Cameron je zpět

93 4 3
                                    

Další týdny pro mě byli špatný. Skoro jsem nevycházela z pokoje jen do kuchyně a hned zase rychle zpátky. Občas se za mnou zastavili kluci od Daniela a párkrát přivedli i Camerona. Jull mi stále říkala ať danielovi zavolám ale po poslední paparazi fotkách kde jde po ulici s Avery jsem na to neměla energii. A aby toho nebylo málo, novináři zjistili kde s Jull bydlíme a pravidelně sedí před našim panelákem.

,,Ava nemůžeš být pořád zavřená v pokoji" vtrhla ke mě Jull. Roztáhla žaluzie a tahala mě za nohu z postele.
,,Jull nech toho ja to zvládnu sama" odpověděla jsem jí nabručeně. Jull me pustila a ja jsem si pomau sedla na postel.
,,takhle to nejde Avo, nemůžeš celé dny jen koukat na Netflix a jíst pizzu" řekla přísně
,,Vždyť nedělám jenom to. Taky spím" odpověděla jsem ospale. Jull se na mě podívala odsuzovacím pohledem.
,,dobře dobře vždyť já jdu" protočila jsem oči a šla se vysprchovat. Umyla jsem si vlasy a hodila je do turbanu. Oblekla jsem si kraťasy a šla si pro nějaké tričko. Najednou jsem vytáhla Danielovo. Rozbušilo se mi srdce a chtěla jsem se zase rozbřečet. v tu chvíli někdo zazvonil. Nevím jestli jsem byla blbá nebo jestli jsem ještě spala ale rozhodla jsem se jen tak v podprsence jít otevřít.
Byl to Daniel s Camerone. Zůstala jsem stát v šoku uprostřed dveří v jedné ruce jeho tričko a pusou otevřenou.
,,Avo, ja jse tě nečekal je Jull doma?" řekl koktavě. Nečekal?ů vždyťtu bydlim blbče pomyslela jsem si.
,,Není odešla na konkurz, co potřebuješ?" Zeptala jsem už trošku probraně.
,,Potřeboval bych pohlídat Camerona na víkend, mám nějakou práci a kluci nemůžou" dodal
,,ale nechci tě otravovat" a začal se otáčet.
,,počkej. Camerona ti pohlídám ale jen kvůli jemu aby měl hezkej víkend" odssekla jsem. Cameron se úplně rozzářil a běžel ke mě.
,,Díky Avo, máš to u mě." a usmál se. Zamyslela jsem se a možá dělám blbost ale neudrřela jsem se
,,Danieli počkej" a šla jsem za nim na chodbu. ,, Nechceš dát kafe?" zeptala jsem se nejistě
,,Díky za nabídku ale čeká ne mě dole Avery. Ale díky" usmál se a odešel. V tu chvíli jsem zkameněla. Čeká ne něj Avery? co-cože?. Z myšlenek mě najednou probral Cameron.
,,AVa?? pujdeme na hřiště???" zeptal se nadšeně
,,To víš že jo" odpověděla jsem a usmála se na něj. Dnešek bude ještě zajímavej.

Rychle jsem se oblékla a šli jsme na hřiště. Nechala jsem Camerona běhat s klukama a sedla si na lavičku. Prohlížela jsem si instagram a viděla několik fotek Avery s Danielem. Bylo to trošku zvláštní jelikož fotky kde jsou spolu přidávala jenom Avery.

,,Třeba k í Daniel nic necítí..třeba mě má stále ráda.." přemýšle jsem v hlavě. po chvíli jsem své myšlenky nahodila na zlou vlnu. ,,Počkat, to jako vážně chtěl hlídat Camerona aby mohl být s Avery ! Kdo si myslí že jsem? chůva?!. Camerona mám ráda ale nebudu mu dělat chůvu když si jeho tatínek chce užívat a...." Najednou mě myšlenek probral cízí hlas.
,,Ahoj" otočila jsem se a seděl tam kluk asi vém věku. Možá o něc straší. Měl tmavé vlasy a oříškové oči c kterých jsem se hned ztratila. Usmála jsem se na něj a odpověděla.
,,Já jsem Jacob" dodal a nátahl ruku.
,,Ava" a usmála jsem se. Jacob se rozhlédl po hřišti a zeptal se ,, kdo z těhle uličníků je tvůj malej bráška?" dodal a smál se. Rozhlédla jsem se a viděla jak běží Cameron k nám.
,,Tenhle je můj" usmála se a chytla Camerona do náruče. V tu chvíli se mě Cameron zeptal ,, Mami, kdo je to?" zkoprněla jsem, Jacob se na mě podíval tázavím pohledem a já hned Camerona napomenula. ,,Camerone, ja už s tvým tátou nechodim víš že mi tak nemůžeš říkat" a oddechla jsem si. Jacob se na mě podíval a usmál. Ten kluk je jako sluíčko. pomyslela jsem si
,,Utíkej si ještě hrát za chvilku pujdeme domů." a pustila jsem ho na zem. Skoro přes hodinu jsme s Jacobem je seděli apovídali si. Bylo to úžasné moc jsmes rozumněli a pomohl mi na okmažik zapomenoutna Daniela s Avery.

,,Půjč mi telefon" otočil se na mě Jacob. Podala jsem mu telefon a sledovala jak mi tam píše svoje telefoní číslo ,, Celkem si věříš viď" dodala jsem s úšklebkem.
,,Jo celkem jo" uškléb se na mě a odešel. Po cesto na mě destikuloval ať mu zavolám usmála jsem se a otočila na Camerona.
,,Tak chlapče, jdeme domů. Dneska jsi s užil dost" usmála jsemsea chytla ho za ruku ,,Poznal jsi nějaké ové kamaráy" zeptala jsem se ho
,,Jo Andyho a Dereka" odpověděl pružně A ty jsi si taky našla nového kamarád žejo teto?" a zatáhl mě a ruku
,,Našla broučku, našla" a zasila jsem se

California Girl. D.S / C.BWhere stories live. Discover now