všechno bude dobrý, přece se neberete

121 2 0
                                    




,,Ná tady máš" usmála se Jull a podala mi horký čaj.
,,Hodilo by se něco silnějšího" podotkla jsem s ušklebem. Jull se jen na chvilku zasmála a podívala se na mě ošklivým pohledem.
,, A vyklop to" řekla
,,Jull, trošku mě děí tvůj pohled, když se na mě budeš dívat jako na vraha tak se ze mě i jeden brzo stane" podotkla jsem jedovatě. Jull na mě koukla a začala se smát. ,, promiň trénuju rychlou změnu nálad"podotkla. Jull chce být heřečkou a věci tohoto stylu dělá běžně, jenže dneska jsem neměla vůbec náladu.
Odložila jsem čaj na stolek vedle jejího křiklavě modrého gauče ,,Tak a teď pozorně poslouchej" nadechla jsem se a spustila na ní vše co se mi dneska salo, A to bylo teprve 12!

Jull celou dobu pečlivě poslouchala a výrazy na jejím obličeji se měnily rychleji než počásí v říjnu.

....No a pak jsem přišla k tobě, zaťukala a začala brečet Jonahovi na rameno" dokončila jsem své vyprávění a srkla si čaje. Během mého 20 minutového příběhu jsem se celkem dost uklidnila a uvědomila jak přehnaně jsem na Daniela reagovala a jak přecitlivělá jsem byla když se Avery chovala jako že mě nezná. No ale zatímco já jsem se uklidnila, Jull vypadala jako by místo mě koukala na ducha.
,,Jull, jull" mávala jsem jí rukou před obličejem
,,dobrý jsem v pohodě" odpověděla a přitom se zvedla z gauče a šla k oknu.
,,takže, ty mi chceš říct že daniel má 4 leté dítě a chce ho s tebou vychovat.." vypravila a chtěla pokračovat
,, 3 leté, a neřekl že chce abych ho vychovávala jen abych ho poznala, to mě vyděsilo vždyt jsem spolu jen jednou spali"
,, to je pravda ale nezapomeň na to krásné rande po kterém jsme se poznaly i my dvě." mrkla ne mě a sedla si zpět na gauč. ,, hele, ja si myslím že na tom aby jsi poznala jeho malého chlapečka není nic špatného, neznamená to že se musíte hned vzít" usmála se a chytla mě za ruku. ,, dej mu šanci. Asi bych ti to neměla říkat, ale prý nebyl nikdy tak šťastný jako teď" A pohladila mě po tváři.
,,Děkuju Jull, ja mu zítra zavolám"

-Crr Crrr Crrr -
Podívala jsem se na mobil. ,, To je on"

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now