Letiště

258 11 2
                                    


Po cestě na Gate jsem si odskočila na záchody se převléknout do jiného trička. Paebože to tričko tak krásně vonělo. Rozhodla jsem se hodit fotku v zrcadle a ig story a utíkala zpět a gate.

Ava? Co to máš na sobě? eptala se mamka  zmateně.

Oh, no byla jsem pro kafe a jeden kluk do mě drkul a ja se polila a on byl tak hodnej že mi dal svoje tričko a uvidíme se v LA a já u ho vrátím. řekla jsem a jeden dlouhý nádech. pořád jsem tomu nemohla uvěřit.
Ehm, dobře... prohlížela si mě mamka. Naštěstí se ozvalo že naše letadlo je tu. díky bohu. tohle bylo opravdu trapný..



V LA:

Vystoupila jsem z letadla po nekoečně dlouhé letu. Nádech a výdech. Čerství Califprnský vzduch mě zahřál u srdce. Tady budu šťastná. řekla jsem si

Sedla jsem do Uberu,  odemkla telefon a rozhodla se kouknout na socialní sítě co je nového.  200 označení na fotce?! WTF co se děje? pomyslela jsem si. Byla to moje fotka ze story. Fans asi poznali Danielovo tričko. Zajímalo by mě jestli mi napíše. Zamyslela jsem se a chvillku a poté olikovala nějaké komentáře pod screenama. Bylo roztomilé co o mě lidé píšou, nikdy jsem nezažila že by mi někdo řekl že jsem krásná neo tak. Ano bylu tu pár kluků co mi to říkali ale ikdy to emysleli vážně chtěli mě je dostat do postele.. ale tohle ylo jiné. Lidé to mysleli vážně. Byl tu i nějaký hate na to že jsem tlustá atd. ale nad tím jsem nestiha přemýšlet jelikož taxi najednou zastavil před krásným velikým domem.

California Girl. D.S / C.BKde žijí příběhy. Začni objevovat