook recht en begin me klaar te maken om te gaan helpen bij Jade. Ik loop naar boven en zet de douche al aan terwijl ik mijn outfit uitkies.

Nadat ik uit de douche kom droog ik me af en droog ik mijn haar met de haardroger

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nadat ik uit de douche kom droog ik me af en droog ik mijn haar met de haardroger. Dan doe ik mijn kleren aan. Ik ga voor een simpele look omdat ik toch waarschijnlijk me dozen moet gaan sleuren. Ik doe een jeansbroek aan me daar op een wit bloesje en een donkergeel jeansvestje. Mijn haar steek ik in een simpele staart. Ik keur me goed ik de spiegel door een goedkeurend knikje en verlaat dan mijn kamer en de penthouse.

Onderweg naar Jade bel ik Easton op en vraag ik hem of hij ons zou willen helpen. Hij zegt dat hij toch niks te doen had en dat hij meteen in zijn auto springt. Easton kennende zat hij toch in de zetel met een kater chips te eten en naar een serie te kijken op netflix.

Ik spring in mijn auto en vertrek naar Jade in mijn klein autootje. Op weg naar een dag vol verhuizing juij!

My stupid boss (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu