A tímto končí mé vyprávění

100 2 8
                                    

A tímto končí mé vyprávění. Příběh u kterého bych si nikdy netroufla odhadnout konec. Upřímně, myslela jsem si že to s Danielem třeba dáme ještě dohromady. Ale budeme k sobě upřímní, bála bych se co za vztah by to vlastně bylo. To že budu s Corbynem by mě tedy nikdy nenapadlo. Jak jsem Vám už nejspíš říkala, Corbyn byl můj nejlepší kamarád a podpora v nejhorším životním období. A troufám si o sobě říct to samé z jeho strany. Možná proto je náš vztah tak krásně jiný a hlavně zdravý. HH zní zvláštně mluvit o zdravém a nezdravém vztahu když jsem dohromady měla jen tři a dva z toho ze začátku byli také zdravé a průběhu času byli silně nezdrave-toxic.

Něco uvnitř mě mi říká že tento životní úsek s Corbynem bude ten nejkrásnější co kdy budu mít. Corbnym je momentálně na turné, možná proto jsem se dokopala k tomu dokončit svůj příběh. Samozřejmě že touto knihou nekonči, neumírám nebojte. Jen začíná nová životní etapa. Možná, když budete chtít, mohu se s vámi podělit i o to co nás všechny čeká. A tím nás, myslím Jull a její nenarozenou holčičku, ano čekají malou princezničku. Daniela s Jane a Cameronem - kteří momentálně koupili domek kousek za L.A. Jack a Gabbi s malou Lavender, které čeká teď velmi náročné životní období, není to tam teď ideální.

Co bych vám mohla ještě nakonec říct? Samozřejmě Vám chci poděkovat za Vaší úžasnou podporu, při vyprávění mého životního příběhu. Možná o sobě ještě v budoucnu uslyšíme.

Ale ve vašich srdcích budeme MY všichni doufám že ještě dlouho.

- s Láskou Ava Marie Schulz



- jo a dáme si zde prostor na menší reklamu, co vy na to? - Rozhodla jsem se napsat svůj další příběh !!
Draco Malfoy- Is it real? Or has this been happening inside my head.
Troufám si říct že to je něco úplně jiného něž všechny ostatní fanfikce na této platformě. Můžete si tímto příběhem třeba zkrátit čekání na 2. díl.

Tak a to je už opravdu všechno, doufám. Kdyby jste mě teď viděli, mám celou klávesnici pokrytou slzy. Musím působit komicky, ale nesmutněme ještě se určitě uvidíme.

California Girl. D.S / C.BKde žijí příběhy. Začni objevovat