Svatba část 1 - přípravy

80 2 0
                                    




Červenec 2021


Trrr. Podívala jsem se na noční stolek kde mi na telefon přišlo upozornění.
,,Dnešní událost: Jull svatbaa. Čas: 10:00" četla jsem nahlas, koukla jsem se do rohu telefonu na momentální čas. 09:30. ,,Do prdele" vyjekla jsem. Rychle jsem vyskočila z postele a utíkala do koupelny sbalit si věci. ,,Sakra, sakra. To snad není možný. Jakto že jsem neslyšela budík" nadávala jsem si nahlas v koupelně. ,,Děje se něco?" zeptal se Corbyn když stál mezi dveřma. Otočila jsem na něho hlavu. Měl na sobě jen šedé tepláky a měl rozcuchané vlasy, v poslední době u mě doma trávil dost času. PRakticky jsme spolu po třech měsících vztahu bydleli.

No musím říct že byl sakra přitaživej. ,,Dneska je svatba" zvedla jsem se ze země a šla k němu. ,,Jop já vím" usmál se a usrk si kafe. ,,Ty vůbec neplašíš.Proč vůbec neplašíš" křikla jsem na něj. ,,Hej, hej klid." položil si kafe na skříňu vedle umyvadla. ,,Stihneme to" a chytl mě za pas. Byla jsem kousíček od něho a cítila jak mi v břiše létají motýlci. ,,V kolik musíš být u Jull? Políbil mě na tvář. ,,Za půl hodiny, ani ne" položila jsem si hlavu do dlaní. ,,Okay, to nějak vymyslíme" odtáhl se ode mě. ,,Já tam mám být v deset. Takže když ty teď okamžitě vyjedeš stihneě to. A já ti pak na desátou přivezu šaty. Co ty na to" usmál se. ,,Pane bože ty jsi úžasnej" skočila jsem mu do náruče. Corbyn se jen zasmál a pollíbil mě do vlasů. ,,Tak a teď jeď" odtáhl mě stále s rucema kolem mého pasu. ,,I když,možná se i obleč" podíval se na mě od hlavy k patě. Měla jsem na sobě jen jeho tričko. Začervenala jsem se. ,,Jo to bude asi dobrej nápad" vyklouzla jsem mu a šla spět do pokoje ke skříni Vytáhla jsem z ní černé džíny, bíli top. Podívala jsem se po zemi v pokoji a zahédla Corbynovu mikinu. ,,Jo to bude dobrý přetáhla jsem si jí přes hlavu. ,,Sluší ti" vylekal mě Corbyn ,,Ježiši ja se tě lekla" prodýchávala jsem. ,,No šaty mm tady na ramínku a boty jsou ve skříni. Takové stříbrne" vysvětlovala jem mu a rychle si balila kabelku. ,,Zvladneš to že jo?" zeptala jsem se trošku ustaraně. ,,To víš že jo" usmál se ,,Teď už jeď" a vystrčil mě ze dveří. ,,Dobře tak zatím" políbila jsem ho rychle na rty.

,,Už jsem tady, hrozně se omlouvám za zpožděni. Měla jsem náročněj včerejšek" omlouvala jsem se Jull když jsem přiběhla do domku na pláži, kde probíhali všechny přípravy. Samotný obřad bude přímo na pláži a hostina na zahradě pronajatého domku. Měla to mooc hezky vymsšlené. Přiložím vám několik fotek ke konci. Ať si to dokážete lépe představit.
,,No hlavní je že ji vůbec tady." podívala se na mě Jull a dala si ruce v bok. ,,Co to máš na sobě?" zeptala se. ,,Ehm Corbynovu mikinu" vykoktala jsema podrbala se v zadu na krku. ,,Tohle mi budeš muset vysvětlit" zvala mě za ruku a šli jsme k ní do pokoje, kde už čekala vyzážistka.
,,No, jak začít" posadila jsem se na židly před zrcadlo. ,,Třeba úplně začátkem" zeptala se ironicky Julla sedla si vedle mě na židly. ,,Takže, asi před třemi měsíci jsem zjistila že mě Jacob podvádí" vypravila jsem ze sebe nerózně, bála jsem se Jull reakce. ,,Cože proč jsi mi nic neřekla" vyvalila na mě oči. ,,Měla jsi moc práce se svatbou" Natočila jsem se směre na slečnu vyzážitku a ta se pustila do mého líčení. ,,Můžu při tom vyprávět že?" zeptala jsem se jí. ,,Jistě, jen dokud nebudu malovat rty" usmála se.

,,No takže, jakmile jsem teda zjistila že mě podvádí, vyběhla jsem z apartmá na ulici. Bylo něco kolem čtvrté. Vlastně důvod proč jsem k němu šla bylo že jsem ho chtěla překvapit s večeří. Ale ukázalo se že on už měl dezert" vprávěla jsem. U poslední vět se Jull jemně uchechtla. ,,
promiň, ale to nešlo" omluvila se když se snažila nesmát. ,,No, bud pokračovat. Jakmile jsem vyběhla ven tak jsem si sedla na ulici. Byla jsem tak v prdeli že jsem začala pít víno. Na veřejnosti! PO chvilce kolem šel Corbyn. To jsem byla už na mol. Vzal mě domů a jý tím jak jsem byla opilá ho donutila aby mi pomohl do sprchy. NEchápu přoč jsem se tak nutně potřebovala sprchovat ale budiž. No a ve sprše jsme měli sex" zakončila jsem příběh přesně ve chvíli co se vyzážistka půstila na líčení rtů. ,,Cožee" vyjekla Jull ,,Okay dvě věci. 1. corbyn je sakra hot takže ti ho schvaluji. ale druhá věc. Když jste se jen vyspali proč máš jeho oblečení?" HH dobrá otázka Jull, dost dobrá. ,,No asi protože..." zamyslela jsem se ,,Spolu tři měsíce chodíme. Cítím se s ním tak spokojená jako nikdy." vysvětlovala jsem jí nejistě. ,,Hmm, chápu" zamyslela se Jull. ,,Hotovo slešny" usmáli se obě vyzážistky. Podíval jsem se d zrcadla a musím říct že nám to sakra slušelo. ,,Tak a teď se jdi obléct. Já jdu najít Corbyna. Má moje šaty" popostrčila jsem Jull k šatně. ,,UUuu on má i tvoje šaty joo" rejpla si. Protočila jsem nad ní oči s úsměvem a vyběhla z pokoje hledat Corbyna.

California Girl. D.S / C.BDove le storie prendono vita. Scoprilo ora