~5~

187 12 6
                                    

Meciul de Quidici castigat in fata celor de la Slytherin ne-a adus puncte destule pentru a trece in fata clasamentului celor patru case. Dar ne-a adus si m-ai multa ura din partea lui Severus Snape, care ne dispretuiate pe mine, Harry si Alexander m-ai tare ca inainte, chiar daca eu aveam un avantaj datorita micului strop de talent pe care il am la ora lui. Orele petrecute in sala subterana sunt un chin, trebuie sa suportăm frigul care a venit o data cu iarna cea naprasnica si sa fim atenti la explicatiile lui Snape daca nu vrem sa primim detentie. Pana si el sta aprope de un ceaun incalzit la 360°C. Mainile imi tremurau cand amestecam substanțele, dar am avut noroc ca Malfoy s-a gandit sa fie amabil o data in viata si mi-a dat manusile lui de rezerva. Mi-a zambit cand i-am mulțumit si pentru o clipa am putut sa ii vad si latura prietenoasa. Am ramas sa ne uitam unul la altul cateva secunde pana cand o hartie ma lovit in umar si in spatele meu l-am zarit pe Harry, care se uita cu o privire criminală. Am fost nevoită sa ma intorc la treburile mele si mi-a fost clar pentru a mia oara ca fratele meu si Malfoy chiar se urasc.
●●●●●●●●●

31 Octombrie este data in care viata mea a luat o intorsatura foarte mare. Data in care mi-au murit parintii si eu cu Harry am fost dusi la matusa noastra care ar fi trebuit sa aiba grija de noi, in schimb ea nu ne iubeate si ar prefera sa ne arunce afara din casa ei. Nimeni din lumea vrajitorilor nu se gandeste la aceasta zi ca la una tragica, mulți isi aduc aminte de infrangerea Lordului Voldemort si unii pur si simplu se pregatesc de Hallowen. Doar eu trebuie sa fiu scoasa din gandurile mele de mana calda a lui Ginny, singura care stie totul despre mine, chiar si cel mai nesimnificativ amanunt. Ma privea cald si mi-a zambit incurajator, am intrat amandoua in Sala Mare pentru masa speciala organizata cu prilejul Hallowen-ului. Ne-am asezat langa Orion, Harry si Alexander. Le-am intrerupt discutia aprinsa si s-au imbujnat putin, dar dupa mi-au tras farfuria din fata si m-au obligat sa ma uit la ei trei.
-Avem nevoie se tine.*mi-a spus Alexander calm cu acelasi ton care semana cu unul nobil*
-Ce este? Nu va ajut sa îi faceti o farsa lui Snape pentru ca va dat detentie o saptamana.*am raspuns calma*
-Nu este vorba despre Snape deocamdata. Orion ne-a sfatuit sa nu o facem si o sa mai amânăm putin planul in cazul lui. Este vorba despre noi, vrem sa semnezi asta.*mi-a transmis Harry*
Mi-au intins o coala de pergament si o pana rosie, cu cerneala aurie.
" Subsemnatii, Alexander Acturus Black, Orion Remus Lupin, Harry James Potter declara oficial ca nu se vor atinge vreodata de iubita unuia dintre cei trei sau de sora. "
Martor 'Andreea Lily Potter'
Mi-am asternut semnatura fara sa ma gandesc ca peste cativa ani eu o sa fiu cea din cauza caruia acest juramant va fi incalcat de mai multe ori.

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα