~15~

1.9K 73 0
                                    

"Kyllä mä voin. En todellakaan haluu nähdä yhtään humaltunutta tyyppiä", vastasin pahoinvoivana jo pelkästä ajatuksesta. "Pitäkää te huoli toisistanne", lisäsin vielä.

"Okei sitten, sano heti jos muutat mieles. Juhlat on huomenna, seittemältä illalla", Emily sanoi pettyneenä. Olin kiitollinen että hän ymmärsi edes vähän.

Emily ja Iina lähtivät puhumaan juhlista vielä joillekin muille kun jäin yksin käytävälle istumaan.

"Mitäs Ceci?" Rauhallisuus ei kauaa kestänyt kun Chadwin istui viereeni. Hän sai oudon tunteen kulkemaan kehoni läpi. Taisi johtua siitä että tykkäsin hänestä vähäsen ehkä vuosi sitten. Olihan hän vieläkin söpö mutta nykyään päässäni pyöri vain Adler.

"No mitäs tässä.. En oo enää itekää ihan parhaissa väleissä Ashtonin kanssa", paljastin.

"Aijaa. Miks?"

"Mä vaan suutuin kun se varotteli mua liikaa Adlerista", kerroin. "Tälläkertaa et ilmestynytkään mun kodin ovelle", vaihdoin puheenaihetta sillä entinen aihe ei ollut mitenkään mieleinen.

Chadwin naurahti. "Joo en. Näin sut käytävällä yksin niin päätin tulla", hän sanoi painottaen sanaa 'yksin'. Niinpä tietysti, ymmärsin kyllä hänen pointtinsa.

"Ootko muuten menossa Chrisin juhliin?" hän kysyi. Pudistelin päätäni ja vastasin:"En."

"Joo en mäkään. Haluisiks nähä huomenna? Tuu vaikka meille kylään", hän ehdotti.

"Öm.. no.. mä mietin", vastasin epävarmana. En tiennyt oliko se alkuunkaan hyvä idea Chadwinin ja Ashtonin huonojen välien takia, tosin en itsekään ollut enää kovin hyvissä väleissä Ashtonin kanssa, joten miksi ei?

"Okei hyvä, huomenna seittemältä meillä", Chadwin sanoi.

"Okei, mut miten löydän sinne?"

"Koululta käännyt vasemmalle ja sieltä sen ravintolan ohi suoraan niin pitkään et tuut juna-asemalle ja sieltä oikeelle ja sitten- eiku hetkonen tiiäks missä Chris asuu?"

"Joo, tiiän."

"No sitten", Chadwin naurahti. "Meet samalle tielle missä Chris asuu, mun koti on Chrisin talosta seuraava", hän kertoi.

Nyökkäsin. "Joo kyllä mä nyt osaan."

Tunti alkoi ja koulupäivä jatkui.

---

Kävelin rauhallisena Chadwinin tietä eteenpäin, tai no asui tällä tiellä muitakin, kuten Chris. Katsoin kelloa puhelimestani, 18.57. Olin siis ajoissa.

Näin jo kauempaa että Chrisillä oli vieraita. Ainiin, ne juhlat.. Nehän on tänään, seitsemältä. Löin mielessäni facepalmin. Vierestäni suhahti auto Chrisin pihaan. Ajatteliko joku tosissaan ajaa humaltuneena kotiin, hyi? Saavuin Chrisin talon kohdalle ja kuulin taas auton äänen. Pihassa oli joitain nuoria, onneksi minulle tuntemattomia, en jaksaisi nyt puhua kellekään miksi oli tyhmä - tai siis viisas minun sanojeni mukaan - kun en tullut juhlimaan.

"Ceci sä tulit sittenkin!" kuulin huudahduksen autosta jonka ikkuna oli auki. Käännyin katsomaan innostunutta Emilyä. Ei minulla voi olla näin huono tuuri.

"Miks sulla ei oo juhlavaatteita?" Iina kysyi takapenkiltä hämmästellen.

"En oo muuttanut mieltäni. Menkää te vaan juhlii, mä jatkan matkaa", sanoin pikaisesti ja yritin jo paeta tilanteesta, mutta Iina päättikin vielä esittää yhden kysymyksen:

"Minne sä meet, tai siis kenelle? Ei tän tien varressa oo kun taloja." Sieltä se tuli. Mitä minä nyt sanon? En voi kertoa meneväni Chadwinille kun hän ei ole väleissä Ashin kanssa. Ash saisi kumminkin tietää tästä, sillä varsinkaan Iina ei osaisi pitää tätä tietoa omanaan ja minulla ei olisi nyt yhtään varaa huonontaa välejäni Ashin kanssa. On siis pakko keksiä jotain muuta.

Komea KusipääHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin