~40~

111 8 8
                                    

-A fost cea mai buna lovitura pe care am vazut-o!*mi-a strigat Ginny*
Muzica era data la maxim in salon, toți erau imprastiati pe unde puteau. Meciul fusese un succes, iar lovitura mea de la final cu mana stanga îi uimise pe multi. Fred si George facusera rost de tot felul de lucruri pentru petreceri, iar aceasta era pe departe cea mai buna. Meciul decurse fantastic, iar zambetul de pe chipul meu era sincer. Eram pierduta in multimea de oameni, iar seara urma să fie uimitoare. Harry era înconjurat de admiratori, iar restul echipei se raspandise prin dormitoare.
-Hei, te astepata cineva la portret.*mi-a transmis Ginny*
Mi-am croit drum prin multimea de adolescenti cu (,)coatele, am rostit parola tare si clar, iar in spate mă astepta Nikolai. Se schimbase de echipamentul său argintiu si isi imbracase mantia neagra, arata ingandurat, iar ochii săi sclipeau.
-Hei.*l-am salutat zambind*
-Buna, iubito.*m-a salutat inapoi*
-S-a intamlag ceva? E legat de meci?*am incercat să il trag de limba*
A oftat frustrat si mi-a luat mainile in ale sale. M-a sarutat scurt inainte să isi faca curaj să vorbească.
-Am facut o mare prostie. *mi-a recunoscut cu ochii in pamant*
-Ce ai facut?*m-am interesat curioasa*
-Cand am inceput să fim prieteni, in anul doi, Draco s-a indragostit de tine si a ramas asa si acum. Am fost curios să vad daca pot să îi iau marea iubire si am reusit. Rosier si Nott nu au fost niciodată de acord, insa Avery, da. Mi-au cerut poze cu noi doi in pat si eu ca un idiot le-am facut, fara să imi dau seama că m-am îndrăgostit de tine. Te rog, iarta-ma!*mi-a transmis sincer, dar dureros*
Mainile mele au zburat din stransoarea lui, iar palma mea a făcut cunostinta cu obrazul său. Plangeam. Pleangeam fara să imi dau seama cat de mult tineam la el. Am fost doar o jucarie, asa cum sunt toate fetele pentru el.
-Nu vreau să te mai vad niciodata! Dispari!*i-am strigat, intorcandu-i spatele*
Am strigat asa de tare parola, incat Doamna Grasa a sarit din portret ca să se ascunda. Prin multimea de adolescenti nu mă observase nimeni că plang, asa că am urcat scarile spre camera mea. Inima mea era rupta in milioane de bucatele. Am fost o simpla jucarie, o provocare stupida de-a lor. Eu mă indragostisem de el... Iar el doar incerca să il distruga pe Harry prin mine. Tablia patului parea cel mai bun loc pentru a plânge, asa că m-am trantit langa pat, suspinand puternic de la atata plans.
●●●●●●●●●

Deja mă simțeam urmarita la fiecare pas si nu aveam nicio idee cum să scap de cele doua personaje. Weekend-ul trecuse fara alte incidente, iar nimeni inafara de Ginny nu aflase despre ce mi s-a intamplat. Starea mea era ciudata, mă gandeam mereu cu ură la el, dar si cu drag pentu că il iubeam. Mă cautase, voia să vorbeasca cu mine, insa alergasem prin toata scoala, doar să nu mă vada. Inafara de cearcanele de la ochii nu se cunostea nimic care să imi tradeze starea, doar legatura mea cu Harry. Cealalta persoana prea insistenta din scoala asta era fratele meu. Poate ar trebui să îi spun, dar ar fi ca si cum as accepta că m-a folosit ca să ajunga la el, iar eu nu sunt pregatita.
-Ok, de data asta nu mai scapi.*am auzit o voce in spatele meu*
Stiu vocea prea bine. E Harry, iar eu sunt la cativa metri de el, cu inima franta.
-Am fost o idioata.*am spus soptit*
Mi-am lasat capul in pamant, iar lacrimile au aparut din nou pe chipul meu. Doua maini puternice m-au strans la piept, iar caldura emanata de fratele meu m-a calmat. Am suspinat de sute de ori, pana să imi fac curaj să vorbesc.
-M-a folosit, Harry. A vrut doar să il necajeasca pe Draco si să castige pariul cu prietenii sai. Mi-a facut poze cand eram in pat cu el, ne-a facut poze. A facut-o ca să ajunga la tine si Alexander. Am fost doar o jucarie pentru el.*am povestit printre lacrimi*
Mainile sale s-au oprit un moment, iar dupa m-a strans mai tare. A inceput să imi sopteasca cuvinte de imbarbatare la ureche si m-a condus in camera mea. Nu stiu cum a reusit să urce scarile, dar m-a lasat in grija lui Ginny si cu o cana de cafea in mana. Eram inca prinsa in ganduri cand a aparut, insotit de Alexander si Orion. Fata lui nu schița nicio emotie, insa cand m-am intors spre baieti am zarit compasiune si dorinta de ajutor. Orion m-a luat părintește in brate, iar Alexander m-a sarutat pe frunte.
-Ce ati facut?*i-a intrebat cu glas jos Ginny*

*Din memoria baietilor*
Cei trei mergeau cu pas rapid spre sala de Farmece, unde aveau să îi gaseasca pe acei baieti. Nu stia nimeni cand Harry îi adunase si le povestise tot, insa un lucru era clar, aveau să se razbune pe acei nenorociti. Sala de Farmece era aproape goala, era ultima ora a celor de la Slytherin si o faceau impreuna cu cei de la Ravenclaw. Galagia s-a oprit cand cei trei Gryffindori au intrat in sala de clasa. Din ultima banca, Nikolai Leatrange, Draco Malfoy, Rosier, Avery si Nott s-au ridicat in picioare. Presimțeau motivul celor trei, si aveau să il lase pe Nikolai singur in lupta lui. S-au oprit fata in fata, ca la un meci de Quidici, doar ca lipseau maturile.
-Da-mi pozele Lestrange. Nu asta voiai? Să mă enervezi pe mine si să te joci cu sora mea?*a intrebat Harry*
-Andreea nu este o jucarie si nici nu va fi.*a afirmat Nikolai*
Un ras nervos s-a auzit din spate, iar Alexander și-a facut loc pana in fata varului sau.
-Nu va fi o jucarie pentru noi, dar pentru tine a fost. Ai vrut doar să o furi de sub nasul lui Malfoy, cand ai vazut că se inteleg asa bine. Nu ai iubit-o, dar acum o iubeste si eu te asigur ca nu o să o mai ai niciodata. Niciodata!*l-a amenintat Alexander serios*
-Si insemna că o să ai si tu o sansa să o bagi in patul tau, Black? Esti al naibii de frustrat ca nu ai reusit cu ea, cea mai populată din scoala si nici nu o să reusesti.*i-a transmis furios Draco*
-Ai face bine să stai departe de sora mea, Lestrange. Malfoy are dreptate, nu este un obiect si faptul că vă este prietena este doar o ironie a sortii. Pozele alea o să dispara, altfel o să am grija să nu mai aveti viata in scoala asta.*i-a amenintat Harry furios*
*Amintire incheiata*

-Nu o să rupa pozele. Poate el si Draco da, insa ceilalti nu.*am insistat înfranta*
-O să mă asigur că le mananca daca este nevoie. Doar să fi tu bine.*mi-a transmis Alexander vizibil ingrijorat*
Am incuvintat tacura din cap, lăsându-ma la adapostul paturii calduroase si alunecand in lumea viselor.

●●●●●●●●●●●♡♡♡♡●●●●●●●●●●●●
Nota autoarei: Deci.....Nikolai a făcut-o de oaie pana la urma=/ Multumesc enorm pentru coperta Ale_Marie2000 💕.
Întrebarea zilei: Ăstia doi vor avea iar o relatie? Sau Andreea se va rezuma la "relația" ei cu Black?
La mulți ani de 1 iunie, dragii mei cititori!❤💕💕

♡𝓐𝓷𝓭𝓻𝓮𝓮𝓪 𝓟𝓸𝓽𝓽𝓮𝓻 ♡Where stories live. Discover now