Parkoviště

99 4 1
                                    




Když jsem přiběhla viděla jsem kolečko lidi nechápala jsem co se děje a snažila se prorvat dopředu. V tom jsem zahlédla Daniela... A najednou i Jacoba. ,,Pane bože co se děje"
Hned jak jsem se dostala dopředu jem to viděla. Oni se prali!
,,Danieli nech ho" křikla jsem a vběhla k Jacobovi který ležel na zemi s rozbitým nosem.
,,Ten kretén si začal" bránil se Daniel. Otočila jsem se na něho pohledem a přitom stále držela Jacobovi kapesník u nosu. ,,To je jedno kdo si začal ty tady nemáš vůbec co dělat" Křičela jsem na něj a zvedla se.
,,Ty nemáš nejmenší právu se tu vůbec objevit! po tom jak jsi se ke mě zachoval...." chtěla sem pokračovat jenže mě chytil za předloktí dost velikou silou až jsem sykla.
,,Udělal jsem to pro tebe! byl tu s nějakou jinou viděl jsem jak jí objímá .Měla by jsi mi být vděčná" křičel na mě a skoro mi drtil ruku.
,,Danieli to bolí, pusť mě" Snažila jsem se mu vykroutit ale držel mě tak pevně, že tam budu mít nejspíš modřinu.
,,Řekla ti at jí pustíš neslyšel jsi? Zvedl se Jacob a šel směrem k Danielovi. Okamžitě mě odstrčil až jsem spadla.
,,Nechte toho!" křičela jsem na ně, ale ignorovali. Zvedla jsem se a vběhla znovu mezi ně. Chytla jsem Jacoba a snažila se ho držet od Daniela. Nějaký kluk mi pomohl a chytil Daniela.
,,Jacobe to stačí nechte toho" pošeptala jsem mu
,,Fajn jsem v pohodě" odstrčil se ode mě a ustoupil. Krev mu tekla po celém obličeji. Je pravda že Daniel byl také potlučený. Ale na něm mi to přišlo i sexy.
Otočila jsem se na Jacoba kterému se už krev dostala skoro na celou košili ,,Byla to moje sestra chodí sem na školu." odpověděl.
Daniel se zarazil. Jediné co chtěl bylo mě chránit, ale on už na to nemá právo. Ne po tom co začal chodit s Avery. ,,Dost" řekla jsem si v sobě. Tohle musí přestat, musí přestat se chovat jako kdybych byla jeho majetek.

Otočila jsem se zpátky na Daniela a slzami v očích k němu rozeběhla ,,Vypadni! jdi pryč! Zníčil jsi mi ples a ničíš mi život! To to nevidíš?! Vypadni prosím jdi" brečela jsem a mlátila ho do hrudi. Najednou mě chytil Jacob a začal utěšovat ,,Avo to stačí, nech toho" otočila jsem se k němu a začala brečet na Jacobovu zakrvácenou košili.. Daniel se na mě podíval a já a něj.
,,Vzpomeň si na tohle až ti zlomí srdce" dodal a odešel směrem k autu
,,Ty nemáš nejmenší právo mě poučovat nebo se vůbec zajímat! Nejsem tvůj majetek" křičela jsem a něj do dálky. Pak už jsem jen slyšela nastartování auta, pískot gum a byl pryč. Najedou jsem se rozhlédla a vytratili se všichni na parkovišti a zůstala jsem jen já a potlučený Jacob který seděl na obrubníku. Rychle jsem si dřepla k němu a pohladila tvář na které měl otlačeniny.
,,Mo-moc mě to mrzí. Bolí to?" zeptala jsem se když jsem mu opatrně utírala krev z obličeje Jacob mi chytil ruku a políbil mi jí ,,Budu v pohodě" rozplakala jsem se. „Je to všechno moje vina" odvrátila jsem od něho zrak.
,,Ty za to nemůžeš" otočil mojí hlavu zpět k sobě. Zvedla jsem se a otočila zády
,,Můžu já- já ho takového už zažila, měla jsem to po dnešku čekat..." Jacob se podivil a zvedl se za mnou . Otočil mě k sobě a podíval se na mě tázavím pohledem
,,Když jsme spolu ještě chodily tak jsme se pohádali, byl zlej křičel na mě a byl uplně jinej než jsem ho znala do té doby a ja- já nevěděla co mám dělat" nadechla jsem se ,,Vím že jsem se ho i snažila uklidnit ale bylo to ještě horší, dokonce " odmlčela jsem se ,dokonce po mě hodil i vázu" a zvedla jsem oči na Jacoba
,,Zranil tě?" vystartoval Jacob , udělal ti něco i dneska než jsem přišel" začal se strachovat.
,,Uklidni se, nic- nic se mi nestalo." zalhala jsem a on se uklidnil. Chvíli jsme na sebe koukali a poté mě chytl za ruku a řekl ,,Půjdeme domů co ty na to" kývla jsem a pomalu jsem odcházeli od školy.

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now