Birthday sex

204 4 0
                                    

Ja vím ale mám dokonalej nápad na omluvu, pošeptal a začal mi líbat krk
Cítila jsem z toho husí kůži, odtáhla jsem se od něj a podívala se mu do očí vzala ho za ruku a šla po schodeh k nejbližšímu pokoji

(pro mé neviné čtenáře dále už nečtěte)

Ještě na chodbě mě daniel začal íbat, takového jsem ho neznala, měla jsem trochu strach že po tom co se stane už se nebude chtít vidět. Fuck it. Jsem dost opilá na to abych si to užila s Danielem.
DAniel pokračoval v líbání dál přes krk až na klíčí kosti. Při každém poliky mi masíroval zadek a po chvíli naznačil že mám vyskočit. Obmotala jsem nohy kolem jeho pasu a on mě odváděl do pokoje aniž by přerušil líbání. Položil mě na postel a vlezl nade mě, jednou rukou si sundal tričko a kousl si ret ,, Jsi nádherná pošeptal mi do ucha" Začervenala se o poíbila ho.
Cítila jse jak mě jeho ruka hladí na stehně blízko mé partie. Po chvíli začal rukou vyhrnovat šaty chtěla jsem mu pomoct ale jen mi řek že tohle je jeho práce. Pomalu mi svlékal šaty až jsem tam ležela je ve spodním prádle. Po chvíli mi začal zubama sundavat kalhotky a ucítila jsem jeho jezyk mezi mými stěnami, nevěděla jsem co dělat tak jsem ho chytla za vlasy. Bože bylo to neuvěřitelný, jeho jazyk mě uspokojoval jako nikdy nic. Po chvíli přestal, podívala jsem se na něj zmateným výrazem. Jedinné co mi řekl bylo ,,Ještě né princezno" a sáhl do nočního stolku pro kondom. ,,Připravená?" zeptal se, kývla jsem.

Daniel si sundal trenky a nandal kondom. ,, Kdyby to bolelo řekni" a dřív než jsem stihla kývnout ucítila jsem jeho penis v sobě. Byl tak něžný. Nedokážu to papsat jen vím že to bylo něco neuvěřitelného. Po nějaké době kdy už jsme oba dva nemohli si lehl vedle mě. Chvili jsme nic neříkali a pak se zvedl a še do koupelny. V tuhle chvíli jsem si připoměla moje myšlenky co mi běhali hlavou tak před 2 hodinama.
,,Co když se mnou teď neude mluvit?" ,,Co když sem udělala něco špatně" ,,Co když..co když. ja nevim co ale bála jse se že mě nachá.
Oblékla jsem se do jeho trička co tam nechal a sedla si napostel, chtěla jsem napsat Ave jestli je ještě tu ale v tom vyšel Daniel
,,Co děláš?" zeptal se chladně
,,Chtěla jsem se zeptat Ave jestli už šla domů nebo..."
,,Nikdo už tu není" přerušil mě ,,Chtěl jsem ti nabýdnout tričko ale ty už jsi si ho vzala" a ušklíbl se
Pozorovala jsem jeho spocené tělo a vlasy když si šel do prádeníku pro nové boxerky a tričko
,,Moc nenápadá nejsi, příště si udělej fotku" usmál se a natáhl si tričko
,,O čem to mluvíš?" dělala jsem jako nic
,,Támhle je zrcadlo, viděl jsem tě jak si mě prohlížíš" Smál se a ukazoval na zrcadlo kousek od prádelníku  ,,Pojď půjdeme spát" řekl a přitáhl si mě k sobě na posteli. Usínala jsem při poslouchání jeho bušícího srdce, tohle bych mohla poslouchat pořád.

California Girl. D.S / C.BTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon