6. Nepřítel uvnitř

507 24 4
                                    

6.

Nepřítel uvnitř

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Nepřítel uvnitř

--------------------


Telefon začal vibrovat a poskakovat po celém nočním stolku. Netrvalo dlouho a Nat ten nepříjemný zvuk probudil. Poslepu nahmatala telefon a podívala se kdo to je. Tony. "Ano." Přijala hovor. 

"Myslím že sem na něco přišel." Zvesela jí oznámil Tony.

"Je šest ráno." Zabručela do telefonu.

"Jo, já vím. Nemohl sem spát." Vysvětlil jí. "Tohle tě budě zajímat." Ujistil ji. "Když sem se snažil dát Visionovi dohromady hlavu, na něco jsem narazil." Nat si protřela oči druhou rukou a poslouchala Tonyho. "Myslím že jsem našel to, co způsobilo Visionovo chování. Ještě teda nevím úplně co to je, ale přijdu na to." Říkal s nadějí v hlase.

"Dobře, zastavím se za tebou." Odpověděla mu a tím se i rozloučila. Nyní však měla něco důležitějšího na práci. Posadila se, aby zase neusnula. Stále si ale přidržovala peřinu na svém nahém těle. Otočila se na druhou stranu postele. Byla rozházená. Přejela po ní rukou a pousmála se, když si vzpomněla, kdo v ní včera ležel. Zvedla oči až k zrcadlu, které stálo u postele. Když viděla svůj radostný výraz, okamžitě se pokárala. Nyní nebyl čas na sentiment. Zvedla se z postele a šla se nachystat.


Clint stál na verandě a pozoroval krajinu. Byla tak tichá a klidná. Najednou uslyšel zvuk auta. Okamžitě se přikrčil k zemi aby se schoval za dřevěné zábradlí. Chvíli jen pozoroval přijíždějící auto. Jakmile bylo dostatečně blízko bezpečně poznal auto i řidiče. Byl to Steve. Zvedl se a šel mu otevřít vrata od garáže. Jakmile auto zaparkovalo Clint za ním zavřel. "Kde si byl?" Spražil ho pohledem, hned jak vylezl z auta. Steve na to nereagoval. "Mohl si je sem dovést." Vystartoval. 

"Neměj strach, nikdo mě nesledoval." 

"Jak si tím můžeš být tak jistý? Vím co znamená být agent S.H.I.E.L.D.u. Neznamená to být vidět při pronásledování." Steve ale pokračoval přes garáž až do domu. Zastavil se až u stolu. Vytáhl z bundy obálku a hodil ji na stůl. Potom si sundal bundu. 

"Co to je?" Zeptal se Falcon. 

"Naše jízdenka na svobodu." Odpověděl mu Steve s úsměvem. "Kde je Wanda?" Zamračeně se rozhlédl. 

"Je v pokoji. Odmítá s kýmkoli mluvit." Odpověděl mu Clint, který stál přímo za ním. 

"Když sem odjížděl, vypadala v pořádku. Něco se stalo?" Nechápal Steve.

"Ne,  ještě včera večer se smála a vypadala v pohodě a ráno se probudila a najednou bum, zase deprese." Luskl prsty Falcon. "Není možné, že jako telepatka z nás cítí napětí a takhle se to na ní podepisuje?" 

Avengers - Doba temnaKde žijí příběhy. Začni objevovat