začátek konce

112 3 1
                                    

-poslední víkend prázdnin-

Dneska hlídám Camerona sama, byla jsem trošku nervózní jelikož jsem nikdy nebyla jen já a Cameron u Daniela v apartmá. Pozvala jsem i Jull jelikož jsme se 14 dnů neviděli když byla pryč na Hawaii s Jonahem. Jop během léta spolu začali chodit, zatím to neřekli oficiálně ale všichni fanoušci co mají oči to už ví.

Rozhodli jsme se že zajdeme s Cameronem na hřiště, po cestě z hriště jsme se setkali s Jull a ši do Starbucksu. Objednala jsem Cameronovi muffin a nějaký ten džusík.
Sedli jsme si ke stolu a začali si povídat. Mluvily jsme o všem až jsme se dostali k téma Cameron, ano sice tam byl ale byl tak zaneprázdněn muffinem že nás prakticky nevnímal.

,,Víš, ja jsem ráda že mi Daniel tolik věří a svěří mi svého syna během natáčení klipu, ale vždy se hrozně bojím jak by reagoval kdyby se mu něco stalo" podotkla jsem nesměle
,,hele, Daniel ti věří asi z nějakého důvodu ne?. A prostě Cameronovi se může něco stát i když je s ním a po jaké době není doma na víkend? po dlouhe. Takže v klidu" a napila se svého cappucina ,, a navíc jsi s nima trávila celé léto víš jak se o něj starat přece" mrkla ne mě.
,, to je pravda " usmála jsem se a pohladila po vlasech Camerona který měl všude na obličeji drobky.
začali jsme se smát a já do zvedla a posadila si na klín ,, Ty jsi ale šmudla" a otřela jsem mu pusu
Po chvilce jsme se rozhodli že se s Cameronem i Jull pojdeme projít po pláži a odešli jsme.

Avery pov
Dneska jsem se s Summer rozhodla že si zajdeme na kafe. Nastěhovala jsem se sem asi 14 dní zpátky a jediný koho tu znám je stále Summer.
Po chvilce co jsme seděli v kavárně jsem zahlédla Avu s nějakým klučinou vejít dovnitř. Otočila jsem se tak aby mě neviděla. Myslím že to fungovalo jelikoš si dokonce sedla za nás, když jsem se snažila poslouchat šlo to dost dobře. Najednou jsem zaslechla něco o Danielovi. Vždy jsem na něj měla crush a po tom co jsem viděla na instagramu že se k sobě mají jsem začala žárlit.
,,Víš, ja jsem ráda že mi Daniel tolik věří a svěří mi svého syna..." jsem najednou zaslechla.

,,PANEBOŽE on má dítě no to je senzace. To se musí nějka využít" šeptla jsem Summer.
,,rychle vyfot je až " a podala jsem jí telefon
Cvak summer je vyfotila v nejlepší moment, zrovna když si to dítě brala k sobě.
najednou Ava odešla. Podívala jsem se na Summer zákeřným usměvem
,,Co? co tě napadlo?" zeptala se s plnou pusou cupcaku. ,,Já to zveřejním" řekla jsem zákeřně.
,,no, ale neublížíš tím jenom Danielovi? já myslela že nesnášíš jí a miluješ jeho" dodala.
,,Víš, já a Ava jsme dřív měli wdw fan stránku, a když to tam zveřejním a odejdu z ní. Bude to jen na ní, a já budu mít možost podlézat Danielovi. A třeba se mezi námi i něco stane" mrkla jse a napila se mého Cold brew
,,uuu ty jsi geniální Avery, a zákeřná po tomhle jí pošle k vodě a ty budeš mít šanci." zatleskala Summer.
,, Yeah, to je vlastně celej plán" a usmála jsem se.

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now