Plážové usmíření

126 3 1
                                    

Po té co daniel zavolal že se chce vidět a proluvit si, se mě Jull snažila udržet při dobré náladě. Zůstala jsem u ní přes noc a užily si klasickou přespávačku. Další den jsem se šla domů převléct a upravit. Bylo klasicky milion stupňů nacož nejsem tak zvyklá z NYC. S Danielem jsem se měla sejít až v šest večer na pláži. Rychle jsem pochopila že to je jeho oblíbené místo. Celý den jsem dělala obyčejné věci jako úklid pokoje, vysávání celého domu, a nějaké to prádlo jsem roztřídila. Pomalu se blížil večer, rychle jsem se vysprchovala a oblékla se do plavek a hodila přes to jen kraťasy a volné tričko.

18:00 Venice Beach

Tak jsem tady, jsem trošku nervózní jelikož jsem zpanikařila úplně zbytečně. Rozhodla jsem se jít směrem k vodě jelikož jsem nikde neviděla Deniela. Po chvilce jsem v dálce zahlédla malého kluka jak běží ke svému tátovi. Chvilku jsem na ně koukala a hned si uvědomila že to je Daniel s Cameronem.
,,Fuu tak jdeme na to" a rozešla jsem se směrem k nim

,,Ahoj danieli" pronesla jsem, Daniel se hned otočil a obejmul mě. ,, Promiň jestli jsem tě tím vystrašil asi na to bylo ještě brzo..." V tom ho ale vyrušil Cameron ,..Tatii kdo je ta paní" zeptal se zvídavě. Zklonila jsem se do poddřepu a natáhla k němu ruku ,,Já jsem Ava, kamarádka tvého táty, a ty jsi? Zeptala jsem je s úsměvem ,, Já jsem Cameon" řekl roztomile. Daniel na nás koukal a usmíval se od ucha k uchu. ,,Tak když se už teď znáte půjdeme zpátky za ostatníma?" zeptal se a podíval se na mě a Camerona. Cameron se okamžitě rozeběhnul pryč. ,,Danieli.. já jsem se ti chtěla omluvit jak jsem se zachovala předtím, hrozně jsem to..." nestihla jsem ani dokončit svojí omluvu a Daniel mě hned políbil.
,,Prosimtě neomlouvej se, ja jsem blb že jsem to na tebe hned vybalil" odpověděl s úsměvem ,
,, no kdybych nebyla hvědavá tak by to takhle nebylo" protestovala jsem
,,to ne, ale i tak by se tahle konverzace musela uskutečnit, jsem rád že vím na čem spolu jsem" a objal mě
,,jo to já taky" podívala jsem se na něj zamilovaně a šli jsme směrem k ohni

,,Heeej kočičkoo" běžela za mnou Jull ,, Tak jste si promluvili a vypadá to dobře tak se  jdeme baviit" a začala mě tahat tancovat
Daniel se začal smát a pustil mi ruku, Pohled který jsem mu za to dala krásně říkal ,,Zabiju tě"
Večer se pomalu blížil ke konci a kluci serozhodli že nám zahrajou jejih nové písničky.
Corbyn začal hrát na kytaru a všichni jsme si sedli na deky kolem ohně a Camern se ke mně přitulil ,,Můžu bejt u tebe Ava " a začervenal se. Usmála jsem se a obejmula ho víc k sobě aby mu nebyla zima. Zadívala jsem se do ohně a na coryna jak lehce mu sjížděli prsty po strunác kytary, pro mějako hudebního neznalce to bylo fasciující. Po chvilce se přidal i Daniel a začali zpívat What Am I. Musím přiznat že je to pro mě oficálně nejoblíenější sklada. Položila jsem si hlavu na Camerona vlásky který mi pomalu začínal usínat na klíně. Otočila jsem se na Daniela a viděla jak je šťastný a v tu chvíli jsem si uvědomila, že ho miluju.

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now