The Key

754 62 15
                                    

Muhafızlar altın varaklı kapıyı açarak prensin geçişine izin veriyorlar. Burası altınla kaplı, ancak zindanın kasveti içeriyi dolduruyor.

Bir hücrenin önünde duruyor prens. Sarı kalkanın arkasındaki alaycı bakışlar sinirlerini bozuyor.

"Sana ilk ve son defa soruyorum: Midgard'da ne işin vardı?"

"Her ne kadar bana iftira atmaya çalışsan da kardeşim, ben Midgard'a gitmedim. Beni buraya tıktığınızdan beri bu hücreden çıkmadım bile. İstersen zindan muhafızlarına sor."

"Seni gördüm Loki! Orada ne arıyordun?"

"Ben orada değildim. Hücremden hiç ayrılmadım."

"Loki! Sabrımı taşırma! Midgard'a verdiğin zararlar yetmedi mi? Senin peşini toplamaya çalışırken sen..."

"Peşimi toplamak mı? Lütfen kardeşim. Ortalıkta boş boş dolaşmaktan başka yaptığın bir şey yok senin."

"Ve bunu bana bir hücrede oturan adam söylüyor."

"En azından ben, bir amaç için çalışıyorum."

"Oraya gittiğini kabul ediyorsun yani."

"Anlamıyorsun. O kız her şeyi çözmemiz için tek yol!"

"Ne?"

"Siz beni bu hücreye tıkıp hiçbir şey yapmazken, ben yarattığınız bu karmaşanın çözümünü buldum. O kız, o kız anahtar."

*************************************************

İyileşiyorsun. İçindeki yaralar, Luka ile geçirdiğin her dakika daha çok kapanıyor. Onu ne kadar özlediğini yeni fark ediyorsun. Sıcacık ve çıtır çıtır kruvasanların kokusu yüzünde kocaman bir gülümsemeye yol açıyor.

Kahkahaları duyan Tina yanınıza geliyor. Bakışlarında hala bir burukluk var. Ona sarılıyorsun. Eline bir tane tutuşturup kulağına fısıldıyorsun:

"Bunu da atlatacağız. Dün geceyi artık unutalım. Önümüzde daha çok yol var." diyorsun. Gözlerinin içine umutla bakıyorsun. Buna çok ihtiyacı var.

Gözlerin bir an Luka'ya kayıyor. Tina'ya bakışlarında bir şey var... Bir tuhaf bakıyor, büyülenmiş gibi...

Tina sana dönüyor:

"Ha bu arada, senin şu uyuz sevgiline ulaşmaya çalıştım belki bir yardımı dokunur diye ama ulaşamadım. Yine beni görmezden geliyor olmalı. Tanrı aşkına! O sinir bozucu adama nasıl katlanıyorsun!"

Tina ile Zack hiçbir zaman anlaşamadılar. Elektrikleri tutmadı diyelim. Sen onunla çıkmaya başladığından beri -ki 4 ay oldu- hep kavga ediyorlar. Zack, üniversitenin buz pateni kulübünün başkanı. Bu işte muhteşem. Onunla da orada tanıştınız zaten. Şimdi ise yıl sonu gösterisi için hazırlanıyor. Sana da onun partneri olmayı teklif etti, ama buna ayıracak zamanın yoktu. İki bölümde birden okuduğun için bazen kendine ayıracak zamanın bile olmuyor.

Provaları hızlandırmış olmalılar, o yüzden açmamıştır, diye geçiriyorsun içinden. Saate bakıyorsun, bu saatte provalar bitmiştir herhalde. Onu da çok özledin. Ziyaret etmek sana iyi gelebilir.

Yukarı çıkıp hızlı bir duş alıyorsun. Saçlarını kurutup makyajını yapıyorsun. Üzerine hoş bir şeyler giyip dışarı çıkıyorsun. Ona güzel görünmeyi seviyorsun.

 Ona güzel görünmeyi seviyorsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mirrors (Loki X Okuyucu)Where stories live. Discover now