~21~

1.7K 63 5
                                    

"Miten sä oot täällä?" poika kysyi ihmeissään hymyillen. Hyvä, että hän ei ollut vihainen siitä, että olin "seurannut" häntä.

"Emil kertoi että oot täällä ja tulin tänne Oliverin mopolla", vastasin totuudenmukaisesti.

"Hääh? Mistä sä Emilin tunnet?"

"En mistään, tavattiin se ja pari muuta, kun oltiin kaupassa Iinan ja Emilyn kanssa."

"Aa.. Missä Iina ja Emily on nyt?" Adler kysyi.

"Ei ne tullut mukaan."

"Miks te sinne jäitte?!" joku minulle tuntematon tyyppi huusi keskeyttäen keskusteluhetkemme. Kävelimme muiden luokse ja istuimme tulen äärelle vierekkäin.

"Onks tää tyttö sun tyttöystävä?" joku kysyi virnistäen. Tuolla oli ruskeat silmät ja väärinpäin oleva snäbäri päässään. Ihan komea, mutta Adler oli vielä komeampi.

"Ei oo, mutta melkein, ja nimi on Cecilia", Adler naurahti ja katsoi minuun huvittuneena. Ah kuinka paljon rakastinkaan hänen ääntään. Katsoin Adleria ja en voinut pidättää hymyäni.

"Melkein", sanoin ihan hiljaa laskien katseeni.

"Cecilia? Nätti nimi. Mä oon Hadwin", poika kertoi. Katsoin taas häntä ja nyökkäsin. Hadwin joi coca colaa tölkistään.

"Haluuks säki?" Hadwin kysyi ja tarjosi tölkkiään minulle.

"Ei kiitti", kieltäydyin kohteliaasti. Hadwin kohotti olkiaan, kun hänen vieressään istuva blondi tyttö nappasi tölkin ja joi siitä. Tyttö istui minua vastapäätä ja hänellä oli päällään musta nahkatakki.

Katselin vähän väliin taakseni kun muut jatkoivat keskusteluaan mopoista. Olikohan sittenkään järkevää tulla tänne rannalle?

Hadwinin vieressä istui toinen poika, jolla oli mustat hiukset ja tuulitakki. Jäin vähän ulkopuolelle heidän jutuistaan, mutta onneksi Adler sentään istui vieressäni. Sain hänestä lämpöä ja turvaa. Blondin tytön toisella puolella istui Josh ja Oliver. Oliver oli myös minun vieressäni.

"Cecilia", Oliver sanoi ja kääntyi puoleeni. Adler oli keskittynyt muihin juttuihin ja kurottauduin lähemmäs Oliveria.

"Tiiäksä näitä tyyppejä?" hän kysyi. Pudistin päätäni ja siirryin vielä lähemmäs Oliveria.

"No, tuo blondi tyttö on Liza, hänen snäbäri poikaystävänsä tuossa vieressä on siis Hadwin niinkun kuulit jo, ja tuo mustahiuksinen on Cedrig", Oliver kertoi.

"Aa. Onks noi meiän koulusta?" kysyin, kun en muistanut nähneeni heitä aiemmin.

"Liza ja Cedrig on, mutta Hadwin ei. Hadwin asuu täältä ehkä kymmenen kilsan päässä", Oliver kertoi.

"Ai sä oot käyny niillä?"

"Joo, pari kuukautta sitten tupareissa. Hadwin asuu yksin. Siihen aikaan se alko seurustelemaan Lizan kanssa." Vilkaisin huvittuneena muita, jotka juttelivat innoissaan ilmeisesti Hadwinin uudesta derbistä. Tätä menoa tiedän pian heidän kotiosoitteensakin.

"Entä Cedrig?" kysyin ihan mielenkiinnosta.

"No, Cedrig on mun tietojen mukaan vielä sinkku. Se on aika pehmee tyyppi sisältä, vaikka esittääkin usein kovista. Cedrig on tainnu polttaa vaan yhen tupakan eikä koskenutkaan alkoholiin."

"Aika hyvä", sanoin vähän liiankin innoissaan.

"Nii..", Oliver sanoi vaivaantuneena. Hups...

"Mitä luulet muuten, pystyykö Ash ikinä hyväksymään teitä?" vaihdoin nopeasti puheenaihetta. Kaduin kysymystäni heti kun olin sanonut sen ääneen. En minä Ashista halunnut Oliverin kanssa puhua. Se tuntui jotenkin väärältä.

Komea KusipääWhere stories live. Discover now