Dneska je všchno špatně

129 1 0
                                    

,,Chci aby jsi ho poznala... " dodal daniel klidným hlasem

co , cože chce on má ditě aa, a ....pane bože co se to dějě" říkala jsem si pořád dokola, byla jsem zmatená přišlo my jakoby se všechno přehrávalo ve zpomaleném záběru, připadala jsem si že jsem zapomínala i jak dýchat. Vím že vám to možná nemusí připadat jako velká věc, ale když vám váš crush s kterým jste strávili jednu noc poví že má dítě které tají před celým světem je to jako by se vám zamlžil celý svět. Podívala jsem se na Daniela pravděpodobně s dost zmateným a vystrašeným výrazem jelikož mi hned chytil ruku a řekl ,, Ava, Ava jsi v pohodě? ja vím že to je šok ale řekni něco"

Nedokázala jsem ze sebe vypravit nic jiného něž že už musím jít (jak hloupé) vzala jsem si tašku a vyběhla ze dveří. Daniel za mnou neběžel, trošku jsem doufala že to bude jako ve filmu. Přiběhne obejme mě, ja mu povím že s nim chci vychovat dítě a budeme žít šťastně až do smrti. no tak to přesně se nestalo.

Cestou jsem se zastavila pro kafe pro mě a Jull , potřebovala jsem se s ní vidět. Vyšla jsem z kavárny a BUM. Kafe už jsem měla zase na tričku. ,, To je snad zlej sen" Jekla jsem. Podívala jsem se před sebe na to kdo mě zase polil. Byla to Avery s tou její novou kamarádkou....


Chvíli jsem na ní koukala a chtěla jsem jí obejmout a říct co vše se teď dělo a že mě všechno mrzí. Už sem se natahovala že jí obejmu, jenže v tu chvíli se na mě zadívala zvláštním pohledem ,,Ehm koukej na cestu blbko" a odešla. Co, co se to právě stalo?? říkala jsem si v duchu zmateně,. Slzy se mi objevily na tváři, zvedla jsem se a utíkala směrem k Jull.

Po chvilce jsem došla k Julls apartmánu, doufala jsem že bude doma kamarádka by se mi dost hodila. Zaťukala jsem na dveře apartmánu a otevřel mi Jonah. ,,Ježiši Ava, co se ti stalo?" zeptal se vystrašeně. Obejmula jsem ho a plakala, bylo mi jedno že to je on, a ani jsem se v tu chvilku nepozastavovala nad tím proč nemá tričko a je u Jull, potřebovala jsem jen brečet.. ,,Dneska je všechno špatně"  ..

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now